Galaxy A31

Galaxy A31

SM-A315GZKUEUF

 • Makrokamera koja hvata sve detalje izbliza
 • Iznimna baterija koja pobjeđuje na duge staze
 • Game Booster daje Vam prednost

Odaberite boju

Boja :

Odaberite broj SIM kartica

Odaberite pohranu

 • Izniman ekran izrađen za gledanje kao u kinu
  Infinity U-displej
 • Iznimna četverostruka kamera pomaže Vam da obuhvatite više svojeg svijeta
  Multi Quad kamera
 • Iznimna baterija koja pobjeđuje na duge staze
  Baterija

Izniman ekran izrađen za gledanje kao u kinu

Uronite u veliki Infinity-U ekran uređaja Galaxy A31 dijagonale 6,4 inča. Široki omjer stranica ispunjava zaslon slikom od jednoga do drugog ruba. Gledajte svoje omiljene videozapise, igre i streamove uživo u živopisnom prikazu FHD+ Super AMOLED ekrana.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija.**Infinity ekran: gotovo bez okvira, s punim prednjim staklom i ekranom od ivice do ivice.***Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,4" kao puni pravougaonik i 6,2" kada se uzmu u obzir zaobljene ivice. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih ivica i otvora kamere.

Njegova tanka vanjština vješto krije velika tehnološka dostignuća iznutra

On je utjelovljenje svega što želite od telefona u tankom kućištu. Galaxy A31 je uređaj geometrijskog dizajna i sjajne (glossy) završne obrade, opremljen velikom baterijom (uobičajenoga) kapaciteta 5000 mAh, smještenom u kućištu debljine samo 8,6 mm, što omogućuje da udobno leži u ruci. Birajte između Prism Crush crne, Prism Crush bijele, Prism Crush plave ili Prism Crush crvene boje uređaja.

*Dostupnost boja ovisi o državi i operateru.**Uobičajena vrijednost ispitana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 4860 mAh. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okružju, obrascima upotrebe i drugim faktorima.

Iznimna četverostruka kamera pomaže Vam da obuhvatite više svojeg svijeta

Snimajte fotografije ultravisoke rezolucije uz 48-megapikselnu glavnu kameru za oštre i jasne fotografije snimljene u dnevnim i noćnim uslovima. Ultraširoka kamera s vidnim poljem od 123° i 8 MP obuhvaća više svega što vidite. Odaberite unaprijeđenu 5-megapikselnu makrokameru za visokosofisticirane snimke izbliza, dok se o tome da se objekt snimanja uvijek ističe brinu algoritmi za višestruke efekte fokusiranja uživo u 5-megapikselnoj kameri dubine.

*Dostupnost boja ovisi o zemlji i operateru.

*Dostupnost boja ovisi o zemlji i operateru.

Obuhvatite više vidnog polja s istog mjesta

Fotografirajte širi svijet s proširenim vidnim poljem ultraširoke kamere. A uz 48 MP glavnu kameru Vaša priča ostaje svijetla i jasna cijelog dana.

Široki ugao Široki ugao
*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo snimanja (fotografija i videozapisa) podržano je samo na stražnjoj kameri.
Ultraširoki ugao Ultraširoki ugao
*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo snimanja (fotografija i videozapisa) podržano je samo na stražnjoj kameri.

Makrokamera koja hvata sve detalje izbliza

5-megapikselna Makrokamera (40mm) ugrađena u modul četverostruke kamere snima jasne i kvalitetne fotografije pomažući Vam da iz snimki izbliza izvučete i one najsitnije detalje. Primijenite prirodno pozadinsko zamućenje (Bokeh) kako biste izolirali objekt snimanja i dodatno ga vizualno istaknuli.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Opcija Makrokamere podržana je samo na stražnjoj kameri.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Opcija Makrokamere podržana je samo na stražnjoj kameri.

Kamera dubine Vaš objekt snimanja stavlja u središte pozornosti

Dubinska kamera od 5 MP pruža Vam mogućnost postavljanja dubine vidnog polja prije i poslije snimanja savršene fotografije. Smanjuje neželjeni pozadinski šum na Vašim fotografijama, čineći ih tako više nalik onima profesionalnima.

Live Focus Uključen Live Focus Uključen
*Slike su simulirane i služe kao ilustracija.
Live Focus Isključen Live Focus Isključen
*Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Jednostavno snimanje selfija koji će privući svačiju pozornost

Želite da Vaši selfiji dobro ispadnu. 20-megapikselnom prednjom kamerom uređaja Galaxy A31 snimite jasne fotografije u visokoj rezoluciji, za zapanjujući izgled fotografija snimljenih tokom dana. Dok Vas Live Focus funkcija izoštravanja uživo koja zamućuje pozadinu pretvara u zvijezdu.

*Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

*Slike su simulirane i služe kao ilustracija.

Iznimna baterija koja pobjeđuje na duge staze

Kad ste u izlasku, treba Vam telefon čija baterija traje. Baterija (uobičajenoga)* kapaciteta 5000 mAh pruža Vam dovoljno snage da nastavite sa strimanjem, dijeljenjem i igranjem. A kada snage ponestane, uređaj priključite na punjač i dopunite ga uz tehnologiju 15-vatnog brzog punjenja.

*Uobičajene vrijednosti ispitane u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 4860 mAh. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okružju, obrascima upotrebe i drugim faktorima.

Osigurajte više prostora za igru

Galaxy A31 ima brzi procesor i veliku količinu prostora za pohranu kako biste se mogli fokusirati na sadašnji trenutak. Napredan osmojezgreni procesor i 4/6 GB RAM memorije jamče Vam besprijekorne i efikasne performanse. Preuzmite više i brišite manje s 64GB/128GB unutarnjeg prostora za pohranu. I još više s memorijskom karticom MicroSD od 512 GB.

* Kapacitet RAM i interne memorije mogu se razlikovati ovisno o državi.** Memorijska kartica MicroSD prodaje se zasebno.*** Stvarno dostupan prostor za pohranu može se razlikovati ovisno o prethodno instaliranom softveru.

Game Booster daje Vam prednost

Maksimalno iskoristite performanse s pomoću funkcije Game Booster. Smanjite ometanja i poboljšajte igru s namjenskim interfejsom i pristupačnim menijem. Funkcija izoštravanja sličica (Frame Booster) omogućuje grafiku s glatkim pokretima kao u stvarnosti. Igrajte na najvišoj razini s pomoću funkcije Game Booster, koja pamti Vaše načine upotrebe i u skladu s tim optimizira bateriju, temperaturu i memoriju.

*Slike uređaja i one na ekranu simulirane su i služe kao ilustracija.

Odbrambena razina sigurnosti. Zaštitite sve što Vam je važno.

Tvornički ugrađena u hardver i softver mobilnog telefona, Samsung Knox platforma Vašem telefonu pruža zaštitu čim ga uključite. Pruža slojevitu zaštitu Vaših najosjetljivijih informacija od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Ključ je u Vašem otisku prsta

Galaxy A31 nudi mogućnost naprednog prepoznavanja biometrijskom metodom. Čitač otiska prsta na ekranu prepoznaje Vaš jedinstveni otisak prsta kako biste samo Vi mogli otključati uređaj jednostavnim pritiskom tipke.

*Ako upotrebljavate zaštitu za ekran, omogućite upotrebu čitača otiska prsta na ekranu.

Stvoren za fokusiranost uz One UI

One UI interfejst pomaže Vam da se fokusirate na stvari koje su Vam doista bitne. Hardver i softver rade zajedno, a sadržaj i opcije nalaze se nadohvat ruke kako biste im mogli brže pristupiti. Služite se noćnim načinom rada za lakše snalaženje u mraku, a jasan i intuitivan prikaz znatno olakšava upotrebu mobilnog telefona.

Uvijek Vama na usluzi, bilo kad i bilo gdje

Uživajte u bezbrižnom odabiru pri kupovini Galaxy pametnih telefona. Interaktivna dijagnostika i optimizacija koje nudi aplikacija Samsung Members omogućavaju poboljšanje efikasnosti Vašeg uređaja, a naša služba za korisnike otklanja teškoće kada zatrebate dodatnu pomoć.

*Funkcije i karakteristike dostupne u aplikaciji Samsung Members mogu se razlikovati zavisno od zemlje i uređaja.**Uređaj i slike na ekranu simulirane su i služe samo kao ilustracija.

Pronađite proizvod iz nove linije Galaxy A koji Vam najviše odgovara

Predstavljamo liniju mobilnih telefona koji pripadnicima današnje generacije pružaju mogućnost da učine ono što drugi ne mogu. Upoznajte novog člana Galaxy A serije. Sjajne stvari dostupne su svima.

Pređite na novi Galaxy A

.

Specifikacije

 • Procesor 2 GHz, 1.7 GHz
 • Težina (g) 185
 • Vrijeme reprodukcije audio snimka (do sati) Do sati: 97

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.

*Virtuelni senzor udaljenosti: Senzor udaljenosti koristi informacije dobivene od strane softvera, bez fizičkog senzora udaljenosti

*Mjereno dijagonalno, ekran Galaxy uređaja A31 velik je 162,1mm (6,4") kao puni pravougaonik, odnosno 158,7mm (6,2") uzimajući u obzir zaobljene ivice. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih ivica i otvora kamere.

*Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operacijskog sistema koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati ovisno o mobilnom operateru i novih nadogradnji operacijskog sistema.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati ovisno o regiji i operateru.

*Uobičajena vrijednost ispitana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 4860 mAh. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okružju, obrascima upotrebe i drugim faktorima.