Meer weten over de functies van Samsung Flow?

Met Samsung Flow kun je verbinding maken tussen apparaten om informatie uit te wisselen, meldingen te synchroniseren en nog veel meer. Hieronder staat meer informatie over de functies van Samsung Flow.

Weergave van twee apparaten die verbonden zijn met Samsung Flow.

Er zijn verschillende functies in Samsung Flow die een veilig en onmiddellijke verbinding tussen je apparaten garanderen.

Meldingsynchronisatie

Je kunt je meldingen synchroniseren zodat deze ook op verbonden apparaten verschijnen.

1 Ga naar Samsung Flow op je telefoon en tik op de meer-knop rechtsboven in het scherm.
2 Selecteer "Instellingen" en klik op "Meldingen beheren".
3 Schakel de aan-/uitknop "Alle apps" in als je de meldingen op je tablet of pc wilt synchroniseren.

Let op: Deze functie wordt mogelijk niet ondersteund op sommige apps als deze geen Android™-meldingen ondersteunen.

Bestanden overzetten

Je kunt bestanden delen tussen apparaten die verbonden zijn met Samsung Flow.

• Zoek de knop delen/delen via in de app waaruit je bestanden wilt delen (bv. Galerij, Mijn bestanden) of vanuit de website waar je bent, en klik vervolgens op "Samsung Flow" uit de opties voor het delen.
  • Met het klembord-icoon in de rechterbovenhoek van Samsung Flow op je tablet of pc, kun je eenvoudig kopiëren en plakken wat je wilt.
  • Je kunt veranderen waar je bestanden kunt opslaan met behulp van Samsung Flow op je pc of je tablet.

Smart View

Met de Smart View-functie, kan je huidige telefoonscherm op je tablet/pc weergegeven worden. Je kunt al je activiteiten op het telefoonscherm op je tablet/pc weergeven, inclusief het verzenden en antwoorden van berichten, en zelfs spelletjes spelen.

• Met het Smart View-scherm kun je alle bestanden tussen de twee apparaten slepen.
  • Je hebt toegang tot extra functies met de iconen aan de bovenkant van het Smart View-scherm. Je kunt bijvoorbeeld de modus "Niet storen" gebruiken, de schermoriëntatie veranderen, overschakelen naar volledig scherm, het scherm aan of uitschakelen, schermopnames maken, de resolutie wijzigen (in instellingen), favorieten toevoegen, enz.
  • Met behulp van de meervoudige vensterfunctie op je Galaxy tabel, kun je zowel je telefoon als je tablet tegelijkertijd besturen.
  • Van sommige apps op de verbonden telefoon kan het scherm gedeeld worden via de Samsung Flow-snelkoppeling op de Galaxy Tablet (Android™ O(8.0)~).

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Smartphones.