Meer weten over Bixby Voice

Bixby Voice is een AI-assistent van Samsung. Het werd voor het eerst geïntroduceerd op de Galaxy S8 en S8+ en stelt je in staat om taken met je Galaxy-apparaten uit te voeren met behulp van je stem.

Weergave van het Bixby Voice-logo op een mobiel scherm.

Bixby Voice is diep in de telefoon geïntegreerd. Je kan je stem, tekst of tikken gebruiken om opdrachten te geven om apps te openen, sms-berichten te verzenden, herinneringen aan te maken en nog veel meer.

Belangrijke dingen om te overwegen voor Bixby Voice

• Als je Bixby wilt gebruiken, moet je je aanmelden bij je Samsung-account en verbinding maken met je datanetwerk (wifi of datanetwerk).
  • De Bixby-functies en -inhoudsaanbieders kunnen variëren naargelang het land, de taal, het toestelmodel of de OS-versie.
  • De bedieningselementen kunnen verschillen naargelang het toestel.

Let op: Als je meer informatie wilt weten, zoals ondersteunende apparaten, bezoek dan de Bixby website.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.