Hoe installeer en gebruik ik de SmartThings-app op mijn iPhone?

De SmartThings-app voor mobiel ondersteunt Galaxy-apparaten, andere Android-smartphones en iPhones.

SmartThings-app-pictogram op een iPhone.

Meld je aan bij je Samsung account om de app te gebruiken.

De officiële titel van de app is "SmartThings.” Zoek naar "SmartThings" in het zoekvak van de Apple App Store en installeer vervolgens de SmartThings-app.

Stap 1. Scherm om App Store icoon te selecteren. Stap 1. Scherm om App Store icoon te selecteren.

Stap 1. Open de app store

Stap 2. Scherm om SmartThings te vinden en te installeren. Stap 2. Scherm om SmartThings te vinden en te installeren.

Stap 2. Zoek naar ´SmartThings´ app en tik op om te installeren

Stap 3. Scherm om je apparaten te bedienen. SmartThings wil Bluetooth gebruiken. Tik op ¨Ok¨. Stap 3. Scherm om je apparaten te bedienen. SmartThings wil Bluetooth gebruiken. Tik op ¨Ok¨.

Stap 3. Tik op OK om de app Bluetooth te laten gebruiken

4. darbība. Ekrāns ar pierakstīšanās ikonu. 4. darbība. Ekrāns ar pierakstīšanās ikonu.

Stap 4. Tik op aanmelden

Stap 5. Scherm om in te loggen op je Samsung account. Als je nog geen account hebt, selecteer dan ¨Een account aanmaken¨. Stap 5. Scherm om in te loggen op je Samsung account. Als je nog geen account hebt, selecteer dan ¨Een account aanmaken¨.

Stap 5. Als je een Samsung account hebt, meld je dan aan of tik op om een account aan te maken als je er geen hebt

6. darbība. Atlasiet "Piekrītu" Samsung konta noteikumiem. 6. darbība. Atlasiet "Piekrītu" Samsung konta noteikumiem.

Stap 6. Als je een Samsung account aanmaakt, lees dan de voorwaarden en ga ermee akkoord om verder te gaan

Gebruiksomgeving

• OS: 13.0 en hoger.
  • Apparaten: iPhone 6s, iPad Mini 4e generatie en nieuwer.
  • Ondersteunde resoluties: Apparaatresoluties van 1334x750 tot 2732x2048 worden ondersteund.

Let op: De gebruiksomgeving van de SmartThings-app kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd om de bruikbaarheid en prestaties te verbeteren.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor TV.