Hoe kan ik mijn tablet aansluiten op mijn pc?

We hebben een nieuwe functie toegevoegd waarmee je een tablet eenvoudig met een PC kunt verbinden. Na een kleine verandering in de tabletinstellingen, kan je pc en het apparaat geregistreerd worden en direct met je tablet verbonden worden.

Samsung Flow-icon boven een tablet en een telefoon.

Hoe kun je apparaten verbinden vanuit Samsung Flow?

Open Samsung Flow om de verbindingsopties te bekijken: "Verbinding maken met telefoon" of "Verbinding maken met computer". Selecteer het apparaat waarmee je een verbinding wilt maken. Open Samsung Flow om de verbindingsopties te bekijken: "Verbinding maken met telefoon" of "Verbinding maken met computer". Selecteer het apparaat waarmee je een verbinding wilt maken.

Optie 1. Open Samsung Flow om de verbindingsopties te bekijken: "Verbinding maken met telefoon" of "Verbinding maken met computer". Selecteer het apparaat waarmee je een verbinding wilt maken.

Ga naar het menu in de rechterbovenhoek en selecteer de gewenste optie. Ga naar het menu in de rechterbovenhoek en selecteer de gewenste optie.

Optie 2. Ga naar het menu in de rechterbovenhoek en selecteer de gewenste optie.

Voordat je een verbinding maakt het je apparaten moet je verschillende dingen weten:

• Als de tablet - pc-verbinding actief is, is de telefoonverbinding beperkt.
  • Bepaalde functies van Samsung Flow worden mogelijk beperkt tijdens de tablet - pc-verbinding.
  • Als je een tablet met een telefoon wilt verbinden, moet je eerst de instellingen op je tablet veranderen.

Let op: de USB-verbinding tussen de tablet en pc alleen beschikbaar op tablets met besturingssysteem Android™ Sof later.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Smartphones.