4K UHD Hospitality Display 43 inch HJ670U

4K UHD Hospitality Display 43 inch HJ670U

HG43EJ670UBXEN

Kies jouw Schermdiagonaal

Optimale beleving in premiumkamers

Met de displays uit de HJ670U-serie van Samsung kunnen premiumhotels hun gasten een onvergetelijk gepersonaliseerd verblijf bieden. De HJ670U-serie is compatibel met de al voorziene coaxinfrastructuur, geeft een gedetailleerd inzicht in onderhouds- en servicebehoeften en vergemakkelijkt de heen-en-weer interactie.

Content in UHD-kwaliteit

Dankzij de hospitality displays van Samsung krijgen hotelgasten de levendige beeldkwaliteit van een home-entertainmentsysteem op het scherm in hun eigen kamer. Door de UHD-upscalingtechnologie tonen deze verfijnde displays alle content in een UHD-resolutie (3.840 x 2.160) en met vier keer zoveel pixels als de FHD-standaard.

Verfijnde beeldkwaliteit

De Samsung-displays zorgen niet alleen voor een consistente UHD-kwaliteit in de hotelkamer, maar bieden ook High Dynamic Range (HDR10+)-beeldkwaliteit. HDR10+-technologie maakt gebruik van dynamische metadata waardoor elk beeldframe in een programma nauwkeurig wordt ingesteld voor een optimale, gedetailleerde en onvergetelijke kijkervaring.

Krachtige prestaties, betere beveiliging

De hospitality displays van Samsung worden ondersteund door het krachtige TIZEN-besturingssysteem waardoor de content op applicatie-, platform- en systeemniveau beveiligd wordt verspreid. Dankzij deze beveiliging geeft de H.Browser-technologie van TIZEN 2D- en 3D-content veilig weer, gaat uploaden sneller en zijn de responstijden korter.

Een gepersonaliseerd Home-menu

Alle Samsung-hospitality displays hebben een intuïtief, personaliseerbaar Home-menu dat de uitwisseling van content in goede banen leidt tussen hotels en gasten. Contentmanagers kunnen gemakkelijk beelden, logo's en pictogrammen toevoegen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de gast en daarmee speciale aanbiedingen en de hotelbranding promoten.

Naadloze integratie met coaxnetwerk

De coax-compatibele contentmanagementoplossing LYNK REACH 4.0 biedt alle nodige functies om serviceprocessen te versterken en garandeert een consistente interactie tussen het hotel en de gasten. Door de gecentraliseerde, realtime monitoring van het platform kunnen hotelmanagers snel problemen bij individuele displays of een groep displays oplossen.

Aandacht op maat voor gasten

Hotels met een coaxinfrastructuur kunnen LYNK REACH 4.0 daarnaast gebruiken voor gepersonaliseerde berichten aan hun gasten die specifiek zijn afgestemd op hun verblijf of interesses. Wanneer de gasten aankomen, kan het hotel hen begroeten met een persoonlijke welkomstboodschap en informatie geven over de faciliteiten en aanbiedingen.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • User Manual
  NEDERLANDS
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  FRANS
 • User Manual
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken