Kies jouw locatie en taal.
Others

Galaxy XCover 5: robuust en multifunctioneel

jul. 07. 2021

Logistieke medewerkers, zorgkundigen, werfleiders, … Allemaal zijn ze constant in beweging. Net als kantoormedewerkers moeten ze data kunnen raadplegen, aanpassen en aanvullen. Het verschil? Hun toestellen zijn niet altijd aangepast aan de zware werkomstandigheden.

“Op de werf of in het ziekenhuis is het risico dat je toestel nat wordt of de grond raakt groter dan wanneer je op kantoor werkt”, vertelt Damiën Stupalo, Vertical Executive Finance & Industry. “De Galaxy XCover 5 is ontworpen om ruw werk te doorstaan. Je werknemers kunnen er bij regen of in een stoffige omgeving net zo productief mee doorwerken. En omdat de smartphone zo robuust is, hoef je hem minder vaak te vervangen. Dat verzekert de bedrijfscontinuïteit.”

“We produceren onze toestellen from scratch. Dat betekent dat we volledige controle hebben over het ontwerp, en ervoor kunnen zorgen dat de devices aan de juiste certificeringen voldoen.”

“De Galaxy XCover 5 is IP68-gecertificeerd en voldoet aan de militaire standaard MIL-STD-810G. Concreet wil dat zeggen dat de smartphone schok- en stofbestendig is en tot een half uur in water van een meter diep overleeft. Ook het robuuste scherm kan tegen een stootje: de eerste barst verschijnt gemiddeld pas na de vijftiende val van een meter hoog.”

“De XCover Key is een unieke toets die alleen op onze rugged toestellen zit. Je kunt de knop koppelen aan je meest gebruikte applicatie of functionaliteit. Door de XCover Key te verbinden met de Microsoft Teams Walkie Talkie-functie bijvoorbeeld, hoef je alleen de knop in te drukken om contact te leggen met je collega’s. Het is een handige shortcut die je tijd bespaart.”

“Zeker bij grote bedrijven investeren vlootbeheerders veel geld en tijd in smartphones. Als je stootgevoelige toestellen voor zwaarder werk inzet, moet je ze vaak herstellen of zelfs vervangen. Dat brengt veel zorgen en hoge kosten met zich mee. Een rugged device is betrouwbaarder.”

“Bovendien kan de Galaxy XCover 5 verschillende toestellen vervangen: hij doet dienst als gsm, walkietalkie en scanner. Samsung biedt ruggedized toestellen voor elk gebruik en elke budgetcategorie. Je kunt dus heel wat geld besparen.”

“Een vervangbare batterij heeft twee voordelen:

1. Als de batterij na een tijdje minder goed gaat presteren, dan hoef je geen nieuw toestel te kopen, alleen een nieuwe batterij.
2. Het toestel hoeft nooit aan de kant te liggen om op te laden. Zeker voor wie in ploegen werkt en een device deelt met collega’s, is dat een groot voordeel. Is de batterij na de shift van je collega leeg? Dan stop je er gewoon een volledig opgeladen exemplaar in, en kan je meteen aan de slag.”

“De Enterprise Edition is een totaaloplossing die je zekerheid geeft over de productlevenscyclus van je toestellen. Je rekent op 5 jaar software-ondersteuning en security- en firmwareupdates.

Tot slot krijg je er één jaar Knox Suite bij: een platform waarmee de IT-afdeling in één oogopslag een overzicht heeft van alle Enterprise Edition-toestellen in je organisatie. Zo besparen ze kostbare tijd, en houden ze de hele vloot gemakkelijk up-to-date.”

Op zoek naar een mobiel toestel op maat van jouw organisatie? Bespreek je uitdaging met onze experts.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.