MDM Solutions

MDM DIENSTVERLENING
MDM DIENSTVERLENING

Ideale systeemvervanging

Dankzij de diepgaande Knox Workspace-integratie met de beste MDM-oplossingen, in combinatie met de nieuwste toonaangevende Samsung-apparaten die uitgerust zijn met ingebouwde beveiliging van defensiekwaliteit, kunt u uw apparatuur upgraden en het volledige potentieel van uw onderneming benutten.

Een illustratie die de ideale cyclus van de end-to-endoplossing toont

Meer controle over beheer

Samsung biedt nieuwe functies waarmee u meer controle krijgt over uw huidige MDM-provider om zakelijke apparaten te beheren. Samsung-apparaten met Knox Workspace kunnen met toonaangevende beheeroplossingen voor mobiele apparaten worden geïntegreerd om u zo de functies te bieden die u wilt en verwacht.

Verscheidene smartphones naast elkaar waarbij degene in het midden een MDM-oplossing heeft ingeschakeld

Beveiliging van defensiekwaliteit

Samsung-apparaten worden standaard geleverd met Knox, ons prijswinnende1 mobiele beveiligingsplatform dat in onze apparaten is ingebouwd en dat gevoelige gegevens van de chipset tot de applicatielaag beschermt. Het platform wordt wereldwijd ingezet om vertrouwelijke informatie te verwerken en is goedgekeurd om geheime overheidsgegevens te beschermen.

MEER INFORMATIE

1Hevesi, P. "Mobile Device Security: A Comparison of Platforms". Gartner, Inc.

Meerdere lagen van beveiligde smartphoneschermen met de Knox-oplossing

1Hevesi, P. "Mobile Device Security: A Comparison of Platforms". Gartner, Inc.

Een uitgebreid mobiel portfolio

Samsungs uitgebreide aanbod aan uitmuntende mobiele apparaten kan in al uw behoeften voorzien, van voordelige ondersteuning van uw apparatuur tot de allerbeste telefoons die uw werknemers willen gebruiken.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Verschillende types mobiele apparaten op een rij, van voordelige modellen tot de allerbeste modellen

Functies voor een totaaloplossing