Hoe gebruik je Bixby Vision en wat kan je ermee?

Bixby Vision kan op de volgende manieren worden gebruikt, afhankelijk van of je het vanaf je camera, je galerij, een afbeelding van een website of vanaf een snelkoppeling op je hoofdscherm gebruikt.

Bixby Vision gebruikt om de tekst van een website te herkennen.
Stap 1. Weergave van de mobiele camera en weergave van het menu "Meer". Stap 1. Weergave van de mobiele camera en weergave van het menu "Meer".

Stap 1. Start de camera en selecteer "Meer" aan de rechterkant.

Stap 2. Bekijk de mobiele camera en tik op de optie "Bixby Vision". Stap 2. Bekijk de mobiele camera en tik op de optie "Bixby Vision".

Stap 2. Selecteer in het weergegeven menu "Bixby Vision".

Stap 1. Weergave van de galerij van ons toestel met de gewenste afbeelding geselecteerd. Stap 1. Weergave van de galerij van ons toestel met de gewenste afbeelding geselecteerd.

Stap 1. Start de galerij en selecteer de afbeelding die je wilt gebruiken uit de galerij.

Stap 2. Zicht op onze geselecteerde afbeelding. Tik op het Bixby Vision-pictogram in de rechterbovenhoek. Stap 2. Zicht op onze geselecteerde afbeelding. Tik op het Bixby Vision-pictogram in de rechterbovenhoek.

Stap 2. Selecteer het Bixby Vision icoon aan de rechterbovenkant.

Stap 1. Weergave van de website van Samsung. \Druk lang op het geselecteerde beeld. Stap 1. Weergave van de website van Samsung. \Druk lang op het geselecteerde beeld.

Stap 1. Open Samsung internet en druk lang op de afbeelding die je wilt zoeken.

Stap 2. Weergave na lang drukken en openen van het menu waar we tikken op "Zoeken met Bixby Vision". Stap 2. Weergave na lang drukken en openen van het menu waar we tikken op "Zoeken met Bixby Vision".

Stap 2. Selecteer "Zoeken met Bixby Vision" in het menu.

Stap 3. Weergave van de weergave van de resultaten met betrekking tot het geselecteerde beeld. Stap 3. Weergave van de weergave van de resultaten met betrekking tot het geselecteerde beeld.

Stap 3. Alle zoekresultaten met betrekking tot de geselecteerde afbeelding worden op je scherm weergegeven.

Stap 1. Bekijk het vanuit onze Galerij en druk op menu op het Bixby Vision icoontje rechtsboven. Stap 1. Bekijk het vanuit onze Galerij en druk op menu op het Bixby Vision icoontje rechtsboven.

Stap 1. Start Bixby Vision zoals uitgelegd in de galerij-sectie. Druk op menu op het Bixby Vision icoontje rechts bovenaan.

Stap 2. Bekijk vanuit Bixby Vision en tik op in de rechterbovenhoek. Stap 2. Bekijk vanuit Bixby Vision en tik op in de rechterbovenhoek.

Stap 2. Druk op menu aan de rechterbovenkant.

Stap 3. Bekijk het menu en tik op Instellingen. Stap 3. Bekijk het menu en tik op Instellingen.

Stap 3. Tik op “Instellingen”.

Stap 4. Weergave van Bixby Vision-instellingen zonder "Voeg Bixby Vision toe aan scherm Apps" te selecteren. Stap 4. Weergave van Bixby Vision-instellingen zonder "Voeg Bixby Vision toe aan scherm Apps" te selecteren.

Stap 4. Selecteer "Voeg Bixby Vision toe aan Apps scherm".

Stap 5. Weergave van Bixby Vision-instellingen "Bixby Vision toevoegen aan scherm Apps". Stap 5. Weergave van Bixby Vision-instellingen "Bixby Vision toevoegen aan scherm Apps".

Stap 5. Nu zul je zien dat de geselecteerde optie geactiveerd is.

Stap 6. Weergave van het hoofdscherm met de Bixby Vision app. Stap 6. Weergave van het hoofdscherm met de Bixby Vision app.

Stap 6. Ga naar je hoofdscherm, waar je het app-pictogram ziet. Tik erop om "Bixby Vision" te openen.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.