Što učiniti ako se na zaslonu uređaja Galaxy Fit pojavi uskličnik?

Na AMOLED zaslonu sa širokim spektrom boja prikazuje se kratak pregled informacija o vašem zdravlju u stvarnom vremenu. Međutim na zaslonu se može pojaviti uskličnik koji ne nestaje. Provjerite što znači Galaxy Fit „!“, te kako ažurirati i ponovno pokrenuti uređaj koji ne reagira.

Prije nego isprobate sljedeće preporuke kako biste riješili ovaj problem, svakako provjerite jesu li softver vašeg uređaja i potrebne aplikacije ažurirani. Provjerite kako ažurirati softver svog uređaja prema sljedećim koracima.

Korak 1.
 Idite na Postavke > Ažuriranje softvera.
Korak 2. Dodirnite Preuzmi i instaliraj.
Korak 3. Slijedite upute na zaslonu. 

Što je Galaxy Fit uskličnik?


Na zaslonu se pojavljuje „!“ (uskličnik) kada ažuriranje softvera ne uspije s Bluetooth vezom između Galaxy Fit-a i mobilnog telefona. 

uskličnik se pojavio na uređaju Galaxy Fit

Kako ažurirati uređaj Galaxy Fit
 

Galaxy Fit može se ažurirati putem usluge bežične nadogradnje softvera (FOTA) uz aplikaciju Galaxy Wearable. Možete ponovno pokušati ažurirati softver na povezanom mobilnom telefonu pomoću aplikacije Galaxy Wearable.
 

Korak 1. Otvorite aplikaciju Galaxy Wearable i ponovno povežite mobilni telefon pomoću te aplikacije.
Korak 2. Kako biste preuzeli i instalirali softver narukvice u aplikaciji Galaxy Wearable, dodirnite Početna > Ažuriranje softvera narukvice > Preuzmi i instaliraj.

Kako ažurirati softver narukvice

Korak 3. Slijedite upute na zaslonu.
Korak 4. Galaxy Fit će se automatski ponovno pokrenuti kako bi se završila ažuriranje softvera.

Napomena:

  • Za vrijeme ažuriranja softvera narukvice držite telefon u blizini narukvice kako biste izbjegli gubitak veze s telefonom.
  • Snimke zaslona uređaja i izbornika mogu se razlikovati ovisno o pružatelju usluga bežičnog interneta, modelu uređaja i verziji softvera. 

Ako primijetite neobično ponašanje Samsung mobilnih telefona, tableta ili uređaja za nošenje, možete nam postaviti pitanje putem aplikacije Samsung Members.   


Tako možemo bolje vidjeti što se događa. Podaci su anonimizirani i zadržavaju se samo dok traje istraga. Pronađite više o tome kako poslati izvješće o pogrešci u uputi Kako koristiti aplikaciju Samsung Members.

 

 

Kliknite gumb "POŠALJI" kako biste poslali svoju povratnu informacije. Zahvaljujemo na sudjelovanju.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama