SAMSUNG SMART LED-BORDEN

SMART Signage Solutions

SAMSUNG SMART LED-BORDEN

HET NIEUWE HOOGTEPUNT IN DIGITALE COMMUNICATIE

SAMSUNG SMART LED-BORDEN
HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
 • none

SAMSUNG BRENGT LEDBORDEN TOT NIEUWE HOOGTEN

Dankzij de overname van Prismview (voorheen YESCO Electronics), een aanbieder van oplossingen op het gebied van ledverlichting, biedt Samsung nu een breed scala aan led- en lcd-systemen voor reclamedoeleinden.

Prismview is een toonaangevende producent van led-reclameborden en -displays. Het bedrijf implementeerde meer dan 2000 borden in de VS en daarbuiten. Het bedrijf is al ruim twee decennia lang actief op het gebied van buitenreclames, reclames in sportcentra, signageresellers en gaming.

Samsung nam YESCO Electronics in maart 2015 over vanwege de uitstekende reputatie en technische mogelijkheden en wijzigde de naam in Prismview. De ontwikkeling heeft de toetreding van Samsung op de markt voor leddisplays versneld. Onze technologische expertise reikt nu verder dan grote LCD-panelen (LFD's).

 • ErvaringErvaring
 • ExpertiseExpertise
 • Volledige LED-lijnVolledige
  LED-lijn
 • Prismview A Samsung Electronics Company

  Toonaangevende fabrikant van LED-displays

 • SMART LED-borden

  Wereldwijd de beste op het gebied van bebording

Een schema omtrent de ontwikkelingen tussen Samsung en YESCO Electronics. Dankzij de overname van YESCO Electronics biedt Samsung nu een breed scala aan LED- en LCD-borden. Een schema omtrent de ontwikkelingen tussen Samsung en YESCO Electronics. Dankzij de overname van YESCO Electronics biedt Samsung nu een breed scala aan LED- en LCD-borden.
 • Wereldwijd netwerkWereldwijd
  netwerk
 • Marktleider Marktleider
 • Technologisch leiderTechnologisch
  leider

Daardoor kan Samsung dynamisch reageren op veranderende trends én de allerbeste producten leveren. De groeiende markt voor LED-displays vereist ervaring en uitzonderlijke inzet qua innovatie. Door de expertise van Prismview te combineren met het wereldwijde netwerk, de zakelijke ervaring en de baanbrekende R&D-afdeling van Samsung is onze inzet voor totaaloplossingen voor de markt voor digitale displays opnieuw verdubbeld.

Waarom Samsung SMART LED?

Maak indruk met Samsung SMART LED-borden, een baanbrekende display-oplossing met een ongekend indrukwekkende kijkbeleving

Hoogwaardige beeld - en videokwaliteit

Hoogwaardige beeld - en videokwaliteit

De Samsung SMART LED-borden worden wereldwijd geroemd vanwege hun levendige kleuren, hoge contrast en uitstekende beeldkwaliteit. Om deze uitzonderlijke reputatie hoog te houden, gebruikt Samsung de beste diodes die er zijn. Bovendien kalibreren we elk scherm met een geavanceerde technologie om de kleur en helderheid van de diodes te corrigeren.
Heldere en levendige beeldkwaliteit
Pictogram van de helderheid en levensechte beeldkwaliteit van Samsung SMART LED-borden

Om de hoogste beeldkwaliteit te handhaven, gebruikt Samsung alleen de allerbeste diodes die er zijn. Onze beproefde methoden beperken de productieverschillen bovendien tot een minimum.

Dankzij de technische superioriteit die onze tv's en LCD-displays al lang hebben bewezen, is de keuze voor u in één oogopslag duidelijk.

 • Geavanceerde automatische contrastverbetering: Deze technologie past het contrast aan, waardoor diepere zwarttinten en meer zuivere wittinten ontstaan.
 • Purcolor: Deze technologie zorgt voor meer details in de kleurgradaties, waardoor de kleuren levensecht worden weergegeven.
 • Opschalen: Ons unieke opschalingsproces met 4 stappen toont een heldere FHD-resolutie.
Levensechte kleuren
Pictogram van de nauwkeurige kleurechtheid.

De kleuren van camerabeelden worden automatisch in twee stappen gekalibreerd. Eerst in de fabriek en daarna op locatie om de kwaliteit te garanderen.

 • Stap 1. Kalibratie in de fabriek Nauwkeurige, onafhankelijke kleurkalibratie van alle verschillende pixels, met aandacht voor helderheid, kleurcoördinaten en uniformiteit
 • Stap 2. Kalibratie op locatie Maak een foto met een digitale camera en verstuur het naar NOC Analyseer de foto en kalibreer op afstand
Innovatieve, geïntegreerde oplossingen

Innovatieve, geïntegreerde oplossingen

De Samsung SMART LED-oplossingen worden geleverd met innovatieve, geïntegreerde hardware om kosten te besparen en efficiëntie te verbeteren. Versterk uw boodschap zonder dure externe apparatuur dankzij Samsungs ingebouwde processor, mediaspeler en geïntegreerde ontvangers.
Ingebouwde ontvangers
Pictogram voor de ingebouwde ontvangers in de SMART LED-borden van Samsung

De SMART LED-borden zijn voorzien van een HDBase-T RX-module, waardoor u video's en afbeeldingen op afstand kunt versturen. Daardoor is er geen extra apparatuur meer nodig om uw reclame te tonen en kunt u, in vergelijking met concurrerende systemen, tot wel 85% van uw totale opstartkosten besparen.

Geïntegreerde videoprocessors
Pictogram dat wijst op de ingebouwde videoprocessors bij S-Box, een geïntegreerde signaalbox die externe videoprocessors vervangt.

De geïntegreerde Samsung S-Box biedt ongekende beeldkwaliteit en -bewerking. Toon afbeeldingen en speel video's af zonder een dure externe processor aan te schaffen en geniet van eersteklas beeldkwaliteit.

*NB: Niet alle LED-displays zijn standaard uitgerust met deze functie. Raadpleeg uw vertegenwoordiger voor meer informatie

Ongeëvenaarde kwaliteit

Ongeëvenaarde kwaliteit

Samsung SMART LED-displays zijn gemaakt van de beste materialen en worden geleverd met geïntegreerde onderdelen, waardoor ze nóg beter inzetbaar en nóg hoogwaardiger zijn.
Hoogwaardig LED-pakket
Pictogram dat duidelijk maakt dat Samsung alleen de allerbeste diodes uit de industrie gebruikt.

Samsung gebruikt alleen de allerbeste LED's. Daardoor gaan onze LED's, onder vergelijkbare omstandigheden, veel langer mee dan die van onze concurrenten.

Uitstekende productie
Pictogram voor Samsungs eigen, hoogwaardige productie.

In onze productievestigingen werken bekwame technici die beschikken over alle apparatuur die nodig is om creatieve maar robuuste producten te maken. Samsungs duurzame LED-displays zijn zo gebouwd dat ze bestand zijn tegen extreme omstandigheden, waaronder extreme temperaturen en fel zonlicht.

Strikte kwaliteitstesten

Strikte kwaliteitstesten

We willen graag de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarom worden de Samsung SMART LED-displays zo gemaakt dat ze zelfs bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden. Of het nu heet, vochtig, koud of droog is: de Samsung SMART LED-displays blijven altijd functioneren.
Hoogwaardige testen
Pictogram voor strikte, hoogwaardige kwaliteitstesten van Samsung SMART LED-borden.

Displays voor buitenreclame moeten tegen een stootje kunnen. Daarom testen we alle LED-arrays overeenkomstig hoogwaardige normen.

 • Zoutnevelcel: Simuleert realistische omstandigheden in een vochtige omgeving.
 • Klimaat- en vochtcel: Levenscyclustest die wisselende temperaturen en covhtigheid simuleert.
 • C3-vervuiling en ionografietesten: Geavanceerde testen garanderen dat onze producten voldoen aan hoogwaardige militaire normen voor steriele ruimten. Daardoor is onze productie-omgeving vrij van vervuiling.
Verbeterde weersbestendigheid
Pictogram voor uitgebreide weersbestendigheid van Samsung SMART LED-borden.

De SMART LED-borden zijn zo ontwikkeld dat ze moeiteloos functioneren in de heetste, koudste en natste omgevingen ter wereld. Elk display doorloopt een bedrijfseigen waterdichtsheidsproces wat bestaat uit drie stappen die gebaseerd zijn op paryleenpolymeren.

 • IP 67-gecertificeerd: Beschermingsniveau van de module.
 • IP 65-gecertificeerd: Beschermingsniveau van de voor- en achterzijde.
 • Bewezen bestendig tegen orkanen van niveau 4.
Realtime klantenservice

Realtime klantenservice

Het Network Operations Center van Samsung biedt dag en nacht, 365 dagen per jaar, hulp en technische ondersteuning.
Network Operation Center
Pictogram voor het Network Operation Center van Samsung.

Vanuit het Network Operation Center (NOC) biedt Samsung realtime preventieve bewaking, diagnostiek en ondersteuning. Dankzij het foutanalysesysteem voor LED-pixels kan ons team fouten constateren voor ze zich daadwerkelijk voordoen. Zodra we een probleem constateren, sturen we een serviceteam om het probleem op te lossen. Zo kunnen we altijd een ongestoorde visuele beleving bieden.

Dag en nacht bereikbaar
Pictogram voor dag en nacht ondersteuning.

Onze klantenservice biedt dag en nacht ondersteuning. Onze vakbekwame technici staan dan ook altijd klaar om alle mogelijke problemen op te lossen.

Content Creation diensten

Content Creation diensten

Samsungs MagicInfo, een oplossing voor content creation en -beheer, is geïntegreerd in de meeste bebordingsoplossingen van Samsung en garandeert eenvoudig contentbeheer. Om u ongekend materiaal voor uw LED-borden te bieden, beschikken we ook nog eens over een Content Service Team dat u kan helpen om foto- en videopromoties te ontwikkelen.
Ondersteuning van content experts
Pictogram voor de mediadiensten van YESCO Electronics.

YESCO Media Services levert razendsnelle en enthousiaste steun voor alle soorten content. Dankzij de directe communicatie met onze professionals kunt u altijd rekenen op hoogwaardige resultaten.

Content op maat
Pictogram voor content creation op maat.

Sommige abonnementen bieden maatwerk door professionele grafische vormgevers. Klik hier voor meer informatie over onze abonnementen.

linker tabblad rechter tabblad

De SMART LED-borden van Samsung

Binnen

P1.5800 nit

 • Pixelafstand

  1,5 mm

 • Afmetingen (l x h)

  480 x 540 mm (per behuizing)

 • Helderheid

  800 nit

 • Kleurtemperatuur (standaard)

  6 500 K

 • Vernieuwingsinterval

  2 400 Hz

 • Levensduur van LED

  100 000 Aantal uur op halve helderheid

P2.52 000 nit

 • Pixelafstand

  2,5 mm

 • Afmetingen (l x h)

  480 x 540 mm (per behuizing)

 • Helderheid

  2 000 nit

 • Kleurtemperatuur (standaard)

  6 500 K

 • Vernieuwingsinterval

  2 400 Hz

 • Levensduur van LED

  100 000 Aantal uur op halve helderheid

P32 000 nit

 • Pixelafstand

  3,175 mm (,125”) centra

 • Afmetingen (l x h)

  203 x 229 mm (per module)

 • Helderheid

  2 000 nit

 • Kleurtemperatuur (standaard)

  6 500 K

 • Vernieuwingsinterval

  24 960 Hz

 • Levensduur van LED

  100 000 Aantal uur op halve helderheid

P42 000 nit

 • Pixelafstand

  4,1275 mm (,1625”) centra

 • Afmetingen (l x h)

  264 x 297 mm (per module)

 • Helderheid

  2 000 nit

 • Kleurtemperatuur (standaard)

  6 500 K

 • Vernieuwingsinterval

  24 960 Hz

 • Levensduur van LED

  100 000 Aantal uur op halve helderheid

P62 000 nit

 • Pixelafstand

  6,35 mm (,25”) centra

 • Afmetingen (l x h)

  203 x 229 mm (per module)

 • Helderheid

  2 000 nit

 • Kleurtemperatuur (standaard)

  6 500 K

 • Vernieuwingsinterval

  24 960 Hz

 • Levensduur van LED

  100 000 Aantal uur op halve helderheid

P82 000 nit

 • Pixelafstand

  8,255 mm (,325”) centra

 • Afmetingen (l x h)

  264 x 297 mm (per module)

 • Helderheid

  2 000 nit

 • Kleurtemperatuur (standaard)

  6 500 K

 • Vernieuwingsinterval

  24 960 Hz

 • Levensduur van LED

  100 000 Aantal uur op halve helderheid

P102 500 nit

 • Pixelafstand

  10,32 mm (,40625”) centra

 • Afmetingen (l x h)

  165 x 165 or 330 x 165 mm (per module)

 • Helderheid

  2 500 nit (zwart uiterlijk)

 • Kleurtemperatuur (standaard)

  6 500 K

 • Vernieuwingsinterval

  24 960 Hz

 • Levensduur van LED

  100 000 Aantal uur op halve helderheid

P122 000 nit

 • Pixelafstand

  12,7 mm (,5”) centra

 • Afmetingen (l x h)

  203 x 203 mm (per module)

 • Helderheid

  2 000 nit

 • Kleurtemperatuur (standaard)

  6 500 K

 • Vernieuwingsinterval

  24 960 Hz

 • Levensduur van LED

  100 000 Aantal uur op halve helderheid

P162 000 nit

 • Pixelafstand

  16,51 mm (,65”) centra

 • Afmetingen (l x h)

  264 x 264 mm (per module)

 • Helderheid

  2 000 nit

 • Kleurtemperatuur (standaard)

  6 500 K

 • Vernieuwingsinterval

  24 960 Hz

 • Levensduur van LED

  100 000 Aantal uur op halve helderheid

prev next

Buiten

prev next

Verhalen van klanten

Seminole Hard Rock Hotel & Casino
Het Seminole Hard Rock Hotel & Casino vroeg YESCO Electronics om dynamische LED-borden op maat te ontwerpen, produceren en installeren die binnen hun bestaande fysieke infrastructuur passen.
Utah State University
YESCO Electronics moderniseerde de borden in het stadion van Utah. De introductie van haarscherpe HD-videobeelden leverde een betere band met bezoekers én betere sponsoring op.
The LINQ
De iconische, staande LED-borden van The LINQ zijn geschikt voor een breed scala dynamische advertenties en vallen zelfs op de helverlichte Strip in Las Vegas op.
layer popup close