LH49PMHPBGC/EN

49" Ekran professional LFD, seria PMH

Madhësi 49"

Ekrane të qëndrueshëm optimizojnë funksionet dhe cilësinë e mesazhit në çdo mjedis

Ekranët e serisë premium PMH të fuqizuar nga TIZEN arrijnë rendimentin e kulmit ndërsa ruajnë një dizajn elegant dhe magjepsës. Ekranet e serisë PMH shfryëzojnë dritën e ngritur dhe mprehtësinë e pastër të imazhit për të siguruar një prezantim vazhdimisht të qartë edhe në mjedise me ndriçim të ndryshueshëm. Përveç kësaj, ekranet e Serisë PMH të çertifikuar IP5x arrijnë qëndrueshmëri të fortë ditë e natë për funksione të besueshme dhe të pandërprera. Si rezultat, bizneset mund të kenë besim se mesazhet e tyre do të jepen saktësisht siç u synuan kudo dhe në çdo kohë.

Ekrane të qëndrueshëm optimizojnë funksionet dhe cilësinë e mesazhit në çdo mjedis

Mos u shqetësoni më duke ditur se ekrani juaj mbrohet nga një sferë e kushteve të mjedisit

Ekranet e veçantë PMH janë të çertifikuar IP5x, që nënkupton dizajnin e tyre rezistent ndaj pluhurit dhe aftësinë për të përballuar një sferë të kushteve të mjedisit. Çertifikimi lehtëson shqetësimet rreth grumbullimit të pluhurit në ekrane të instaluar në trena të metrosë ose në platforma të jashtme. Klientët mund të përdorim me rehati këtë ekran të çertifikuar IP5x pa patur nevojë që të përgatisin një kornizë shtesë në vende me pluhur. Transmetimi i pandërprerë, ditë e natë i përmbajtjes është gjithnjë i siguruar pavarësisht nga kushtet rrethuese natyrore ose ndër aktive

 Mos u shqetësoni më duke ditur se ekrani juaj mbrohet nga një sferë e kushteve të mjedisit

Aparat i përfshirë për mediat i fuqizuar nga TIZEN™

Seria PMH që mbështet përdorimin e SSSP 4.0 lejon një rendiment më të fortë, të shpejtë dhe të sigurtë sesa modelet e mëparshme të saj. Duke kapërcyer rendimentin e pajisjes së mëparshme, SSSP 4.0 e re u lejon partnerëve CMS të krijojnë dhe përdorin aplikacione të përparuara të internetit që mund të ndihmojnë për të menaxhuar efektivisht përmbajtjen dhe Shenjat SMART për klientët e tyre.

Aparat i përfshirë për mediat i fuqizuar nga TIZEN™

Rendiment i fuqishëm dhe përdorim i thjeshtë

1) Motorri i Përmirësuar i Grafikut 3D : Ekrani lejon shfaqjen e 3 filmave në të njëjtën kohë në një ekran me rendimentin e përmirësuar të grafikut 3D 2) Siguria e Përmirësuar : Një arkitekturë gjithë-përfshirëse e sigurisë lejon një siguri të fuqishme përmes 3 shtresave të plotësimit. 3) Krijimi i Lehtë : Aftësia për të krijuar zgjidhje lehtësohet më tej falë mjeteve të krijimit si SW Development Kit ose Remote Web Inspector. 4) Përdorshmëri e Lehtë : Përdorshmëria arrihet për shkak të një UI të prekshëm, ndërsa shfletuesit e internetit mund të shfaqin një faqe hyrëse pa pasur nevojë të zhvillojnë një aplikacion web.

Rendiment i fuqishëm dhe përdorim i thjeshtë

Kontroll i rehatshëm i ekranit përmes një marrësi qëndror

Marrësi qëndror me rreze infra të kuqe (IR) i integruar i ekraneve të veçantë siguron kontroll më të thjeshtë dhe më fleksibël nga përdoruesi. Të gjithë modelet mund të marrin sinjalin IR në panelë individualë përmes IR Qëndror. Përmes instalimit ose vendosjes sipas kërkesës, përdoruesit mund të kalojnë përmes funksionueshmërisë IR nga vende të ndryshme, duke rritur më tej rendimentin e pandërprerë.

Kontroll i rehatshëm i ekranit përmes një marrësi qëndror

Cilësi e shkëlqyer vizive pa llamburitje

E pajisur me një panel përpara pa llamburitje, ekranet e Serisë PMH pakësojnë ndërhyrjen e dritës natyrore dhe të mjedisit për të siguruar lexueshmëri të vazhdueshme në çdo vend. Pamja e imazhit dhe lexueshmëria e informacionit konsiderohen të jenë shumë ta larta, sepse është më pak pasqyrues në dritë ose në dritën e diellit, që nuk paraqet asnjë problem kur përdoret me tabelat e menusë QSR ose tabelat e orarit të fluturimeve të aeroportit me dritë natyrore të bollshme.

Cilësi e shkëlqyer vizive pa llamburitje
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 49"
  • Lloji i panelit Skaj i hollë
  • Rezolucioni 1920x1080
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.56(H) x 0.56(V)
  • Ndriçimi (Tipik) 500
  • Shkalla e kontrastit 4,000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 8ms
  • Gama e ngjyrave 72%
  • Veshja e xhamit 25%
  • Frekuenca e skanimit H 30 ~ 81kHZ
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 148.5MHz
  • Frekuenca e skanimit V 48 ~ 75HZ
  • Raport i kontrastit dinamik MEGA DCR
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In Po
  • DVI In 1
  • Tuner In Jo
  • USB 2
  • Component In Jo
  • Kompozit Hyrës Jo
  • RGB hyrës DVI-I i Zakonshëm
  • IR In Jo
  • HDBaseT In Jo
  • Audio hyrëse Spina Mini Stereo, RGB/DVI/HDMI
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video dalëse Po
  • Energjia dalëse Jo
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out Brenda
  • WiFi Po
  • 3G Dongle N/A
  • Bluetooth Jo
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC100~240V 50/60Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) 0.00 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 165
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) 0.5 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1096.9 * 629.1 * 30.5 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1214 x 721 x 157 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 13.2kg
  • Pesha e paketimit 16.80 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0℃~ 40℃
  • Lagështia 10% ~ 80%, pa kondensim
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 400x400 mm
  • Gjerësia e kornizës 9.0(Sipër/Anash), 11.0(Poshtë)
  • Materiali i kornizës Pa-Shkëlqim
 • Veçori të përgjithshme
  • Foleja për memorien e jashtme N/A
 • Veçori opsionale
  • Montimi WMN4270SD
  • Mbajtësja STN-L4655E
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Mbështetja MagicInfo Daisychain Videowall Po
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë B
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC Kategoria A
  • Siguria 60950

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

49" Ekran professional LFD, seria PMH (LH49PMHPBGC/EN)

Manualet

2018.10.19

Manuali i përdorimit versioni 02

(ANGLISHT)

2017.04.25

Udhëzues i shpejtë versioni 00

(ANGLISHT, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT)