Kies jouw locatie en taal.
Others

Multitasken met businessmonitors? Makkelijker dan ooit

sep. 29. 2020

De vraag naar betere connectiviteit, comfortabel multitasken en voldoende ergonomie was al groot. 2020 heeft de knoop nu voorgoed doorgehakt: de afstandseconomie is here to stay. Of ze nu in hun thuiskantoor zitten of op kantoor-kantoor: werknemers hebben altijd en overal nood aan voldoende schermruimte en features. En kijk, daar schieten de businessmonitors ST65F en TU87F jou en je teamleden te hulp.

Comfort, connectiviteit en werkruimte binnen handbereik

Je medewerkers moeten veel ballen in de lucht houden! Ze willen daarom vlot kunnen switchen, van mail naar meeting en van data naar deliverables.
Dat multitasken heeft een nieuwe invulling gekregen, van ‘alles tegelijkertijd’ naar ‘productief op alle fronten’. En ja, dat vergt focus, maar ook comfort. De juiste monitor biedt uitkomst bij al deze uitdagingen. Wist je dat:

• je beeldscherm, na je stoel, de grootste impact heeft op ergonomie? Met het juiste scherm heb je geen last meer van droge ogen of pijn in je hals.
• je monitor de oplossing kan bieden voor aansluitingen die zo vaak ontbreken op een laptop? Zelfs je LAN-kabel sluit je voortaan aan op je beeldscherm.
• de trend naar grotere schermen doorzet? Voor professioneel gebruik valt de keuze meestal op een scherm tussen de 27” en 32”. Daarop navigeer je handig tussen apps zonder het overzicht te verliezen. 

Groot, groter, gigantisch efficiënt

Het 24” Full HD-scherm van de ST65F geeft je ogen rust. Omdat er geen storende randen zijn, kan je meerdere schermen naadloos aan elkaar koppelen – letterlijk. Het zoomen en scrollen is voorbij: je werk staat altijd overzichtelijk voor je klaar.

De TU87F is een goede keuze voor wie het nog groter ziet. Vier keer groter zelfs, tenminste wat pixeldichtheid en werkruimte betreft. Op het VA-scherm van 32” gaat geen enkel detail verloren. Je medewerkers zien alles haarscherp dankzij de Ultra HD-resolutie. Tekst én visuals bereiken een nieuw niveau met rijke contrasten en heldere, 1 miljard levendige kleuren.

En terwijl je mensen al hun energie stoppen in grootse werkprestaties, is hun monitor ook nog eens energiezuinig. In Eco Saving Plus-modus verbruiken de ST65F of TU87F tot 10 procent minder energie dan andere beeldschermen. 

Connectiviteit, voortaan zonder wirwar van kabels

Hoe compacter laptops worden, hoe minder plaats voor poorten. Prima voor onderweg. Maar waar moeten je medewerkers dan hun keyboard, muis, externe opslag of LAN-kabel kwijt? Je lost dat in één klap op met de ultraconnectieve ST65F en TU87F. Hun ingebouwde USB- en HDMI-poorten maken externe USB-dongles overbodig. Minder spullen om aan te denken, daar tekent je team toch meteen voor?


Het strakke design van de TU87F verbergt bovendien LAN- én Thunderbolt-ingangen. Dat maakt hem de ideale docking monitor: een krachtige hub die data pijlsnel doorgeeft via de Thunderbolt 3-verbinding. Medewerkers laden zo zelfs hun laptop op via de monitor. En met daisy chaining rijg je eenvoudig meerdere schermen aan elkaar, zonder wirwar aan kabels. Je clean desk was nog nooit zo clean.

Zet ergonomie zelf naar je hand

Met deze nieuwe generatie monitors geef je je team alle tools voor een ergonomische werkplek. Zo staat niets nog in de weg van efficiëntie, productiviteit en creatieve hoogstandjes.
De strakke, onopvallende voet van de monitoren is cruciaal. Daarmee kan je het scherm in hoogte verstellen, kantelen of draaien – ook handig wanneer je snel iets aan een collega wilt laten zien. Zet de monitor verticaal als dat je beter uitkomt, of bevestig hem aan de muur met een VESA-standaard.

Dankzij de Eye Saver Mode en Flicker Free-technologie zijn deze monitors ook nog eens echte toppers wat betreft oogcomfort. 

Multitasking made easy

De details maken het verschil. Dat merk je meteen wanneer je de ST65F en TU87F aansluit. Ze zitten vol extraatjes die je medewerkers het (werk)leven nog makkelijker maken.
Zo maken de ingebouwde speakers van de ST65F bijna een feestje van videocalls. De 32” werkruimte van de TU87F deel je in zoals jij wilt, met:

• ‘Picture-by-Picture’-technologie om het scherm van een extra toestel aan te sluiten
• ‘Picture-in-Picture’ die werkt als een tweede scherm op één monitor

Kiezen is winnen

Hoe maak je de juiste keuze tussen deze twee schermen?

• de betere basismonitor voor topprestaties in bijna alle businesstoepassingen:
de ST65F

• een ideale partner in crime voor content creatie, grafisch werk of als docking monitor:
de TU87F

Vergeet het werken van gisteren: deze generatie businessmonitors is het antwoord op de uitdagingen van vandaag. Met de ST65F en TU87F maak je de werkruimte van je medewerkers ergonomisch en comfortabel – en dus productief. Zo neem je alle grenzen weg, remote en op kantoor.


Bestel de ijzersterke multitasker ST65F nu en ga meteen aan de slag.
Of pre-order de grafische toppresteerder TU87F (beschikbaar vanaf oktober 2020).

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.