Kies jouw locatie en taal.
Others

Remote work? Met deze oplossingen geef je je team de beste technologie

nov. 25. 2020

Nu je medewerkers vaker flexibel afwisselen tussen op kantoor en vanop afstand werken, is technologie belangrijker dan ooit. Want werkt hun smartphone of beeldscherm tegen? Dan groeit de frustratie van je medewerkers. En daalt hun productiviteit. 


Kies daarom resoluut voor gebruiksvriendelijke en betrouwbare apparaten en tools: hefbomen die je medewerkers uitdagen om een niveau hoger te schakelen, waar ze ook aan de slag zijn. Met deze oplossingen heb je alles in handen om hen daarbij te helpen. Combineer:

• smartphones Galaxy S22 en Galaxy XCover Pro 6
• extra grote beeldschermen SR65 en Odyssey G9
• ondersteunde software Samsung DeX
• extra storage Portable SSD

Comfortabel en productief: de Galaxy S22 en Galaxy XCover Pro 6


Met de juiste smartphone kunnen je medewerkers overal aan de slag. De Galaxy S22-reeks is bijvoorbeeld een krachtpatser in broekzakformaat:

• Dankzij het grote scherm (minstens 6,1”) bekijk je gemakkelijk e-mails en je planning. Tegelijkertijd als het moet, in split-screen.  
• De slimme batterij (minstens 3.700 mAh) houdt rekening met je mobiele gewoontes en gaat daarom langer mee. Zo blijft de productiviteit de hele dag stromen. 
• En de rekenkracht? De sterke processor (minstens 1.8GHz) helpt je medewerkers elke taak snel af te vinken.

De Galaxy XCover Pro 6 past zich dan weer aan elke werksituatie aan:


• De krachtige integratie van Microsoft Teams stimuleert alle frontline-medewerkers om nóg meer samen te werken.
• De XCover Pro 6 staat ook buiten z’n mannetje: hij is IP68 water- en stofbestendig en overleeft zelfs zonder behuizing vallen tot 1,5 meter.
• Via twee programmeerbare toetsen kunnen je medewerkers zelf gecreëerde commando’s gebruiken. Dat bespaart tijd voor vaak gebruikte functies.

Alles scherp in beeld met de SR65 en Odyssey G9


Complexe taken hebben veel plaats nodig. De oplossing: koppel je smartphone aan een groot beeldscherm, zoals de SR65 (24” of 27”). Die komt met:

• Beeldkwaliteit waarvan je staat te kijken, zonder kleurverloop én vanuit een kijkhoek van 178°.

• Aandacht voor je oogcomfort, want de Flicker Free-technologie stelt de focus scherp.

• Een veelzijdige connectiviteit, zodat je in no time de ideale werkplek creëert.


Op zoek naar een beeldscherm waarmee je snel switcht tussen werk en ontspanning? De 1000R-display van de Odyssey G9 (49’’) brengt digitale ervaringen helemaal tot leven. Of je nu een videocall hebt met collega’s of gamet met je kinderen: de HDR10 garandeert de fijnste kleurennuances in ongekend gedetailleerde resolutie.

Mag het wat meer zijn? Laat je dan overtuigen door zijn snelheid:


• 144 Hz refresh rate
• 1 ms responstijd
• AMD FreeSync, voor minder vertraging en tearing

Van multitasken tot filmpjes bekijken: alles gaat vlotter met de Odyssey G9.

Van smartphone naar desktop met Samsung DeX

Een optimale desktop-ervaring creëren met een smartphone? Dat lukt moeiteloos met Samsung DeX, de ingenieuze software die standaard is ingebouwd in de Galaxy S22.


De inhoud van je smartphone verschijnt meteen op je beeldscherm. Via een kabeltje of zelfs draadloos, bij de Galaxy S22 Ultra Enterprise Edition. Je schikt vervolgens al je apps naar wens. En de taakbalk zorgt voor een echte PC-ervaring.  


Je medewerkers hebben nog maar één toestel nodig voor al hun uitdagingen. Handig voor je IT-team, die de mobiele vloot makkelijker kan managen. En handig voor je bedrijf, dat de kosten ziet dalen.

Massa’s opslag met de Portable SSD T7 Touch

Met de Portable SSD T7 Touch haal je minstens 500 GB extra opslagruimte in huis. Maar ook snelheid: in 1 seconde zet je maar liefst 5.000 Word-bestanden over, dankzij astronomische lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050 en 1.000 MB/sec.

En ook het gebruiksgemak is groot. Ontgrendel je gegevens snel via een wachtwoord of vingerafdruk. En zet je bestanden over naar een device naar keuze via de bijgeleverde USB Type C-to-C en Type C-to-A-kabels. De Portable SSD T7 Touch maakt bovendien gebruik van AES 256-bit-encryptie, waardoor hackers geen kans krijgen.

Goed werkende technologie maakt of kraakt thuiswerk

Bij afstandswerk is goede technologie de sleutel tot succes. Met deze oplossingen boost je de productiviteit van je medewerkers. En maak je hun werkleven gemakkelijker, waardoor zij ook met meer plezier aan de slag gaan.

Een naadloze techervaring voor je medewerkers? Praat met onze expert.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.