Mi változott a Galéria alkalmazás OneDrive szinkronizálásában?

Legutolsó frissítés dátuma : 2026. november 3.
Hamarosan véget ér a OneDrive szinkronizálásról szóló értesítés.

A Samsung Galéria alkalmazásban megszűnt a OneDrive szinkronizálás funkció. Ha eddig ezen keresztül mentetted a fotóidat és videóidat a OneDrive-ba, nem kell aggódnod. A meglévő fotóid és videóid továbbra is biztonságban vannak a OneDrive-ban, és az újakat is feltöltheted a OneDrive alkalmazás segítségével.

Mikor szűnt meg a OneDrive szinkronizálás a Galéria alkalmazásban?

A Galéria és a Microsoft OneDrive szinkronizálása 2026. szeptember 30-án szűnt meg. A Microsoft fiókod és a Samsung fiókod közötti kapcsolat is törlésre került.

Mi történt a már OneDrive-ban tárolt fotókkal és videókkal?

Semmi sem lett törölve. A OneDrive szinkronizálással feltöltött fotók és videók továbbra is a OneDrive-ban maradnak, és a OneDrive alkalmazásban meg tudod őket nézni. Ha szeretnéd, letöltheted őket az eszközödre a OneDrive alkalmazásból.

Láttam egy „Hamarosan véget ér a OneDrive szinkronizálás” értesítést a Galéria alkalmazásban. Mit tegyek?

Ez az értesítés csak tájékoztatott arról, hogy a OneDrive szinkronizálás megszűnik. A OneDrive-ban lévő fotóid és videóid nem törlődtek. Ha továbbra is szeretnéd menteni az új fotókat és videókat, koppints az értesítésen a További információ lehetőségre, majd válaszd a Kamera biztonsági mentés a OneDrive alkalmazásban opciót, és kövesd a képernyőn megjelenő lépéseket. Ezeket manuálisan is beállíthatod az alábbi lépések szerint.

Hogyan tudom ezután menteni a fotókat és videókat?

Továbbra is elmentheted a fotókat és videókat az eszközödről a OneDrive-ba a OneDrive alkalmazás „Kamera biztonsági mentés” funkciójával.

1 Nyisd meg a OneDrive alkalmazást
2 Koppints a Beállítások menüpontra, majd válaszd a Kamera biztonsági mentés funkciót
3 Válaszd ki a Microsoft fiókodat, majd koppints a Megerősítés gombra
4 Válaszd ki a számodra megfelelő beállításokat

Le tudom menteni más mappákból is a fotókat a OneDrive-ba?

Igen. A kamera fotóin kívül más mappákban lévő képeket is menthetsz, például közösségi média vagy fotószerkesztő alkalmazásokból.

1 Nyisd meg a OneDrive alkalmazást, és koppints a fiókodra a tetején
2 Koppints a Beállítások menüpontra, majd válaszd a Kamera biztonsági mentés funkciót
3 Koppints az Eszközmappák mentése gombra
4 Válaszd ki, hogyan szeretnéd rendszerezni a fotóidat:
  • Kapcsold be a Kategorizálás funkciót, hogy a fotóid az eredeti mappákban maradjanak.
  • Kapcsold ki a Kategorizálás funkciót, hogy minden fotó a Kamera Roll mappába kerüljön.
5 Görgess végig a listán, és válaszd ki, mely mappákat szeretnéd menteni

Köszönjük a visszajelzést