Kies jouw locatie en taal.
Others

Meet Easy: Perfect samenwerken op kantoor en thuis

jul. 15. 2020

Op kantoor én thuis is het van belang dat je voor medewerkers de juiste uitrusting voorziet. Zo maximaliseer je productiviteit en zorg je voor gezondheid en vitaliteit.

Samsung en Logitech bieden samen kwaliteitsvolle, flexibele, betaalbare bundels voor videoconferencing. Experts Kristof Willems, Senior Product Manager en Ralph Janssen, Product Manager B2B vertellen je over Meet Easy – naadloos van de vergaderzaal tot de woonkamer en weer terug.

Kristof Willems : Het grote voordeel is de perfecte match: Logitech heeft de videoconferencing accessoires – webcam, headset en meer – en wij hebben de displays.

Bovendien zijn Samsung en Logitech kwaliteitsmerken. Onze toestellen zijn makkelijk te connecteren en te installeren. En de Meet Easy bundels zijn interessant geprijsd.

De grootste troef van Meet Easy is de flexibiliteit: je bent volledig onafhankelijk in de keuze van je videoconferencing oplossing – Google Meet, Zoom of Microsoft Teams – en kiest ook de grootte van je beeldscherm.

Kristof Willems: Ten eerste is er die flexibiliteit: je kiest zelf je videoconferencing technologie en schermgrootte. Ten tweede biedt Meet Easy de nieuwste generatie monitors: met 4K beeldkwaliteit, fantastische kleuren door de Dynamic Crystal Colour technologie en ingebouwde features voor draadloos verbinden en bluetooth. Een derde voordeel – voor IT – is dat zowel Samsung als Logitech lokaal ondersteuning bieden.

Ralph Janssen: Als je IT-team Meet Easy bundels aanschaft voor het bedrijf, gebruiken alle medewerkers een en dezelfde oplossing. Hebben collega’s technische vragen? Er zijn uniforme pakketten… dus kan je IT-team die vragen waarschijnlijk makkelijk beantwoorden. Wanneer iedereen eigen producten koopt, krijg je een kakofonie aan oplossingen.

Een belangrijk voordeel voor je medewerkers is het gebruiksgemak. Het zijn eenvoudige plug-and-play producten. Je mensen verliezen dus weinig tijd aan het installeren en kunnen snel aan de slag.

Ralph Janssen: Meet Easy zijn zeven aangepaste pakketten, gekozen door twee gespecialiseerde bedrijven. Je krijgt dus de optimale set-up zonder keuzestress.

Voor thuiswerk zijn er vier bundels - Good, Better, Best en Lifestyle - met ieder een monitor, headset, webcam, muis en toetsenbord. Welk pakket je kiest, is afhankelijk van wat je zelf aan je werknemers wilt aanbieden.

Gebruikt iemand enkel e-mail en andere basistoepassingen? Dan kies je een bundel met een kleiner scherm. Zit je medewerker bijvoorbeeld op een financiële afdeling en moet die veel spreadsheets naast elkaar openen? Dan kan een groter scherm beter van toepassing zijn.

Kristof Willems: Bij Meet Easy voor op kantoor, ga je eerst kijken welke videoconferencing technologie je bedrijf gebruikt. Zitten jullie standaard op Google Meet, Zoom of Microsoft Teams?

Vervolgens gaat het om de grootte van de ruimte waar je Meet Easy wil laten gebruiken. Er is de Small bundel voor lokalen tot 6 personen, Medium voor vergaderruimten tot 14 personen en Large voor zalen tot 20 personen.

Voor iedere context bestaat de aangepaste Meet Easy set-up. Samsung biedt op vlak van displays een onestopshop: verschillende groottes, prestaties aangepast aan de ruimte, interactieve mogelijkheden…

Ralph Janssen: De Meet Easy bundels zijn beschikbaar bij geselecteerde IT-resellers van Samsung. Je contacteert dus een reseller naar eigen keuze.

Kristof Willems: Voor grote bedrijven zijn ook demo toestellen beschikbaar. Neem contact op met Samsung.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.