Kies jouw locatie en taal.
Others

Ralph Janssen vertelt hoe de nieuwste beeldscherm-generatie je thuiswerkplek verbetert

mei 19. 2021

Met een High Resolution Monitor sta je altijd op scherp

Nu thuiswerken in de lift zit, hebben steeds meer medewerkers nood aan een kwalitatief tweede beeldscherm. “Dan zijn High Resolution Monitors een slimme investering”, vertelt Ralph Janssen. De Senior Product Category Manager bij Samsung Electronics Benelux vertelt in 1-2-3 waarom de beeldschermen body en mind ondersteunen.

Zen op je (thuis)kantoor? Het kan!

“Clean desk is een must voor elke thuiswerkplek, want aan een opgeruimd bureau kan je je beter focussen. Daarom vermijd je het best een wirwar van kabeltjes – die halen je alleen maar uit je concentratie.”

“Op de S60A (QHD), S65A (WQHD) en de S80A (UHD) krijg je een USB Type C-poort met een laadvermogen van 90 Watt. Als je laptop die optie ondersteunt, kan je je monitor dus gebruiken om je laptop op te laden en om gegevens over te dragen. Je hebt dan geen extra stroomkabel nodig voor je laptop.”

“Ook het design helpt je om beter te werken. Een bulky monitor met veel knoppen en lichten leidt de aandacht onnodig af. Daarom hebben zowel de S60A, de S65A, de S70A als de S80A een esthetisch clean design met dunne randen, een korte hals en een minimalistisch voetstuk. De monitors nemen dus zo weinig mogelijk ruimte in.”

Meer werkruimte, meer resultaat

“Veel medewerkers werken met twee schermen: een laptop of tablet en een tweede monitor. Maar de vraag naar extra comfort neemt toe – en daarmee ook de vraag naar een extra groot scherm.”

“In die gevallen raad ik de S65UA Ultra WQHD High Resolution Monitor aan. Die is 34’’ groot en biedt meer ruimte om taken en tabbladen te combineren. Wil je het jezelf extra gemakkelijk maken? Splits dan je scherm om het overzicht over je werk te bewaren. En dankzij de LAN-poort op de monitor kun je ook snel je internetkabel aansluiten, waardoor je via een bedrade internetverbinding werkt.”

“Alle High Resolution Monitors garanderen ook een scherpe beeldkwaliteit. Door de hoge resolutie mis je geen enkel detail én heb je meer schermruimte om verschillende tabbladen naast elkaar te openen.”

“De HDR10-standaard zorgt dan weer voor een breed kleuren- en contrastenspectrum met mooiere en realistischere kleuren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld creatieve beroepen zoals graphic designers, monteurs en fotografen.”

Draag zorg voor je lichaam

“Thuiswerken en ergonomie, die twee gaan niet altijd samen. Om lichamelijke klachten te vermijden, zorg je maar beter voor een goede zithouding. Investeer daarom in een ergonomische stoel, verstelbaar bureau en flexibel beeldscherm.”

“De High Resolution Monitor is ultrawendbaar: je kan het scherm kantelen, hoger plaatsen en meer naar je toe trekken – iedereen stelt het voor zichzelf comfortabel in.”

“De beeldschermen zijn ook uitgerust met slimme technologie die je ogen spaart, zoals de Flicker Free Technology en de Eye Saver Mode. Ze bevatten ook een ingebouwde sensor die het licht in je werkkamer meet. Het scherm past zich aan jouw werkomgeving aan, zodat jij na je werkdag met een fris hoofd aan je avond begint.”

Comfortabel thuiswerken met de High Resolution Monitors? Vraag meer info aan onze experts.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.