De volgende generatie in connectiviteit

5G is de vijfde generatie van mobiele en draadloze netwerken en overtreft 4G op het vlak van snelheid, verminderde vertragingen en verbindingsdichtheid. Zo creëert 5G meer technologische mogelijkheden en biedt het een oplossing voor het groeiende mobiele verkeer. Met de 5G-ready toestellen van Samsung til je de workflow in je organisatie naar een hoger niveau.

Eindeloze mogelijkheden met 5G

5G maakt veel snellere verbindingen mogelijk. Zo creëert de technologie oneindig veel kansen om te innoveren. Denk aan augmented reality, waarmee bijvoorbeeld aannemers hun klanten de nog niet geplaatste keuken in de woning perfect kunnen laten zien. Of zelfrijdende auto’s die data kunnen uitwisselen met andere verkeersnetwerken. En realtime monitoring, waardoor zorgverleners de gezondheid van hun patiënten ook vanop afstand kunnen controleren. De nieuwe manieren van werken zijn eindeloos met 5G.

Sneller werken met 5G

Videogesprekken hosten? Veel data up- of downloaden? De stabiele verbinding van 5G betekent dat verbinden, streamen en delen sneller gaan dan ooit, waar je ook bent. Vergeet dus die trage WiFi-netwerken. Met je 5G-ready toestel werk je met ongeziene snelheden.

Onbegrensde opslag in de cloud

Dankzij de 5G-apparaten van Samsung ga je nog efficiënter aan de slag in de cloud. Geen opslagbeperkingen en overmatig stroomverbruik meer. Cloudsystemen worden veilige, onbegrensde ruimtes voor je documenten. En ze zijn direct toegankelijk, waar je ook werkt.

Next-gen veiligheid voor je devices

Sterke netwerken vragen om sterke bescherming. Daarom is Knox vanaf de chip ingebouwd in elk Galaxy 5G-ready apparaat. Knox is het mobiele beveiligingsplatform dat gebruikt wordt door beveiligingsexperts en overheden wereldwijd. Zo is je bedrijf beter beveiligd dan ooit.*

Maak je bedrijf klaar voor 5G

Wat zijn de mogelijkheden van 5G voor je business?

En hoe stel je een 5G-implementatieplan op? Alles begint met strategie. Onze whitepaper gidst je door het doolhof. En helpt je om de concurrentie voor te blijven.

Blijf up-to-date

Voor veel bedrijven is 5G nog een mysterie. Neem een voorsprong en vergroot je kennis over de nieuwste netwerktechnologie.