Kako koristiti funkciju poziva sa slušalicama Galaxy Buds+

Kada su slušalice Galaxy Buds i Galaxy Buds+ povezane s telefonom, možete odgovoriti na poziv i upravljati pozivom bez uzimanja telefona. Možete ići trčati ili u teretanu kad god poželite. Ne morate se brinuti da ćete nešto propustiti. Za korištenje niza funkcija u okviru upravljanja pozivom dovoljan je samo dodir, čak i na bučnim mjestima.

Prije nego isprobate sljedeće funkcije, svakako provjerite je li softver vašeg uređaja ažuriran. Više informacija o tome Kako povezati slušalice Galaxy Buds+ s Galaxy pametnim telefonom te kako ih ažurirati pronađite u Samsung podršci.

Odgovaranje na poziv ili odbijanje poziva

Kada dobijete poziv dok nosite slušalice u uhu, slušalice će emitirati zvuk i dobit ćete glasovnu obavijest o broju telefona s kojeg dolazi poziv ili imenu koje je pohranjeno u vaše kontakte. Evo kako odgovoriti na poziv, drugi poziv ili odbiti poziv pomoću slušalica.
 

Dvostruki dodir

  • Odgovaranje na poziv ili odbijanje poziva.
  • Stavljanje trenutačnog poziva na čekanje i odgovaranje na drugi poziv. 
  • Prebacivanje između trenutačnog poziva i poziva na čekanju. 
Dvostruki dodir na slušalice

Dodir i držanje

  • Odbijanje poziva. 
  • Uključivanje i isključivanje mikrofona tijekom poziva.
  • Javljanje na zadržani poziv nakon završetka trenutačnog poziva.
Dodir i držanje slušalica
Kako prilagoditi postavke obavijesti za dolazne pozive

Ako ne dobivate glasovnu obavijest o broju telefona s kojeg dolazi poziv ili imenu pohranjenom u vaše kontakte, možete prilagoditi postavke u aplikaciji Galaxy Wearable na mobilnom uređaju. 
 

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Galaxy Wearable na mobilnom uređaju. 

Korak 2. Dodirnite Obavijesti.

Korak 3. Prebacite na ON za dobivanje obavijesti o dolaznom pozivu. 

Dodirnite Obavijesti.

Korak 4. Dodirnite Čitanje naglas dok koristite telefon kako biste slušalice postavili da dobivaju obavijesti mobilnog uređaja čak i dok koristite mobilni uređaj.

Postavite slušalice da dobivaju obavijesti

Možete i odabrati aplikacije od kojih želite dobivati obavijesti te promijeniti postavke obavijesti za svaku aplikaciju putem izbornika Aplikacije od kojih se dobivaju obavijesti.

Kako povećati kvalitetu glasovnog poziva sa slušalicama

Vaš glas uvijek će se čuti kada odgovarate na poziv uz Samsung slušalice, čak i kada ste u napučenim mjestima. Zahvaljujući namjenskim mikrofonima koji preuzimaju vaš glas i izoliraju ga od okolne buke vaš će se glas jasno čuti. Svaka slušalica ima jedan unutarnji i dva vanjska mikrofona koji filtriraju buku.
 

Zahvaljujući unutarnjim mikrofonima koji ograničavaju okolnu buku, jasno ćete čuti tijekom poziva. Vanjski se mikrofoni fokusiraju na vaš glas čime se omogućuje da vas se čuje bez prekida. Ako vas se pak ne čuje, možete pokušati prilagoditi slušalice ili provjeriti glasnoću mikrofona da nisu slučajno isključeni.
 

Za poboljšanje zvuka koji se prenosi drugoj strani tijekom razgovora, preporučujemo da uključite funkciju Zvuk iz okoline tijekom poziva.
Ova funkcija omogućuje da jasnije čujete svoj glas čime zadržavate normalan glasovni napor čak i s objema slušalicama u ušima.
 

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Galaxy Wearable na mobilnom uređaju.

Korak 2. Napredno > Zvuk iz okoline tijekom poziva.

Kako koristiti funkciju Zvuk iz okoline tijekom poziva

Ostali savjeti za poboljšanje kvalitete zvuka:

  • Usluga bežične mreže može biti isključena zbog problema s mrežom kod pružatelja usluge. Pazite da slušalice ne budu u blizini elektromagnetskih valova. 
  • Pazite da slušalice i drugi Bluetooth uređaj budu unutar najvećeg dosega Bluetooth veze (10 m ili 32 ft). Imajte na umu da se domet može razlikovati ovisno o okruženju u kojem se uređaji koriste.
  • Ako na slušalicama Galaxy Buds+ kvaliteta zvuka nije dobra, više informacija o tome Što učiniti kada je kvaliteta zvuka na slušalicama Galaxy Buds+ loša pronađite u Samsung podršci. 

Napomena: snimke zaslona uređaja i izbornika mogu se razlikovati ovisno o modelu uređaja i verziji softvera.

Kliknite gumb "POŠALJI" kako biste poslali svoju povratnu informacije. Zahvaljujemo na sudjelovanju.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama