Kies jouw locatie en taal.
Nieuws

De nieuwe Galaxy S22-serie:

je virtuele werkplek, opnieuw uitgevonden

feb. 11. 2022

Galaxy Unpacked 2022 onthult de Galaxy S22-serie. De vernieuwde S Pen en de integratie van Microsoft en Google workspaces maken je virtuele werkplek nu helemaal compleet. Nooit kreeg je zoveel power en vrijheid om het beste uit jezelf en je medewerkers te halen.

 

De Galaxy S22 komt in drie edities. De S22, de grotere S22+ en de S22 Ultra.

Die laatste heeft een extra groot edge display (6.8 inch QHD+ Dynamic AMOLED 2X Display).

 

Naast de Galaxy S22-smartphones werden op Galaxy Unpacked ook de nieuwe tablets aangekondigd: de Tab S8-reeks.

Snelste smartphone in de galaxy

De manier van werken evolueert vliegensvlug. Vergaderen, samenwerken, ontwerpen … Je doet het online en in de cloud. En liefst zonder haperen.

 

De S22-serie is helemaal mee dankzij de Exynos 2200 4nm powerprocessor, de snelste processor ooit in een Galaxy-smartphone. Ook al is die maar 4 nanometer klein, je werkt er gemakkelijk de grootste opdrachten mee af. 

De werknemer van het jaar is … de S Pen

Schetsen of noteren? Dat doe je op je Galaxy S22 Ultra, met de vernieuwde S Pen. De nog kortere reactietijd van 2,8 milliseconden maakt deze geüpdatete versie drie keer sneller dan zijn voorganger.

 

  • Teken overal de wildste ideeën uit of schrijf de meest bevlogen teksten neer.
  • Zet je hanenpoten automatisch om in digitale tekst met de functie Tekst Export.
  • Of nog efficiënter: exporteer je notities als PowerPoint- of Word-bestand. En stuur ze in één-twee-drie naar een collega.

 

De Galaxy S22 Ultra heeft bovendien een uitsparing waar je pen perfect in past. Zo heb je die altijd bij de hand.  

Desktop in je zak

De Galaxy S22 is meer dan alleen een smartphone. Met de ingebouwde functionaliteit DeX gebruik je het device als voornaamste werktool. Maak draadloos verbinding met een business monitor, muis en toetsenbord en werk naadloos verder op het grote scherm. Zo beleef je de desktopervaring zelfs zonder computer of laptop.

 

Ook belangrijke businesspresentaties tover je in een handomdraai op het beeldscherm van je klanten. Je Galaxy-smartphone doet dienst als touchpad. Succes verzekerd. 

De hele werkdag opgeladen

Jij en je team gaan er de hele dag voor. De Galaxy S22 ook. Eén keer opgeladen, kan je erop rekenen dat hij met gemak het einde van de werkdag haalt. Toch een energieboost nodig? Dan hoef je niet lang te wachten: met de 25W Super Fast Charger* kan de Galaxy S22 er binnen een half uur weer tegenaan. En de S22+ en S22 Ultra doen het nog beter: dankzij de 45W Super Fast Charger* gaat je batterij van 0 tot 100 procent in twintig minuten.  

 

*Super Fast Chargers zijn apart verkrijgbaar

Run je business van overal

De vrijheid om te werken waar je wilt? Die krijg je met de Galaxy S22-serie. Dankzij de naadloze integratie van Microsoft en Google workspaces bekijk en bewerk je overal je documenten, spreadsheets en presentaties.

 

Log in op jouw account en werk gewoon verder. Overal en op elk moment. Zo eenvoudig is het.

Jouw bestanden veilig dankzij Knox

Je kostbare bedrijfsgegevens gooi je niet te grabbel. Daarom is Samsung Knox ingebouwd in de hardware van de Galaxy S22-serie. Dit state-of-the-artbeveiligingsplatform beschermt de gegevens op je smartphone. Van chip tot cloud. En je wachtwoorden? Die zet je veilig weg in de kluis met Knox Vault.

Eenvoudig beveiligen, uitrollen en beheren

Speciaal voor bedrijven zijn de Galaxy S22 en Galaxy S22 Ultra verkrijgbaar als Enterprise Edition. De Enterprise Edition is uitgerust met Knox Suite, een compleet pakket aan oplossingen waarmee je IT-afdeling gemakkelijk vanop afstand de hele mobiele vloot beveiligt, uitrolt en beheert.

 

Bovendien ben je verzekerd van vier jaar lang consistente en up-to-date beveiliging en ondersteuning. En krijg je twee jaar garantie op de productlevenscyclus.

 

Je virtuele werkplek altijd bij de hand? Pre-order jouw Galaxy S22 smartphone nu. Of laat je adviseren door onze experts.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.