Wat is Samsung Flow?

Samsung Flow is een softwareproduct dat een naadloze, veilige, verbonden ervaring op al je apparaten mogelijk maakt.

Weergave van twee apparaten die verbonden zijn met de Samsung Flow app.

Met Samsung Flow kunt je je Tablet/PC verifiëren met je smartphone, inhoud delen tussen apparaten en meldingen synchroniseren of inhoud van je smartphone weergeven op jouw Tablet/PC. Je kunt de Mobile Hotspot van de smartphone inschakelen om je tablet/PC verbonden te houden.

Let op: Auto Hotspot verbinding is niet beschikbaar voor Android™ 11(R) OS.

De volgende toestellen ondersteunen Samsung Flow

• Windows™ Tablet/PC: Windows™ 10 OS Creators update (V1703) en juni patch build (15063.413).
  • Android™ Tablet: Android™ N OS of nieuwer.
  • Android™ Telefoon: Android™ N OS of nieuwer.

Let op: Sommige modellen ondersteunen Samsung Flow mogelijk niet, afhankelijk van de specificaties van de smartphone. Samsung Flow werkt alleen met officiële software die door Samsung Electronics is uitgebracht. Windows™: Bluetooth (Bluetooth LE optioneel) of Wi-Fi/LAN, Wi-Fi direct.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.