Dit zijn de functies van PENUP

PENUP is ons unieke sociale netwerk dat gebruikers met elkaar laat communiceren via kunst. Gebruikers van over de hele wereld kunnen gedachten en gevoelens uitdrukken en hun leven delen via tekeningen die ze met de S Pen hebben gemaakt. PENUP biedt verschillende ontwerptools en schetsen, zodat er altijd een manier is om geweldige kunst te maken, ongeacht je niveau. Hier bekijken we van dichtbij enkele van de functies waarvan je met PENUP zult profiteren.

PENUP profiel schermafbeelding en ontwerpen gemaakt met PENUP.

Als je een geweldig werkstuk van een andere gebruiker hebt gezien, kun je hem complimenten of aanmoedigingen sturen in zijn commentaar-sectie. Om meer te weten te komen over een andere gebruiker, klik op hun accountnaam om hun profiel te bekijken en al hun werk of collecties te zien. Als je wilt, kun je een reactie achterlaten in hun FanBook en hen volgen om updates in je feed te ontvangen.

Wanneer je een gebruiker vindt die je wilt volgen, klik je gewoon op de knop "Volgen" op hun profiel. Je kunt ook bepaalde tags volgen als je op de hoogte wilt blijven van een onderwerp.

Mijn feed is je persoonlijke nieuwsfeed, gevuld met jouw kunstwerken en kunstwerken van andere gebruikers en tags die je volgt.

Je kunt populaire kunstwerken en kunstenaars zien, gesorteerd op periode, door "Populair vandaag” te kiezen op je Start-scherm. De populariteit van bepaalde berichten wordt uitvoerig bepaald op basis van factoren zoals het aantal "likes", "comments" en "hearts".

De rubriek Collectie is een galerij gemaakt van jouw kunstwerken of die van anderen. Je kan je collecties sorteren op basis van een bepaald thema.

De Hall of Fame is opgezet door de PENUP-beheerders die actieve gebruikers selecteren die bekend staan om hun meest creatieve kunstwerken. Om door de Hall of Fame te bladeren, klik je op "Popular Today" op het beginscherm en selecteert u vervolgens "Hall of Fame". Blijf creëren, blijf actief in de PENUP gemeenschap, en op een dag kan jij de volgende gebruiker zijn die in de Hall of Fame komt.

• Tekenen: Iedereen kan schetsen en tekeningen maken, gemakkelijk en overzichtelijk.
  • Inkleuren: Kies uit een uitgebreide reeks kant-en-klare ontwerpen om te versieren met de kleuren die je aanspreken.
  • Live tekenen: Verbeter je tekenvaardigheden door video tutorials te bekijken voor schetsen, tekeningen, lijntekeningen, en meer.
  • Fototekening: Gebruik foto's om tekeningen te maken die je verbeelding tot leven brengen.
  • Uitdaging: Ga de strijd aan met andere gebruikers in thematische uitdagingen om te zien wie de meest innovatieve kunstwerken kan maken.
  • Tekening opmerkingen: Gebruik tekeningen als commentaar om op een leuke manier met andere kunstenaars te communiceren.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.