LH55UDEBLBB/EN

55" UD55E-B Video muri

Ngjyra E zezë

Arrini cilësinë më të fundit të imazhit përmes kalibrimit të përparuar të fabrikës

Çdo parregullsi në një shkëlqim dhe saktësi të ngjyrës anembanë ekraneve në një mur të videos mund të ndikojë negativisht në përvojën e shikimit. Për të eleminuar këto lloje të mungesës së shprehjes së ngjyrave dhe për të ruajtur një prezantim plotësisht të rreshtuar, të përputhshme dhe magjepsëse, muret e videos të Serisë UDE-B të Samsung paraqesin akordim të përparuar të fabrikës, pajisje novatore dhe mjete të jashtëzakonshme të kalibrimit të përdoruesit. Procesi me shumë hapa i kalibrimit nga fabrika i Samsung i akordon ekranet e murit të videos në shkëlqimin dhe ngjyrën uniforme me rendiment më të lartë anembanë çdo ekrani menjëherë sapo nxirret nga kutia. Pas kalibrimit, këto ekrane ofrojnë një uniformitet vendor kryesues në industri prej më shumë se 90 përqind nëpër 25 (5x5) zonat e secilit ekranit, duke rezultuar shprehje uniforme të ngjyrës anembanë të gjithë ekranit. Procesi i kalibrimit gjithashtu u lejon ekraneve të ofrojnë një ndryshim më të lartë të ekulibrit të së bardhës prej më pak se 300 gradë K.* Përveç kalibrimit të rreptë nga fabrika, përdoruesit mund të menaxhojnë uniformitetin e shkëlqimit dhe të ngjyrës me rehati me Samsung Color Expert, një program kompjuterik i fuqishëm falas. Përmes këtyre zgjidhjeve të përparuara të menaxhimit të ngjyrës, muret e videos të Serisë UDE lejojnë prezantime të shkallës së lartë të paraqesin uniformitet, vazhdimësi dhe rendiment më të lartë për më të fundit në shprehjen e ngjyrës.

Arrini cilësinë më të fundit të imazhit përmes kalibrimit të përparuar të fabrikës

Magjepsni auditorët përmes një kornize të ngushtë dhe dizajn të optimizuar të panelit

Cilësia e përmirësuar e panelit të murit të videos të UDE-B të Samsung (e disponueshme në madhësi 46- dhe 55-inç) ngre mesazhet dhe përmbajtjen vizive përmes një imazhi pa bashkim dhe qartësi më të lartë. Duke paraqitur një format të dizajn nga korniza në kornizë shumë të ngushtë 3.5mm (kornizë 2.3mm në anët majtas dhe sipër dhe kornizë 1.2mm në anët djathtas dhe poshtë), që është korniza më e hollë në industrinë e murit të videos, ekrani krijon një përvojë shikimi pothuajse të pandërprerë për t’i mbajtur auditorët të përqëndruar tek përmbajtja sesa tek vetë ekrani. Kur ekspozohen ndaj një sferë të kushteve të mjedisit, panelët e murit të videos mund të rrezikojnë humbjen e cilësisë së imazhit për shkak të shtrembërimit dhe prezantimit të parregulltë të ngjyrës. Për të siguruar dhënien e përputhshme me qartësi dhe mesazhe të pandërprera në ekran në çdo mjedis të përdorimit, panelet e murit të videos të UDE-B të Samsung analizohet rreptësisht për rendimentin. Çdo ekran paraqet një panel të përforcuar që frenon nxehtësinë, motin dhe kushtet e tjera që krijojnë stres. Si rezultat, paneli më i lartë i Samsung parandalon errësimin e ekranit, humbjen e dritës ose ndonjë përkeqësim të cilësisë së imazhit. Plus, një panel kundër llamburitjes për të siguruar që mesazhet arrijnë tek auditorët e përshtatshëm me pak gjëra që tërheqin vëmendjen nga pasqyrimi i dritës – Të gjitha këto përmirësime të cilësimit të panelit lejojnë dhënien afatgjatë të përmbajtjeve të shkëlqyeshme dhe përvojës së fundit të shikimit

Magjepsni auditorët përmes një kornize të ngushtë dhe dizajn të optimizuar të panelit

Arritja e cilësisë së imazhit UHD pa pajisje shtesë përmes teknologjisë kryesuese në industri

Me një rritje të madhësisë së ekranit, rezolucioni i përmbajtjes bëhet edhe më i rëndësishëm për të dhënë përmbajtje me ndikim. Si video wall-et e parë të industrisë që paraqesin Portën e integruar të Ekranit (DP)1.2 dhe porta HDMI, video wall-et e Serisë UDE-B Samsung, mund të shfaqin përmbajtje me Definicionin Ultra të Lartë (UHD) anembanë konfigurimeve të video wall-eve të mëdhenj deri në 5x5 pa blerjen e pajisjeve të shtrenjta shtesë. Në krahasim me muret konvencionalë të videos që zakonisht kërkojnë pajisje shtesë dhe lejojnë përdorimin deri në një vendosje 2x2, paraqitja UHD e Serisë UDE-B paraqet një përmirësim të lartë. Duke lejuar përdorimin e ekraneve në rresht të Mbrojtjes së Përmbajtjes me Bandë të Madhe (HDCP), muret e videos të Serisë UDE-B gjithashtu mund të shfaqin përmbajtje UHD, si TV drejtpërdrejt ose disqe Blu-Ray, pa u dashur të blihen pajisje shtesë, duke minimizuar koston e vendosjes së ekraneve të shumtë si pjesë e shenjave promocionale me shkallë të madhe ose prezantimeve informative.

Arritja e cilësisë së imazhit UHD pa pajisje shtesë përmes teknologjisë kryesuese në industri

Lexueshmëri me rendiment të lartë të ekranit dhe qëndrueshmëri për mjedisin e biznesit tuaj

Muret e videos të Serisë UDE-B të Samsung japin një përvojë të vazhdueshme përfshirëse dhe tërheqëse të shikimit përmes lexueshmërisë dhe qëndrueshmërisë me rendiment të lartë. Me dizajn për përdorimin e vazhdueshëm ditë e natë në mjedise sfiduese, muret e videos të Serisë UDE-B funksionojnë me shpejtësinë e biznesit tuaj pa humbur rendimentin ose cilësinë e ekranit. Ekrani ofron shkëlqimin 500 nit për të transmetuar imazhe të gjalla, mjaft të lexueshme dhe mesazhe vizive në kushte të ndryshme ndriçimi. Kombinimi i këtyre përfitimeve të përfshira të dizajn i bën muret e videos të Serisë UDE-B ideale për dhënien e përmbajtjes dhe informacionit në mjedise të përdorimit që kërkojnë lexueshmëri të përmirësuar, si stacione të transportit, dyqane, korridorë të zyrave dhe dhoma të kontrollit.

Lexueshmëri me rendiment të lartë të ekranit dhe qëndrueshmëri për mjedisin e biznesit tuaj

Një mbajtëse e murit e hollë, e konfigurueshme lehtësisht që u përshtatet nevojave të biznesit tuaj

Muret e videos të gjithanshëm të Serisë UDE-B të Samsung janë të pajisur me një sferë të tipareve të lehta për t’u përdorur për të siguruar një instalim pa probleme që plotëson nevojat tuaja të caktuara të përdorimit. Duke paraqitur të njëjtin dimension me një mur të videos, përdoruesit thjesht mund të instalojnë mbajtësen fillimisht dhe t’a përshtasin në murin e videos, pa harxhuar kohë për të matur dimensionet e mbajtëses së murit dhe për të llogaritur hapësirën. Ekranet shoqërohen me mbajtësen e murit të videos me hollësinë kryesuese të industrisë, me thellësi 39mm për instalim dhe kalibrim të lehtë për të mbajtur secilin ekran në vend pa u tërhequr vëmendjen shikuesve. Sistemi i mbajtëses ofron akordimin tre-dimensional të boshtit, përfshirë boshtin x (lart dhe poshtë me vidat e rrotullimit)‡ boshtin y (majtas dhe djathtas me lëvizjen e binarit)‡ dhe boshtin z (aftësia e daljes duke e shtyrë dhe tërhequr) për rreshtimin pa përpjekje të ekraneve individualë për të formuar një mur të videos të vazhdueshëm, pa hapësira. Kjo vazhdimësi dimensionale e mbajtëses së murit dhe përshtatshmëria e thjeshtë parandalon përdoruesit nga nevoja për të matur largësitë kur vendosin secilin ekran, duke eleminuar gjithashtu nevojën për të çmontuar të gjithë murin e videos nëse një pjesë e caktuar ka nevojë për rregullim

Një mbajtëse e murit e hollë, e konfigurueshme lehtësisht që u përshtatet nevojave të biznesit tuaj
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 55"
  • Lloji i panelit D-LED DID
  • Rezolucioni 1920 x 1080
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.63mm(H) x 0.63mm(V)
  • Madhësia e ekranit aktiv (HxV) 1209.6 x 680.4mm
  • Shkalla e kontrastit 4000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 8 ms
  • Ngjyra e ekranit 8 bit - 16.7M
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Frekuenca e skanimit H 30kHz ~ 81kHz
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 148.5MHz
  • Frekuenca e skanimit V 48Hz ~ 75Hz
  • Ndriçimi 500 cd/m2
  • Raport i kontrastit dinamik 10,000:1
 • Lidhja
  • RGB hyrës D-SUB Analog, DVI-D, Porta e Ekranit 1.2
  • RGB dalës DP1.2 (Dalja)
  • Audio hyrëse Spina Mini Stereo
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video hyrëse HDMI1,HDMI2
 • Dizajni
  • Lloji i mbajtëses N/A
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) less than 0.5W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) Max:198W, Typ:176W, BTU(Max):675W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) më pak se 0.5W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1213.5 x 684.3 x 96.6 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1355 x 809 x 320 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 21.5 kg
  • Pesha e paketimit 29 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0℃~ 40 ℃
  • Lagështia 10~80 %
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 600 x 400 mm
  • Gjerësia e kornizës 2.3mm(U/L), 1.2mm(R/B)
  • Lloji i opsionit të Media Player SBB-C/DA/DI (Rrëshqitje)
 • Veçori të përgjithshme
  • Speciale Ndihma për ACM (Menaxhimi i Përparuar i Ngjyrës), Kalimi & Rimarrja Automatike e Burimit, Mjegullim 44%, Sensori i Temperaturës, RS232C/RJ45 MDC, Fut në Prizë dhe Shiko (DDC2B), Muri i Videos (15x15(OSD)), Lidhja Rresht e Murit të Videos (10x10), Ekrani me Rrotullim, Rrotullimi i Imazhit, Kyçja e Butonit, DP 1.2 Lidhja Rresht Dixhitale (Lejon Rezolucionin UHD, lejon HDCP), Përditësimi Smart F/W, Bateria e Orës (Llogaritja e Orës për 80 orë)
  • Altoparlanti N/A
 • Veçori opsionale
  • Xhami mbrojtës N/A
  • Montimi WMN-55VD
  • Specialiteti MID-UD55DS
  • Mbajtësja N/A
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë C
 • Aksesor
  • Përfshirë Manuali i Konfigurimit të Shpejtë, Karta e Garancisë, kablli DP, stereo tek kablli DB9, Kablli i Energjisë, Telekomanda, Bateritë
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC FCC (SHBA) FCC Pjesa 15, Nënpjesa B Kategoria A, KE (Europa) EN55022, EN55024, VCCI (Japoni) V-3 (CISPR22), KCC (Korea): KN22, KN24, BSMI (Taivani) : CNS13438 (CISPR22), C-Tick (Australia) : AS/NZS3548 (CISPR22), CCC(Kina) : GB9254-2008, GB17625.1-2012
  • Siguria UL (SHBA) : UL 60950-1, CSA (Kanadaja) : CSA C22.2 No. 60950-1, TUV (Gjermania) : EN60950-1, NEMKO (Norvegjia) : EN60950-1, KC (Korea) : K60950-1, CCC (Kina) : GB4943.1-2011, PSB (Singapori) : IEC60950-1, GOST (Rusia) : IEC60950-1, EN55022, SIQ (Sllovenia) : IEC60950-1, EN55022, PCBC (Polonia) : IEC60590-1, EN55022, NOM (Meksika) : NOM-019-SCFI-1993, IRAM (Argjentina) : IEC60950-1, SASO (Arabia Saudite) : IEC60950-1

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike