Kies jouw locatie en taal.
Case Study

SOLVED – Tablet voor kraanmachinisten, beschermd voor intensief gebruik

mrt. 13. 2020

Uitdaging: Transportbedrijf Mammoet zocht voor zijn zelf ontwikkelde administratie-app een tablet die tegen een stootje kan
Oplossing: De Samsung Galaxy Tab Active, met zijn extra stevige cover en sterke prestaties, gaat voortaan met elke kraanmachinist mee de cabine in

Hij torent hoog boven de grond uit en laat zich niet zomaar uit zijn lood slaan. Hijs- en transportexpert Mammoet heeft zijn naam dus zeker niet gestolen. Maar prehistorisch is dit Nederlandse bedrijf helemaal niet. Het ontwikkelt al lange tijd zijn eigen software en bouwde voor zijn medewerkers een onovertroffen mobiele app.

De uitdaging? Een drager vinden die net zo robuust is als de app zelf.

Alle admin bij de hand, ook offline en op locatie

Zware voorwerpen verplaatsen op grote hoogte: zo zou je kunnen samenvatten wat Mammoet doet. Senior Branch Manager Paul van Vuren: “De Mammoet Task Application (MTA) is de eerste van een reeks apps waaraan we werken. We gebruiken de MTA om het hele proces, van planning tot factuur, te vereenvoudigen.
Want door het simpel te houden, maak je minder fouten.”


 

“We hadden een betere user interface en connectiviteit nodig”“Onze kraanmachinisten kunnen voortaan met die app de baan op”, vertelt Business Analyst John Helmink. “Dat hadden we nodig: een betere user interface en betere connectiviteit.”

SOLVED: voorzien op alles met de robuuste Galaxy Tab Active

De Samsung Galaxy Tab Active is uitgerust voor zwaar gebruik. Hij is een ijzersterke multitasker met alle specs die je van een professionele tablet verwacht.
Maar hij blinkt pas echt uit wanneer je hem stevig uitdaagt. Zoals Mammoet doet.

De Galaxy Tab Active combineert stevige looks met robuuste prestaties en een lange batterijduur. “Die package deal heeft voor ons de doorslag gegeven”, zegt John Helmink. Wat zit er nog in?

• Realtime informatie. Via wifi of 4G is de info in de app altijd up-to-date. Is er geen verbinding? Dan werkt hij offline gewoon verder.
• Veilig vallen. Glipt de tablet uit je handen terwijl je je gepresteerde uren updatet? No harm done.
De Galaxy Tab Active overleeft valpartijen tot 1,2 meter. De extra stevige cover beschermt ook tegen water en stof.
• Cybersecurity, altijd en overal. De Galaxy Tab Active ondersteunt Samsung Knox voor optimale beveiliging van het toestel, alle apps en de data die je ermee verstuurt.

Iedere kraanmachinist van Mammoet heeft inmiddels een Samsung Galaxy Tab Active bij de hand. “Voor hen is de administratie nu veel eenvoudiger. En ook onze klanten zijn blij. Ze kijken mee op de tablet, tekenen af als het werk gedaan is, en geven live een tevredenheidsscore”, zegt John Helminck.

Onverwoestbare hardware en naadloze software-integratie, is dat wat u nodig hebt?
Verken dan zelf de mogelijkheden van Samsung Knox en de Samsung Galaxy Tab Active of zijn jongere broer, de Samsung Galaxy Tab Active Pro.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.