Kies jouw locatie en taal.
Others

Je Galaxy XCover Pro gebruiken met handschoenen aan

jan. 11. 2021

Dankzij smartphones ligt er een hele wereld aan informatie en apps binnen handbereik. Maar voor werknemers die met handschoenen aan moeten werken is een touchscreen een uitdaging. Dat verandert allemaal dankzij de Galaxy XCover Pro: Samsungs robuuste smartphone, ontworpen voor eerstelijnswerkers. De verbeterde touch-herkenning maakt deze krachtige businesstool gemakkelijk voor professioneel gebruik – of je nu in een productieomgeving of magazijn werkt, in de gezondheidszorg of elders.

Verbeterde touch-herkenning

De verbeterde touch-herkenning van de Galaxy XCover Pro reageert op een breed scala aan handschoenen. Hij herkent bijvoorbeeld nitrilhandschoenen, die zowel in de industrie, de gezondheidszorg als de dienstensector worden gebruikt. Maar ook werk- of tuinhandschoenen om fabrieksarbeiders, bouwvakkers, tuinmannen en dergelijke te beschermen. De verbeterde touch-herkenning helpt ook werknemers met fleecehandschoenen die barre temperaturen trotseren in de transportsector, bezorgsector, tijdens milieutesten, in inloopkoelers of andere koude omgevingen.

De touch-herkenning op de Galaxy XCover Pro instellen

Met een paar klikken activeer je de touch-herkenning. Zo doe je dat:

1. Ga naar ‘Instellingen’. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden om het Quick-panel te openen.
2. Tik op ‘Display’.
3. Scrol naar beneden naar ‘Touch-herkenning’ en verschuif de schakelaar om de instelling te activeren.

Dat is alles! Nu navigeer je makkelijk over het scherm van je Galaxy XCover Pro smartphone, ongeacht welke soort handschoenen je draagt. Zo verstuur je sneller berichten of voer je nauwkeuriger gegevens in al je zakelijke apps in. Gebruik je je smartphone zonder handschoenen en wil je de aanraakgevoeligheid verlagen? Open de instellingen dan opnieuw en schakel de functie uit – in een handomdraai...

Medewerkers veilig en productief houden

Taken op je Galaxy XCover Pro voltooien zonder je handschoenen uit te trekken is niet alleen makkelijker, het is ook veel veiliger. De Amerikaanse centra voor ziektecontrole en preventie (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) gaven aan dat werkgerelateerde aandoeningen aan het bewegingsapparaat jaarlijks tussen de 45 en 54 miljard dollar kosten door vergoedingen, verloren lonen en verloren productiviteit. De grootste oorzaak? Handaandoeningen.

Als werknemers voortdurend hun handschoenen moeten uittrekken om hun smartphone te gebruiken, dan lopen ze meer risico om gewond te raken. Ervoor zorgen dat werknemers hun smartphone mét handschoenen kunnen bedienen, houdt hen dus veiliger, maakt werken aangenamer en maakt hen productiever.

Touch-herkenning is een van de vele aanpasbare functies op de Galaxy XCover Pro die het toestel in tal van werkomgevingen zo bruikbaar maken. De XCover Pro heeft ook programmeerbare drukknoppen die je makkelijk met handschoenen aan kunt gebruiken, en een duurzame, vervangbare batterij. Die kenmerken maken van de XCover Pro het toestel bij uitstek voor verschillende activiteiten in tal van industrieën.

 

Wil jij de Galaxy XCover Pro ook inzetten in jouw organisatie? Onze experten helpen je graag verder.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.