Galaxy A22

Galaxy A22

SM-A225FZKDEUC

 • Nevjerovatan ekran, veoma glatko pomjeranje
 • Jednostavna estetika dizajna
 • Zabilježite cijeli kadar ultraširokom kamerom
 • Neka Vaš uređaj radi i dalje pomoću snažne baterije

Odaberite boju

Boja :

Odaberite pohranu

 • Galaxy A22 se vidi sprijeda, vodoravno. Na ekranu, žena počiva u visećoj mreži, koja se stapa izvan okvira sa bočnom stranom kuće.
  Displej
 • Stražnji plan izbliza napredne četverostruke kamere na crnom modelu, koja prikazuje F1.8 48MP OIS glavnu kameru, F2.2 8MP ultra široku kameru, F2.4 2MP dubinsku kameru i F2.4 2MP makro kameru.
  Multi Kamera Sistem
 • Ljudi uživaju na zabavi na krovu noću, a pozadina blistave gradske pejzaže. U središtu je postavljen vertikalni A22 sa čovjekom koji svira gitaru. Svjetliji je i detaljniji, prikazujući OIS.
  OIS Kamera
 • Galaxy A22 u pejzažnom modu i gradski horizont na zalasku sunca na ekranu. Iznad telefona je polukrug koji prikazuje put sunca kroz dan, sa ikonama izlazećeg sunca, sjaja sunca i mjeseca koji prikazuju izlazak sunca, sredinom dana i noći. Tekst kaže 5.000 mAh (tipično).
  Baterija

*Slika je simulirana. **Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Nevjerovatan ekran, veoma glatko pomjeranje

Proširite Vaš pogled na 6,4-inčni Infinity-U ekran Galaxy A22 i pogledajte šta ste sve propustili. Zahvaljujući HD+ Super AMOLED displeju i 600 nita¹ za jasnoću, Vaš svakodnevni sadržaj izgleda oštro, precizno i zadivljujuće. Plus, Real Smooth tehnologija održava iskustvo gledanja glatkim, bilo da igrate igricu ili listate sadržaj.

*Slike služe kao ilustracija. **Veličina ekrana je 6,4 inča mjerena dijagonalno i 6,3 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.1. U slučaju da je prilagodljivo osvjetljenje podešeno na „Uključeno” u podešavanju. Kada je ekran izložen jačini osvjetljenja od preko 20.000 luksa kako prepoznaje senzor osvjetljenja na telefonu, kao što su okruženja sa mnogo ambijentalne svjetlosti ili direktne sunčeve svjetlosti, osvijetljenost se može povećati i do 600 nita. Vrijednosti osvjetljenja koje izmjeri senzor mogu varirati ovisno o uglu svjetlosti.

Jednostavna estetika dizajna

Uglađen dizajn Galaxy A22 pruža privlačan i moderan izgled. Prefinjene zaobljene linije čine ga ugodnim za držanje i pružaju jednostavnu navigaciju po ekranu. Izaberite ljubičastu, boju mente, bijelu ili crnu boju.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Odaberite kako ćete snimati Quad kamerom

Neka Vaša Galerija postane riznica fotografija koje bilježite uz svoju kreativnu notu. Quad kamera Galaxy A22 uređaja vodi Vaše fotografije zabilježene mobilnim telefonom na novi nivo pomoću četiri kamere koje će na četiri različita načina zabilježiti trenutke za pamćenje.

Zabilježite detalje čak i pri slabom osvjetljenju sa OIS

Recite zbogom mutnim slikama i videozapisima. Glavnom kamerom od 48MP koja posjeduje OIS (Optičku stabilizaciju slike) možete zabilježiti glatke videozapise i oštre fotografije i iskoristiti više svjetlosti kako bi osvijetlili svoje snimke pri slabom osvjetljenju.

*Slike služe kao ilustracija.

Zabilježite cijeli kadar ultraširokom kamerom

Slično vidnom polju ljudskog oka, i ultraširoka kamera od 8MP vidi svijet pod uglom gledanja od 123 stepena, što dodaje više perspektive svemu što snimate.

1. Beach toys are drying on a wooden fence. 1. Beach toys are drying on a wooden fence.
*Slika služi kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo gledanja (fotografija/videozapis) je podržano samo za zadnju kameru.
2. Beach toys are drying on a wooden fence. With Ultra Wide Camera, you can see more toys and the beach in the background. 2. Beach toys are drying on a wooden fence. With Ultra Wide Camera, you can see more toys and the beach in the background.
*Slika služi kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo gledanja (fotografija/videozapis) je podržano samo za zadnju kameru.

Zabilježite sićušne detalje Makro kamerom

Približite se predmetu fotografisanja sa Makro kamerom od 2MP i zabilježite živopisne detalje. Prirodni bokeh efekat omogućava subjektu fotografisanja da se ističe u odnosu na pozadinu.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

Donesite fokus naprijed uz Dubinsku kameru

Dubinska kamera od 2MP omogućava Vam da podesite dubinu vidnog polja u Vašim fotografijama. Podesite zamućenje pozadine za visokokvalitetne snimke portreta koji se istinski ističu.

1. A blue dog-shaped balloon stands at the forefront, with other balloons and decorations in the background. Only the dog is in focus. 1. A blue dog-shaped balloon stands at the forefront, with other balloons and decorations in the background. Only the dog is in focus.
*Slike služe kao ilustracija.
2. A blue dog-shaped balloon is in the forefront, with other balloons and decorations in the background. With Depth Camera, all elements are in focus. 2. A blue dog-shaped balloon is in the forefront, with other balloons and decorations in the background. With Depth Camera, all elements are in focus.
*Slike služe kao ilustracija.

Podijelite selfi fotografije koje se ističu pomoću prednje kamere

Sa bokeh efektom koji je dodat prednjoj kameri od 13MP možete snimiti zapanjujuće selfije koji sadrže više Vas a manje pozadine.

*Slike služe kao ilustracija.

*Slike služe kao ilustracija.

Neka Vaš uređaj radi i dalje pomoću snažne baterije

Budite u prednosti s baterijom koja Vas neće usporiti. Baterija sa 5000mAh (tipično)¹ omogućava da satima radite ono čime se bavite satima. A sa do 15W prilagodljivog brzog punjenja, Galaxy A22 Vas brzo vraća u punu snagu.

1. Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet baterije je 4860mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima. Stvarna brzina punjenja može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima.

Ubrzajte i pohranite više sadržaja

Galaxy A22 kombinuje osmojezgrenu snagu procesora sa do 4GB/6GB RAM-a za brze i efikasne performanse. Uživajte u 64GB/128GB interne memorije i dodajte i do 1TB pomoću microSD kartice.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupna memorija pohranjivanja može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Fokusurajte više sa One UI Core

One UI Core pomaže da se fokusirate na ono što Vam je bitno. Hardver i softver rade u skladu sa sadržajem i funkcijama na dohvat ruke kako biste im brže pristupili. Mijenjajte aplikacije bez smetnji i dobijte informacije za više aplikacija odjednom — praktičan dizajn omogućava multitasking na jednom ekranu.

*Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati zavisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

*Dostupnost funkcija One UI Core opcije, aplikacija i usluga može varirati zavisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

Nevjerovatno Android™ iskustvo, uvijek

Nabavite najnovije Google aplikacije na Android OS-u, u potpunosti podržane na Vašem Galaxy A22.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

Uvijek Vama na usluzi, gdje god i kada god

Kupovina Samsung Galaxy pametnog telefona podrazumijeva i određene pogodnosti. Samsung Members aplikacija omogućava interaktivnu dijagnostiku i funkcije za optimizaciju za podešavanje performansi Vašeg uređaja, dok Vam naša linija za pomoć omogućava da riješite probleme kada Vam dodatna pomoć zatreba.

Poboljšajte svoje iskustvo sa Galaxy A22 uz Galaxy Buds Pro slušalice

Poboljšajte svoje iskustvo sa Galaxy A22 uz Galaxy Buds Pro slušalice

*Galaxy Buds Pro slušalice se prodaju odvojeno.

Upoznajte novi Galaxy A. „Nevjerovatno” jeste za svakoga.

.

Specifikacije

 • Procesor 2 GHz, 1.8 GHz
 • Težina (g) 186
 • Vrijeme reprodukcije audio snimka (do sati) Do sati: 97

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike (Android 13)
  ENGLESKI
 • Priručnik za korisnike (Android 12)
  ENGLESKI
 • Vodič za sigurnost
  ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Kazak, Letonski, Litvanski, MAKEDONSKI, Mongolski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, RUSKA, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, Ukrajinski, Uzbečki
 • Priručnik za korisnike (Android 11)
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.

* Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet baterije je 4860mAh.

* Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima. Stvarna brzina punjenja može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima.

* Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operacijski sistem i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati ovisno o mobilnom operateru i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupna memorija pohranjivanja može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

* Veličina ekrana je 6,4 inča mjerena dijagonalno i 6,3 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.