LH46OMNDPGB/EN

46" Monitor i jashtëm, seria OM46N-D

Paraqet përmbajtje të ndritshme në një ekran të dyfishtë Modernizoni hapësirën me një model fleksibël Maksimumi i efikasitetit operacional
Madhësi 46"

Paraqisni përmbajtje të shkëlqyeshme në një ekran të dyfishtë

Seria OMN-D paraqet një ekran me dy anë, me secilën anë të rregulluar për mjediset në të cilat përdoret. Shkëlqimi prej 3000nit i anës që përballet me dritaren ndihmon të ruhet integriteti i imazhit pavarësisht nga drita, ndërsa ana e dyqanit paraqet 1000nit, duke dhënë informacion qartësisht.

Paraqisni përmbajtje të shkëlqyeshme në një ekran të dyfishtë

Modernizoni hapësirën me dizajn fleksibël

Seria OMN-D mund të montohet lehtësisht në një këmbalec ose të varet nga një tavan, duke u dhënë shitësve me pakicë më shumë opsione për pozicionim. Dizajn i zgjuar krijon një pamje të pastër dhe ofron fleksibilitet në atë sesi bëhet dizajn dhe përdoret hapësira e vlefshme e mjediseve.

Modernizoni hapësirën me dizajn fleksibël

Rrisni në maksimum efektshmërinë e përdorimit

Seria OMN-D çliron hapësirë, duke u ofruar shitësve me pakicë më shumë hapësirë për të promovuar veten ndaj klientëve të mundshëm në të dyja anët me një ekran. Ekrani aktivizohet lehtësisht me një kabëll të energjisë elektrike dhe një kabëll LAN, duke pakësuar mjaft rrëmujën e kabllove dhe duke rritur efektshmërinë e energjisë.

Rrisni në maksimum efektshmërinë e përdorimit

Modernizoni menaxhimin e përmbajtjes

MagicINFO Player S6 i përfshirë i Serisë OMN, i mbështetur nga sistemi i fuqishëm i përdorimit TIZEN, rrit performancën e përgjithshme të ekranit, duke lejuar për menaxhim të lehtë të përmbajtjes dhe duke siguruar kalim dhe riprodhim pa probleme të përmbajtjes.

Modernizoni menaxhimin e përmbajtjes

Performancë e qëndrueshme

Me mbrojtje ndaj pluhurit të vlerësuar IP5X dhe një proces me patentë me 3 hapa për të parandaluar dëmtim nga nxehja e tepërt, ekranet e serisë OMN i qëndrojnë provës së kohës.

Performancë e qëndrueshme

Konfigurim i pastër i kabllit

Mbulesa e lidhshmërisë i mban lidhjet të pastra dhe të organizuara. Wi-Fi i përfshirë gjithashtu lejon për azhornime pa nevojë për ndonjë kabëll shtesë të rrëmujshëm.

Konfigurim i pastër i kabllit

* Mbulesa e lidhshmërisë përfshihet vetëm në pjesën e sipërme të ekranit dhe nuk është e disponueshme për anët.* Specifikimet e produktit mund të ndryshojnë sipas madhësisë dhe rajonit.

Zgjidhja e shenjave dixhitale që ka fituar çmime

Seria OMN dhe OMN-D e Samsung është vlerësuar me çmimet kryesore të industrisë për shenjat dixhitale. Ekranet morën çmimet Inovacioni i Vitit për Ekranet AV nga AV News Awards dhe Ekrani më i Mirë për Çdo Lloj Moti nga TNT Awards për dizajn të zgjuar, qartësi dhe shkëlqim pa të meta.

Zgjidhja e shenjave dixhitale që ka fituar çmime
Inovacioni i Vitit për Ekranet AV

Inovacioni i Vitit për Ekranet AV

“Seria OMN dhe OMN-D e Samsung, ekranet e tij të rinj gjysmë-të-jashtëm të disponueshëm në 46 dhe 55 inç, janë krijuar duke mbajtur parasysh shfaqjen në dritaren e dyqanit dhe tërheqin vëmendjen e shikueve me inovacion të gjithëanëshëm. Imazhe të shkëlqyeshme, të gjalla me cilësi superiore të imazhit, shkëlqim të lartë….”

Shfaqjet: Të gjitha shfaqjet e motit

Shfaqjet: Të gjitha shfaqjet e motit

"Seria OMN e Samsung jo vetëm që jep një imazh me qartësi të përsosur, por është gjithashtu i dizenjuar për të ruajtur cilësinë e lartë të imazhit edhe kur është e ekspozuar ndaj dritës së drejtpërdrejtë të diellit. Me dizajn të hollë dhe të lëmuar, seria OMN është në përputhje me çdo paraqitje të dritareve dhe mund të plotësojë stilin e çdo marke. "

Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 46"
  • Lloji i panelit VA
  • Rezolucioni 1,920 x 1,080
  • Pjerrësia në piksel (HxV) N/A
  • Ndriçimi (Tipik) Jashtë 3,000nit/Brenda 1,000nit
  • Shkalla e kontrastit 5,000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 6ms
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Veshja e xhamit 0 %
  • Frekuenca e skanimit H 15~135kHz(HDMI)
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 594MHz(HDMI)
  • Frekuenca e skanimit V 24~75Hz(HDMI)
  • Raport i kontrastit dinamik 100,000:1
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In N/A
  • DVI In N/A
  • Tuner In N/A
  • USB 2
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës N/A
  • IR In Po
  • HDBaseT In Jo
  • HDBaseT Out Jo
  • Audio hyrëse Jo
  • Audio dalëse Jo
  • Video dalëse Jo
  • Energjia dalëse Jo
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Jo
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out Jo
  • WiFi Tip i përfshirë
  • 3G Dongle N/A
  • Bluetooth Jo
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) N/A
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 380W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) 1W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 619.1 x 1107.5 x 69.5 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 796 x 1255 x 327 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 32.1 kg
  • Pesha e paketimit 38.9 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0~40 ℃
  • Lagështia 10 ~ 80, pa kondensim
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA N/A
  • Gjerësia e kornizës 22.8mm
  • Trashësia e xhamit N/A
  • Veshja plastike e xhamit N/A
  • Materiali i kornizës N/A
 • Veçori të përgjithshme
  • Foleja për memorien e jashtme Jo
 • Veçori opsionale
  • Xhami mbrojtës Jo
  • Montimi N/A
  • Mbajtësja N/A
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Mbështetja MagicInfo Daisychain Videowall Jo
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë N/A
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC Kategoria A
  • Siguria 60950-1

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

46" Monitor i jashtëm, seria OM46N-D (LH46OMNDPGB/EN)

Manualet

2020.06.22

Data Sheet versioni 03

(ANGLISHT)

2019.10.21

User Manual (Common) versioni 03

(ANGLISHT, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT)