Kies jouw locatie en taal.
Others

Stroomlijn de experience van je frontline workers in 3 stappen

mei 23. 2022

Optimaliseer de workflow van je frontline workers

De wereld telt meer dan twee miljard frontline workers. Zorgverleners, machinisten, pechverhelpers. Allemaal zijn ze constant in beweging. “Veel organisaties laten kansen liggen om de efficiëntie en workflow van hun frontline workers te verbeteren,” vertelt Radboud-Jan Haarman, pre-sales consultant bij Samsung. Hij deelt drie oplossingen die je mobiele vloot stevig optimaliseren.

Verrijk je beheersysteem met de Knox Service Plugin

“Heeft je organisatie al een systeem voor Mobile Device Management (MDM)? Geen probleem, want het Knox-platform is volledig compatibel met andere systemen. Het eerste wat je moet installeren, is de Knox Service Plugin. Zo krijg je vanaf dag één een breed scala aan mogelijkheden om je toestellen te beheren, te beveiligen en te configureren. Dankzij de Knox Service Plugin voeg je handige features toe aan je bestaande MDM”, zegt Radboud-Jan.

Wat zijn daar de voordelen van? Een mooi voorbeeld is batterij-optimalisatie, vertelt Ruben de Beuze van het Nederlandse Isala-ziekenhuis: “Via de Knox Service Plugin beheren we de apps op al onze devices. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het alarmoproepsysteem voor de verpleging altijd actief blijft.”

“Via de plugin hebben we ook verschillende MDM-profielen ingesteld, afhankelijk van de functie van de medewerker. Een verpleegkundige heeft een meer ‘gesloten’ toestel, zodat patiëntenoproepen vlot binnenkomen. Ondersteunend personeel heeft toegang nodig tot e-mails en agenda’s. Zij hebben meer functionaliteiten op hun toestel.”

Los problemen op voor ze ontstaan met Knox Asset Intelligence

Je wilt de continuiteit van je organisatie garanderen, wat er ook gebeurt. Daar helpt Knox Asset Intelligence je bij. “Met die tool monitor je je toestellen in real time. Je ziet meteen welke apps de batterij leegzuigen en of er iets zorgt voor verbindingsproblemen. Zo pak je problemen aan nog voor ze zich stellen”, vertelt Radboud-Jan.

 

Zeker in de zorg zijn betrouwbare tools onmisbaar. Daarom zet het Isala-ziekenhuis Knox Asset Intelligence in voor hun devices: “Met Knox Asset Intelligence volgen we het batterijverbruik van onze toestellen op. We weten dus precies welke apps de meeste energie verbruiken en hoe we dat kunnen verbeteren.”

 

Je krijgt nog meer controle over je software en firmware met Knox E-FOTA. Zo garandeer je een stabiel ecosysteem voor je mobiele vloot. Ruben: “Het Isala-ziekenhuis gebruikt Knox E-FOTA om updates te reguleren. We testen eerst de update voor we die uitrollen naar de hele afdeling.”

 

Kies een rugged toestel op maat van iedere gebruiker

Aangezien frontline workers nooit stilstaan, moeten hun toestellen tegen een stootje kunnen. Wim Brummel van de Nederlandse Spoorwegen legt uit welke rugged devices zijn organisatie gebruikt: “Onze machinisten hebben een Samsung Galaxy Tab Active Pro in de treinkabine. De TimTim-app geeft realtime inzicht in het verkeer op het spoor. Om alle afleiding te vermijden, hebben ze alleen toegang tot die app op hun tablet – via de kioskmodus.”

 

“De informatie op de tablet helpt onze machinisten ook om op tijd te remmen. Ze gebruiken dan het uitrolgewicht van de trein om vooruit te komen, waardoor ze minder energie verbruiken.”

 

“Ook onze monteurs gebruiken de rugged Tab Active Pro. Tijdens het onderhoud aan de trein is het belangrijk dat ze technische informatie kunnen raadplegen. Dat kan zelfs met handschoenen aan. De tablet is gemaakt voor extreme omstandigheden. Laat de monteur hem vallen? Of morst hij er olie of vuiligheid op? Niet erg, de tablet is ertegen opgewassen.”

 

Hoe maak je de workflow van je frontline workers nog efficiënter? Download de whitepaper. Of bespreek je uitdaging met onze experts.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.