Kies jouw locatie en taal.
Others

Dé technologiebundel voor je huddle rooms

feb. 06. 2019

‘Huddle rooms’ – kleine meeting rooms die ideaal zijn voor ad-hocvergaderingen – functioneren maar zo goed als hun technologie. Maar de juiste vergadertechnologie vinden? Niet altijd eenvoudig.
Met de bundels van Samsung en HARMAN AMX ben je zeker dat je technologie krijgt die gebruiksvriendelijk is en maximaal rendeert.

 

“Huddle up, people.”

Je ziet het de coach van een Amerikaans footballteam zo zeggen. Het is een imperatief waarmee hij zijn team in no time rond zich heen verzamelt.

Ook in de bedrijfscontext wint het begrip aan bekendheid. ‘Huddle rooms’ zijn kleine ruimtes waarin vier tot zes collega’s snel overleggen, ideeën uitwisselen of brainstormen.
Het succes van zo’n vergaderruimte valt of staat vandaag de dag met z’n technologie. Ook in kleinere meeting rooms willen je collega’s virtueel vergaderen of presentaties tonen. En als digital natives stellen ze daarbij hoge eisen: de technologie moet snel en gebruiksvriendelijk werken, en er ook nog eens mooi uitzien.
Alleen: waar vind je technologie die gebruiksvriendelijk is en zowel bij installatie als gebruik weinig problemen oplevert?

De huddle room -bundels van Samsung en HARMAN AMX bieden een uitweg.

Samsung en HARMAN AMX: dreamteam

 

De ideale huddle room ? Die bevat minstens een beeldscherm. En zeg je ‘business display’, dan noem je in één adem ook Samsung.
Het bedrijf is niets voor niets marktleider op het vlak van professional displays

Maar aan enkel een beeldscherm heb je niet genoeg. Pas met de juiste videoconferencing-technologie zijn je vergaderplekken echt nuttig.
Zo kan iedereen die dat wil, meevergaderen of -brainstormen, ondanks de kleine ruimte en ongeacht waar ze zijn.

HARMAN AMX heeft jarenlange ervaring in – onder andere – videoconferencing. En het bedrijf heeft de handen in elkaar geslagen met Samsung om optimale productencombinaties samen te stellen voor jouw vergaderruimtes.

Technologie voor elke huddle room

 

De bundels hieronder zijn allemaal gepersonaliseerd. Zo kies je de ideale ‘techcombo’ voor jouw bedrijf:

• Huddle Standard. Binnen deze bundel synchroniseren je collega’s hun persoonlijke devices met Samsung displays uit de DC-serie – zoals de LH49DCJPLGC – en kunnen ze daarop rechtstreeks content streamen.
De HARMAN AMX Sereno-camera met gezichtsveld van 120 graden brengt iedereen bij elke videoconferentie goed in beeld.

• Huddle Premium. Enter: de UHD-beeldkwaliteit van de Samsung QMH-displays, zoals de LH65QMHPLGC. Ook bluetooth- en USB-connectiviteit doen met deze bundel de intrede, zodat audio, video en content nóg beter worden gestreamd. Daarbij: de HARMAN AMX Acendo Vibe Conferencing Soundbar biedt sterke speakers en microfoons – inclusief echo cancellation en ambient noise reduction – voor een naadloze audio-ervaring aan beide kanten van het scherm.

 

• Huddle Enterprise. Zeg maar tegen je collega’s dat ze hun persoonlijke devices op hun bureau mogen laten: met deze bundel heb je genoeg aan één digitale oplossing. Ook hier zorgen Samsungs QMH-displays voor sublieme beelden. En met het HARMAN AMX Acendo Core Meeting Space Collaboration System is het plaatje compleet: een andere vergaderruimte reserveren, Skype for Business activeren of documenten uitwisselen is zo gebeurd.

• Huddle Enterprise Plus. Ook wel: de eindbaas der huddle room-technologieën. De ideale bundel voor belangrijk overleg door het management van je bedrijf. Huddle Enterprise Plus combineert de PMF-BC-touchdisplays van Samsung – zoals de LH32PMFXTBC – met de scherpe audio van Acendo Vibe en de logistieke features van Acendo Core.

Meer informatie over de huddle room-technologie van Samsung en HARMAN AMX? Die vind je hier.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.