Kies jouw locatie en taal.
Others

Je bouwproject loopt geheid goed met rugged mobile devices

aug. 24. 2020

De bouwwereld verandert: steeds meer regelgeving, nieuwe BIM technologie met digitale bouwmodellen, hogere tijdsdruk… Op de bouwplaats en daarbuiten is de juiste rugged smartphone of tablet je allerbeste partner. Het toestel biedt optimale productiviteit aan iedereen die bij het project betrokken is. Ontdek hoe deze apparaten je helpen bij je grootste uitdagingen.

Uitdaging 1: steeds meer regels

Van lokale regelgeving tot Europese energievoorschriften, de bouwsector moet rekening houden met steeds meer en steeds strengere regels. Daarom worden gedetailleerde tekeningen, digitale modellen en perfecte follow-up en rapportage ook belangrijker.
Met de Galaxy Tab Active Pro kan je altijd productief aan het werk blijven, hou je alle gegevens nauwkeurig bij en heb je een toestel dat tegen moeilijke omstandigheden bestand is:

• De robuuste tablet voldoet aan de militaire standaard MIL-STD-810G en is bovendien schok-, stof- en waterbestendig.
• Met de geavanceerde en waterbestendige S Pen maak je snel, ook in de buitenlucht, perfecte schetsen.
• Via DeX werk je op kantoor moeiteloos verder op je tablet, met een volledige desktopervaring.

Waar je ook aan het werk bent, je kunt nauwkeurig zijn en voldoet aan de strengste eisen.

Uitdaging 2: robuuste tablets voor BIM op de bouwlocatie

Building Information Modelling (BIM) is een digitaal model: een virtuele weergave van een bouwwerk. Het toont de geometrie van bouwelementen (raam, dak, muur…) en koppelt die aan noodzakelijke informatie zoals technische eigenschappen.
BIM is volledig in het bouwproces geïntegreerd: van de offerte, de planning, tot de lokale voorbereiding en uitvoering. Met de Galaxy Tab Active2 en de juiste apps krijgt de constructiewereld handige nieuwe tools. Uitvoerders zien tekeningen in 3D waardoor ze zeer nauwkeurig leiding kunnen geven.
Bouwvakkers doen het ruwere werk, maar dat is met de rugged Galaxy Tab Active2 geen probleem:

• Het toestel is bestand tegen stof, vuil en zand (IP68), waterbestendig tot 1,5 meter diep en schokbestendig.
• De batterij gaat tot 15 uur mee, ook bij internetgebruik, en opladen kan zonder extra aansluiting via de POGO Pin.

Je mensen blijven dus probleemloos, efficiënt en correct aan het werk.

Uitdaging 3: snelle communicatie is noodzaak

Constructiebedrijven staan onder druk: bouwprojecten moeten steeds sneller worden opgeleverd en ondertussen moet het werk nauwkeuriger. Op de Galaxy XCover 4s en Galaxy XCover Pro stel je een programmeerbare toets in als push-to-talk button. Je communiceert dan direct met de bouwlocatie via bijvoorbeeld de Walkie Talkie app van Microsoft.

Bovendien is de touch-herkenning van de toestellen zo goed dat je ze zelfs met werkhandschoenen kunt bedienen. Waar je ook bent, je lost problemen op on-the-spot.
Een bouwproject verliep nog nooit zo soepel!

Uitdaging 4: meer data verzamelen, managen en beveiligen

Data van bouwbedrijven moet altijd en overal veilig zijn, niet alleen wanneer je werkt op kantoor. Ook dat is 100% in orde met de Samsung rugged toestellen.
De Galaxy XCover 4s, Galaxy XCover Pro, Galaxy Tab Active2 of Galaxy Tab Active Pro zijn beschermd door Knox. Dat betekent ingebouwde hardware- en softwarebeveiliging, centraal beheer van toestellen en veilig data opslaan en delen – geen nood dus wanneer je je tablet per ongeluk op de werf achterlaat.

Uitdaging 5: constructiekosten onder controle houden

Van de projectontwikkelaar, tot de architect en de aannemer, iedereen zoekt manieren om de kosten van een bouwproject te drukken. Een kapotte smartphone of tablet betekent gemiste communicatie, tijdverlies en extra kosten voor reparatie of vervanging. Rugged toestellen laten het veel minder vaak afweten tijdens het werk, moeten minder vaak gerepareerd worden en gaan langer mee. Kiezen voor de Galaxy XCover 4s, Galaxy XCover Pro, Galaxy Tab Active2 en Galaxy Tab Active Pro is dus al snel een kostenbesparing. Je garandeert er de continuïteit van je bouwproject mee.


Samsung rugged devices kunnen elke situatie aan. Ontdek de gepaste toestellen voor jouw bedrijf.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.