Kies jouw locatie en taal.
Others

Drukke werkdag?

Élodie Ouédraogo vertrouwt op de Galaxy Z Fold3 5G

jan. 03. 2022

Voormalig topatlete Élodie Ouédraogo runt samen met Olivia Borlée haar eigen kledinglijn 42/54. Van productieproces tot marketing: alles ligt in hun handen. Tel daarbij haar job bij Woestijnvis en de talrijke gastoptredens op tv, en je weet: haar werkdagen zitten meer dan vol. Hoe ze toch alle ballen in de lucht houdt? Met de hulp van haar veelzijdige en opvouwbare smartphone, de Galaxy Z Fold3 5G. Zo pakt Élodie dat aan.

Drie schermen, drie keer zoveel productiviteit

Als drukke onderneemster en jonge moeder heeft Élodie haar handen vol. Gelukkig heeft ze met de Galaxy Z Fold3 5G op iedere locatie maar liefst drie schermen tot haar beschikking.

 

Op het 6.2”-scherm vooraan checkt ze snel haar agenda. Meer werkruimte nodig? Dan klapt ze haar smartphone open en licht de 7.6”-display op. Terwijl Élodie nieuwe stoffen of collectie-items test, maakt ze met haar S Pen[1] handige notities in Samsung Notes. Eén klik van haar pen en de handgeschreven notities veranderen in digitale tekst. Handig als ze haar opmerkingen snel wil doorsturen naar de designers.

 

En het derde scherm? Dat verschijnt als Élodie de 7.6”-display in splitscreen-modus plaatst, via de taakbalk. Zo kan ze videobellen, notities maken én tegelijkertijd haar agenda checken. En achteraf stopt ze al die schermen gewoon in haar broekzak.

[1] De S Pen is apart verkrijgbaar én inbegrepen in de Note Package van de Galaxy Z Fold3 5G .

Flex-modus voor een handsfree videocall

Even pauzeren en overleggen met het thuisfront? Dan is het makkelijk als je je handen vrij hebt. Daarom maakt Élodie gebruik van de Flex-modus: ze plaatst haar smartphone opengeklapt op tafel, zodat die vanzelf blijft rechtstaan. Neemt ze haar smartphone tijdens het gesprek mee naar een andere ruimte? Dan draait het scherm mee, precies zoals zij het wil.

De ideale reisgezel

Dankzij het lichte en compacte design reist de Galaxy Z Fold3 5G overal met Élodie mee. Even haar mails beantwoorden in een koffiebar? Via split-screen tovert Élodie haar smartphone om in een mini-laptop, met bovenaan haar mailbox en onderaan een volledig toetsenbord.

 

Élodies werkdagen duren vaak tot ’s avonds laat. Zeker als er een netwerkevent op de agenda staat. Om elk moment te benutten, checkt ze in de kappersstoel al de route naar het event. Zo verliest ze geen tijd en kan ze daarna meteen in de auto springen.

 

Nog even een foto voor sociale media? Élodie doet het met de glimlach. De Galaxy Z Fold3 5G is de eerste Samsung-smartphone met een Under Display Camera: een selfiecamera die achter het display is verborgen. De 4MP-sensor vangt meer licht op dan gemiddeld, dus bij elke selfie geniet je van de meest heldere kleuren. En dankzij de Capture View zie je op het onderste scherm meteen het resultaat van je fotoshoot.

 

Ontdek met je eigen ogen hoe Élodie taak na taak afvinkt.

Wil jij evenveel uit je werkdag halen als Élodie?  Lees hoe de Galaxy Z Fold3 5G je daarbij helpt.

Élodie Ouédroago Samsung Galaxy Z Fold3 Élodie Ouédroago Samsung Galaxy Z Fold3

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.