Gear VR Innovator Edition for S6

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Generel information
    • Farve

Frost White

• Sensorer

Accelerometer, gyrosensor, Nærhedsensor

• Fysisk specifikation
    • Mål (H × B × D)

82.8 x 196.1 x 98.5 mm

• Vægt (g)

420.4

• Viewing Optics
    • FOV

96°

Se flere nyttige links gennem dette link.

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du nemt overføre dine kontakter, billeder, meddelelser og andet fra din gamle smartphone til din nye Galaxy.

• S Note

Kan du bruge din pc til effektivt at håndtere alle de noter, du har skrevet på din mobile enhed med S Note.

• Softwareopgradering via FOTA

Hold din mobil opdateret, sikkert og hurtigt

• Samsung SideSync 3.0

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

• Samsung Dive

Find din mobile enhed

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17