Kies jouw locatie en taal.
Others

Je bedrijf kan de wereld aan; je mobiele toestellen nu ook

aug. 24. 2020

Als bedrijfsleider weet je dat het er op de werkvloer soms hectisch aan toe gaat. Of je nu koekjes produceert en vervoert, patiënten verzorgt, huizen bouwt of de veiligheid op straat handhaaft: je team zit letterlijk niet stil.
Dat is niet zonder gevaar. Verplaatsingen en ruwer werk kunnen ervoor zorgen dat toestellen stukgaan.
Complexe logistieke noden zorgen voor stress. En materiaal gaat al eens verloren.

Eén oplossing maakt jou en je medewerkers het leven makkelijker: de nieuwe rugged mobiele devices van Samsung.

Klaar voor alle soorten werk

De smartphones Galaxy XCover Pro en Galaxy XCover 4S en de tablets Galaxy Tab Active2 en Galaxy Tab Active Pro zijn echte werkpaarden. Kijk even mee naar enkele situaties en je voelt het verschil:

1. Vliegen, vallen en botsen… ze zijn ervoor gemaakt

Een medewerker is druk in de weer met bestellingen en laat zijn tablet vallen. In het zand, of nog erger: in een plas of modderpoel.
Voor jou betekent dat reparatie- of vervangingskosten. Maar dat is met de nieuwe robuuste toestellen voorbij. De XCover Pro, XCover 4S, Tab Active2 en Tab Active Pro:
• voldoen aan de strengste militaire eisen wat betreft duurzaamheid en prestaties (MIL-STD-810G);
• zijn schokbestendig;
• zijn bestand tegen vuil, zand en stof en zijn waterbestendig tot maar liefst 1,5 meter diepte* (IP68).
Waar je medewerkers ook zijn, wat ze ook doen, ze kunnen altijd vertrouwen op de rugged toestellen.


* Tot dertig minuten lang.

2. Naadloze logistiek

Je logistiek team werkt ijverig en snel. Het verwerkt bestellingen en plant leveringen minutieus.
De manager loopt rond met haar tablet en checkt de voorraad. Enkele minuten later geeft ze de vrachtwagenchauffeur het vertreksignaal. Ze behoudt perfect het overzicht, want met DeX verbindt ze haar Galaxy Tab Active Pro moeiteloos met een monitor en geniet van een complete desktopervaring.

3. Wat moet waarheen?

Je chauffeur moet exact weten naar welke locatie materiaal of pakketten moeten. Wat zit precies in die dozen, naar welk adres gaan ze en wanneer?
De Tab Active2 en Tab Active Pro zijn klaar voor augmented reality (AR). In samenwerking met Google ARCore ervaart je medewerker op zijn rugged tablet meer dan zijn fysieke omgeving. Hij kan een pakket scannen en alle bijhorende informatie, zoals inhoud, bestemming en extra veiligheidsinstructies, in een oogopslag bekijken.

De Tab Active2 en Tab Active Pro met AR-technologie zorgen dus voor een beter geïnformeerde chauffeur, beter transport en een tevreden klant.

4. Betalen zonder cash of kaart

Je chauffeur komt aan bij de speciaalzaak, levert zijn bestelling en vraagt de manager om te betalen. Cash, verbindingsproblemen met een mobiele betaalterminal of een klant die betalingsachterstand oploopt? Die zijn met de Samsung Galaxy XCover Pro smartphone of Tab Active Pro verleden tijd.
Via Mobile POS rekenen je chauffeur en de klant meteen af. Zonder gedoe.

5. Galaxy rugged to the rescue!

Hoewel verlies en diefstal niet voor 100% te vermijden zijn, kan je je er wel zo goed mogelijk tegen wapenen.
De Galaxy XCover 4s en Galaxy XCover Pro zijn perfect voor veiligheids- en hulpdiensten. Een diefstal onderweg? Met de Walkie Talkie- app en programmeerbare push-to-talk button communiceert veiligheidspersoneel instant. Zo volgen ze met behulp van hun Samsung rugged toestel elke noodsituatie op in no-time.

Bovendien is de hele reeks robuuste mobiele devices beveiligd met Samsung Knox. Bedrijfsinformatie is dus nooit in gevaar: bij verlies of diefstal van een toestel verwijdert je IT-team gevoelige data met één druk op de knop.

Klaar voor elke klus? Met de Galaxy rugged serie ben je dat echt!

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.