• *Slika simulirana za ilustrativne svrhe. Dostupnost boja i modela može se razlikovati ovisno o državi ili operateru.
  • *Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G su ocijenjeni kao IP67. Zasnovano na uslovima testa za potapanje u svježu vodu do 1 metara dubine u trajanju od 30 minuta.

"Awesome" je za svakoga

360°

Izložbeni prostor za Galaxy A

Pogledajte bliže iz novih uglova.

Prikaz u 360°
Four Galaxy A53 5G phones in Awesome Blue, Awesome Black, Awesome White and Awesome Peach fanned out and seen from the rear.

Brzi pregled odličnih novih karakteristika

5G 1, stabilan OIS video 2, 2 dana baterija 3, 5nm osmojezgreni procesor, RAM plus dodatni virtualni RAM 4, dizajn minimalnog izgleda, IP67 otporan na vodu i prašinu 5, 120Hz FHD+ Super AMOLED ekran, MicroSD kartica do 1TB 6 , Stereo zvučnik, Samsung Knox, do 4x nadogradnja OS-a 7, OneUI korisnički interfejs 8, 2 besplatna mjeseca YouTube Premiuma 9 i 6 mjeseci 100 GB OneDrive pohrane u oblaku 10. 5G 1, stabilan OIS video 2, 2 dana baterija 3, 5nm osmojezgreni procesor, RAM plus dodatni virtualni RAM 4, dizajn minimalnog izgleda, IP67 otporan na vodu i prašinu 5, 120Hz FHD+ Super AMOLED ekran, MicroSD kartica do 1TB 6 , Stereo zvučnik, Samsung Knox, do 4x nadogradnja OS-a 7, OneUI korisnički interfejs 8, 2 besplatna mjeseca YouTube Premiuma 9 i 6 mjeseci 100 GB OneDrive pohrane u oblaku 10.
  • * Gore pomenute karakteristike temelje se na Galaxy A53 5G. Neke možda neće biti dostupne zavisno od modela uređaja.
  • ** Slika simulirana u ilustrativne svrhe.
  • *** Promotivne ponude podložne su promjenama bez prethodne najave.

Istražite najnoviju Galaxy A seriju

Ovdje otkrijte još sjajnih ponuda za Galaxy A modele

Nađi svoj Galaxy A!

  • *OIS: optička stabilizacija slike.
  • **Dvodnevna baterija: Procijenjeno na osnovu profila korištenja prosječnog/tipičnog korisnika. Nezavisnu procjenu izvršila kompanija Strategy Analytics u UK-u na preliminarnim verzijama SM-A536, SM-A336, SM-A736, SM-A135 i SM-A235. Za više detalja posjetite stranicu sa pojedinostima o svakom proizvodu na samsung.com
  • ***Kapacitet RAM-a i interne memorije može se razlikovati u zavisnosti od zemlje. Stvarna dostupna memorija može se razlikovati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. MicroSD kartica se prodaje zasebno.
  • ****Odabrani Galaxy A uređaji su ocijenjeni kao IP67. Zasnovano na uslovima testa za potapanje u svježu vodu do 1 metara dubine u trajanju od 30 minuta.

Uporedite Galaxy A uređaje

Model

Povezana snaga Galaxy serije

Ujedinite svoje Galaxy iskustvo uz besprijekorno povezane Galaxy uređaje.

S lijeva na desno prikazani su sljedeći Samsung uređaji: Galaxy Buds Pro, Galaxy A53 5G i Galaxy Tab S8. Galaxy Buds Pro, jarke ljubičaste boje, je otvoren i pokazuje slušalice. Galaxy A53 5G, u Zadivljujuće plavoj boji, pokazuje stražnju stranu. Tri Samsung uređaja su prikazana zajedno kako bi izrazili povezanu snagu Galaxy ekosistema. S lijeva na desno prikazani su sljedeći Samsung uređaji: Galaxy Buds Pro, Galaxy A53 5G i Galaxy Tab S8. Galaxy Buds Pro, jarke ljubičaste boje, je otvoren i pokazuje slušalice. Galaxy A53 5G, u Zadivljujuće plavoj boji, pokazuje stražnju stranu. Tri Samsung uređaja su prikazana zajedno kako bi izrazili povezanu snagu Galaxy ekosistema.

Galaxy za planetu

Galaxy za planetu

Naša nova Galaxy A serija* ispunjava Samsungov Galaxy za planetu angažman ugrađivanjem recikliranih materijala u naše proizvode. Utori za SIM kartice i spoljašnjost tipki za jačinu/napajanje u odabranoj seriji Galaxy A sastoje se od recikliranih, upotrebljivanih materijala.

Prikazana je stražnja strana Galaxy A uređaja, u Zadivljujuće plavoj boji. Pozadina je ispunjena praznim, plavim vrčevima za vodu od 22 litra. Prikazana je stražnja strana Galaxy A uređaja, u Zadivljujuće plavoj boji. Pozadina je ispunjena praznim, plavim vrčevima za vodu od 22 litra.

1. Dostupnost i stvarna brzina 5G mreže mogu varirati ovisno o zemlji, pružatelju mreže i korisničkom okruženju.

2. OIS: optička stabilizacija slike.

3. Procijenjeno u odnosu na profil upotrebe prosječnog/uobičajenog korisnika. Neovisno procijenjeno od strane Strategy Analytics između 20.01.20. – 31.01.2022. s verzijama SM-A536 i SM-A336 prije objavljivanja pod zadanim postavkama pomoću LTE i 5G Sub6 mreža (NIJE testirano u 5G mmWave mreži). Stvarno trajanje baterije ovisi o mrežnom okruženju, korištenim karakteristikama i aplikacijama, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogim drugim faktorima.

4. Modeli od 8 GB RAM-a podržavat će do 8 GB interne memorije, a modeli od 6 GB RAM-a podržavat će do 6 GB interne memorije koja se može koristiti kao virtuelna memorija za poboljšanje performansi aplikacije.

5. Galaxy A53 5G je ocijenjen kao IP67. Na temelju uslova ispitivanja za uranjanje u slatku vodu do 1 metar do 30 minuta. Sigurno samo protiv niskog pritiska vode.

6. Kapacitet interne memorije može se razlikovati ovisno o državi ili modelu uređaja. Stvarna količina memorije može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. MicroSD kartica se prodaje zasebno.

7. A53 5G, A73 5G i A33 5G podržavaju četiri generacije, A72, A52 i A52(e) 5G podržavaju tri generacije, i druge A serije nude dvije generacije One UI i Android OS nadogradnje. Dostupnost i vrijeme nadogradnje i karakteristika One UI može se razlikovati ovisno o modelu uređaja i vremenu nadogradnje OS Android.

8. Dostupnost karakteristika, aplikacija i usluga One UI može se razlikovati ovisno o verziji OS-a i zemlji. Stvarni korisnički interfejs može biti drugačiji.

9. Uz prihvatljivu kupovinu. Samo novi korisnici (bez prethodne probe YouTube Premiuma, YouTube Music Premiuma, YouTube Reda ili Google Play muzike). Iskoristite u aplikaciji YouTube na uređajima koji ispunjavaju uslove između 1. februara 2022. i 1. aprila 2023. u 23:59 PST. Potreban oblik plaćanja. 11,99 USD/mjesečno nakon probnog perioda koji se naplaćuje na redovnoj mjesečnoj bazi. Otkažite bilo kada. Nema povrata za djelomična obračunska razdoblja. Cijeli uslovi: https://www.youtube.com/premium/restrictions. YouTube je zaštitni znak kompanije Google LLC.

10. Šestomjesečna besplatna probna verzija OneDrive 100 GB memorije u oblaku dostupna je za korisnike koji su kupili samo Galaxy A33 5G, A53 5G ili A73 5G. Dostupnost može varirati. Primjenjuju se uslovi i odredbe Google Play-a. Za detalje pogledajte https://www.microsoft.com/onedrive-samsung-offer.

11. Odaberite Galaxy A uređaje lansirane 2022. (Galaxy A53 5G, A33 5G, A13, A23, A73 5G) i još mnogo toga.