Kies jouw locatie en taal.
Others

Take 3: Business Features van de nieuwe Galaxy S22

feb. 25. 2022

Galaxy S22: jouw mobiele productiviteitstool

Hybride werken maakt ons mobieler dan ooit. En met de Galaxy S22 heb je je kantoor altijd bij je. “Dankzij de naadloze integratie van workspaces van Microsoft en Google kun je overal aan de slag”, vertelt Peter Bos, Samsung-salesmanager voor mobile devices, solutions and wearables. Hij licht drie features toe die van de S22-serie ongezien efficiënte productiviteitstools maken.

Overal productief met MS Office 365 en Google Workspace

Altijd al je files bij de hand? En ze aanpassen waar je ook bent? Met de Galaxy S22 kan het, vertelt Peter: “Deze nieuwe generatie smartphones integreert de tools van Microsoft Office 365 en Google Workspace naadloos. Zo maak je tijdens een meeting gemakkelijk aantekeningen, of werk je onderweg nog snel een document af op je smartphone.”

 

De Galaxy S22-serie brengt de functionaliteiten van je pc naar je smartphone. En vice versa, zegt Peter: “Dankzij Samsung DeX en Virtual Desktop Integration (VDI) koppel je de smartphone snel en draadloos aan een monitor, keyboard en muis. Met Link to Windows reageer je zelfs op berichten via je monitor.”

 

En je bedrijfsdata, die blijven achter slot en grendel. “Ons beveiligingsplatform Samsung Knox biedt bescherming op chipniveau. Zo ga je altijd en overal aan de slag in een sterk beveiligde virtuele werkomgeving.” 

Batterij die blijft gaan

Peter: “De chipset van de Galaxy S22-serie heeft een enorme sprong vooruit gemaakt. De nieuwe Exynos 2200 4nm optimaliseert beter dan ooit het batterijverbruik van je smartphone, zodat hij de hele dag meegaat. Ook als die dag gevuld is met videocalls. En zelfs wanneer je straks op 5G surft.”

 

Is het toch tijd om je batterij op te laden? Zo gebeurd. “Met de 45W Super Fast Charger[i] laad je de Galaxy S22+ en S22 Ultra in 20 minuten weer helemaal op.” Minimale downtime, maximale productiviteit.

S Pen: nog sneller, nog preciezer

De Galaxy S22 Ultra zet de S Pen helemaal terug op de kaart. En hoe. “De S Pen is perfect geïntegreerd in het design van de S22 Ultra. Dankzij de handige uitsparing geraak je hem nooit meer kwijt”, zegt Peter. “De nieuwe S Pen is bovendien drie keer sneller dan zijn voorganger, met een reactietijd van slechts 2,8 ms.”

 

“En hij is ook slimmer: de precisie van de S Pen in combinatie met de hoge schermresolutie van de smartphone zorgt ervoor dat je handschrift heel nauwkeurig wordt weergegeven en omgezet in digitale tekst. Met één tap op het scherm exporteer je je notities naar een Word-document, of verstuur je ze naar je collega’s.” 

 

Verhoog de productiviteit binnen je bedrijf. Geef je mobiele vloot een update met state-of-the-art devices.


Bespreek de mogelijkheden met onze experts.

 

[i]  De Super Fast Charger is apart verkrijgbaar.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.