Kies jouw locatie en taal.
Others

Efficiënt werken op afstand

Met deze oplossingen help jij je werknemers vanop afstand

dec. 04. 2020

Efficiënt afstandswerken voor iedere werknemer? Deze oplossingen helpen je

We werken steeds meer van thuis uit of op locatie. En botsen daarbij weleens op technische barrières. Wil je de productiviteit verzekeren? Geef je werknemers dan technologie die wél meewerkt.

De oplossingen die iedere werknemer vlot laat afstandswerken:

• Veelzijdige tablets en smartphones: Galaxy Tab S8, Galaxy Tab Active4 Pro en Galaxy S22 Enterprise Edition
• Professionele beeldschermen: SR65 en CH89
• Ondersteunende software: Samsung DeX en Samsung Knox
• Intuïtieve app voor notities: Samsung Notes

Altijd op schema met je Galaxy Tab S8

Een werkplanning maken wordt kinderspel dankzij de Galaxy Tab S8 die heeft met zijn 11’’ bijna het schermformaat van een laptop. Je zet het scherm eenvoudig in split view-modus en opent zo je inbox naast je planningstool. Handig om taken en afspraken vast te leggen.

Extra voordelen?

• Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor met massa’s rekenkracht
• Hoge refresh rate van 120 Hz: voor levendige beelden
• Slimme batterij van 8.000 mAh: om extra lang door te werken

Extra bescherming, met de Galaxy Tab Active4 Pro

Ben je actief in de zorgsector, warehouse of logistieke sector? Dan is de Galaxy Tab Active4 Pro de perfecte oplossing. Door de robuuste behuizing en de schokdempende cover overleeft hij regen, stof én een val van 1,5 meter.

De tablet is sterk, maar toch compact (10,1’’). Zodat je werknemers hem gemakkelijk met één hand vasthouden, terwijl ze hem met de andere hand besturen. Reken daarbij:


• De ruime opslag: 4 GB + 64 GB / 6 GB + 128 GB
• De vervangbare batterij: 7.600 mAh
• De snelste Wi-Fi-technologie: WIFI 6

En je weet dat je medewerkers optimaal zijn uitgerust.

De hele dag gemoedsrust, dankzij de Galaxy S22 Enterprise Edition


Liever een smartphone? Met de Galaxy S22 Enterprise Edition ben je zeker van je stuk. Want de Galaxy S22 Enterprise Edition met een krachtige batterij (5.000 mAh) past zich vlot aan je mobiele gewoontes aan en gaat de hele dag mee.

Moeten je medewerkers nog even aan een rapport werken? Dan doen ze dit snel én veilig via hun smartphone. De Secure Processor beschermt hun pincode, wachtwoord, patroon en Blockchain Private Key.

Professionele beelden nodig voor een rapport of Facebook-post? Je foto’s zijn haarscherp dankzij de groothoeklens van 40 MP. Zo filmen je medewerkers professioneel in 8K.

Scherpe blik dankzij de Professional Monitor

De ideale werkomgeving is niet compleet zonder een haarscherp beeldscherm. Door de Samsung SR65 met een schermgrootte van 24’’ of 27’’ en de sublieme IPS-monitor zien je medewerkers elk detail, in levendige kleuren.

De Flicker Free-technologie en de Eye Saver Mode zorgen voor het ultieme oogcomfort. De monitor is bovendien in hoogte verstelbaar en zwenkt in elke richting. Gevolg: minder kans op rug- en nekklachten.

Multitasken op één monitor? Dat lukt je werknemers moeiteloos met de UltraWide Monitor CH89:

• Het brede, gebogen 34’’-ontwerp biedt meer ruimte voor creatieve ideeën.
• De hoge schermresolutie (3440x1444) zorgt voor een ultrascherp overzicht.
• Met de Picture-in-Picture-functie zien je medewerkers twee verschillende videobronnen op hun scherm. En sparen ze dus een tweede monitor uit.

Productief zonder desktop met Samsung DeX en Samsung Knox

Met de DeX-modus hebben je werknemers geen desktop meer nodig. Want koppelen ze hun smartphone of tablet aan een externe monitor, muis en toetsenbord? En zetten ze de DeX-modus aan? Dan verschijnt meteen hun vertrouwde bureaublad met taakbalk. En kunnen ze aan de slag met alle Microsoft-programma’s en andere apps.

Werken je werknemers met de Galaxy Tab S8, S8+ of de Galaxy S22 Ultra Enterprise Edition? Dan hebben ze zelfs geen kabeltje nodig om toestel en monitor te verbinden. Zo schakelen ze volledig draadloos over van een mobiele werkervaring naar een desktopervaring.


Het beschermen van bedrijfsgegevens neemt Samsung Knox op zich, op hardware-, software- en appniveau. Knox zit met een chip verankerd in het toestel zelf en bouwt daarop een verdediging in meerdere lagen. Detecteert een van die lagen iets verdachts? Dan reageert Knox meteen.

Samsung Knox is bovendien sterk in:

• data-encryptie – gevoelige gegevens zijn onbruikbaar voor cybercriminelen
• data-isolation – bedrijfsdata en apps staan in een beveiligde container, die met een chip in de hardware is verankerd

Werk en privé blijven zo gescheiden op één telefoon.

Eindeloos creatief met je Galaxy S Pen en Samsung Notes


Onder andere de Galaxy S22 Ultra Enterprise Edition is uitgerust met een Galaxy S Pen. Zo kunnen je werknemers op elk moment notities maken in de app Samsung Notes. Ook als het scherm van hun device uit staat, dankzij Screen Off Memo. 


Notities klaar? Dan pinnen ze die vast op hun Always On Display of bewaren ze de info in Samsung Notes. Daar kunnen ze hun notities een label geven (handig om te screenen). Of ze voegen er snel foto’s en spraakmemo’s toe. En de handgeschreven nota’s worden automatisch omgezet in leesbare digitale tekst. Met een simpele tik van de S Pen.

Aan de slag met deze oplossingen

Dankzij deze oplossingen blijven je werknemers de hele dag productief. Met een frisse blik en helder hoofd. Met voldoende ruimte voor creativiteit en ontspannen ogen.
Wil je je werknemers helpen om efficiënter op afstand te werken? Leg je case dan voor aan onze expert.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.