Schone, geurvrije lucht voor restaurants

System Air Conditioner Solutions

Schone, geurvrije lucht voor restaurants

Schone, geurvrije lucht voor restaurants
HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
  • none

FUNCTIES

Restaurants hebben behoefte aan een ruim bemeten, goed uit te balanceren luchtvoorziening om te voorkomen dat warme lucht of voedselgeuren zich vanuit de keuken kunnen verspreiden naar de gasten die aan tafel zitten. Dit kan echter een behoorlijke uitdaging vormen wanneer u met hoge plafonds en grote gemeenschappelijke ruimtes te maken hebt. Met de airconditioningoplossingen van Samsung kunt u temperatuur en luchtstroom in specifieke ruimtes afzonderlijk regelen en optimaliseren, bijvoorbeeld de keuken, en tegelijkertijd het klimaat in gemeenschappelijke ruimtes centraal regelen en beheren, zoals de eetzaal van het restaurant.

Onafhankelijke regeling van individuele zones

Hotels kunnen erg veel energie en geld verspillen als de airconditioning niet per operationeel gebied kan worden ingesteld. Met airconditioning oplossingen van Samsung regelt u de temperatuur en de luchtstroom in verschillende ruimtes – individueel en onafhankelijk. Dit is met name nuttig in hotelgebouwen met kantoren, vergaderzalen, lobby's en andere recreatieve ruimtes en waar de gebruikstijden kunnen variëren.

Onafhankelijke regeling van individuele zones

Eenvoudig op maat te beheren

Conventionele HVAC-systemen hebben maar één centrale bediening, zodat ze onmogelijk individueel kunnen worden ingesteld. Samsungs airconditioning oplossingen beschikken over individuele controllers voor een persoonlijke regeling in specifieke ruimtes, zoals keukens. Verder kunnen de centrale bediening en het gemakkelijke beheersysteem worden gebruikt om de omstandigheden in allerlei gebieden binnen het restaurant te bewaken en aan te passen aan de behoeften, zoals de eetzalen.

Eenvoudig op maat te beheren

Gun uw restaurantgasten frisse lucht

Het laatste wat u wilt als u in een restaurant zit, is getrakteerd worden op aanhoudende voedselgeur. Daarom vervullen Samsungs airconditioning oplossingen niet alleen een prettige omgeving met tochtvrije frisse lucht voor de restaurantgasten, maar voorkomen ze ook dat luchtjes zich kunnen verspreiden. Omdat hetzelfde systeem voor de invoer van buitenlucht én de behandeling van deze lucht zorgt, zijn deze oplossingen ideaal voor toepassing in een restaurant.

Gun uw restaurantgasten frisse lucht