Uw hotelgasten voelen zich welkom

System Air Conditioner Solutions

Uw hotelgasten voelen zich welkom

Uw hotelgasten voelen zich welkom
HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
  • none

FUNCTIES

Er is in de hotelbranche één ding dat boven alles gaat - het comfort van de gast. Dus schept u de juiste atmosfeer, in iedere betekenis van het woord, met hoge kwaliteit en diensten waarbij de gast centraal staat. Samsungs airconditioning oplossingen bieden exact de flexibiliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor een hoogst gepersonaliseerde, altijd comfortabele hospitality-omgeving met een simpel beheersysteem en een uitgebreide lijn units en controllers.

Perfecte bediening, perfecte prestaties

De meeste hotels beschikken over een uitgebreide keuze aan kamers en faciliteiten met uiteenlopende toepassingen en verschillende klimaatwensen. Samsungs airconditioning oplossingen omvatten een uitgebreide keuze aan binnen- en buitenunits en controllers voor allerlei ruimtes en eisen. Of het nu om hotelkamers gaat die om een stijlvolle 24-uurs controle vragen, of om grote recreatieve ruimtes zoals restaurants of back offices die op economische wijze comfortabel moeten worden gehouden, Samsung heeft dé oplossing.

Perfecte bediening, perfecte prestaties

Onafhankelijke regeling van individuele zones

Hotels kunnen erg veel energie en geld verspillen als de airconditioning niet per operationeel gebied kan worden ingesteld. Met airconditioning oplossingen van Samsung regelt u de temperatuur en de luchtstroom in verschillende ruimtes – individueel en onafhankelijk. Dit is met name nuttig in hotelgebouwen met hotelkamers, kantoren, vergaderzalen, lobby's en andere recreatieve ruimtes waar de gebruikstijden kunnen variëren.

Onafhankelijke regeling van individuele zones

Eenvoudig op maat te beheren

Het is echt belangrijk om energie en kosten te besparen door het hebben van de mogelijkheid om de luchtstroom aan te passen in het hotel. De centrale bediening kan iedere airconditioner in een lege kamer aansturen, ook als er geen sleutelkaart in de kaarthouder zit. Het beheersysteem kan ook worden gebruikt om de omstandigheden in allerlei belangrijke ruimtes van het hotel te bewaken en aan te passen, zoals de lobby. Verder kan met afzonderlijke bedieningen een hoge mate van gepersonaliseerde controle worden bereikt over specifieke gebieden, zoals hotelkamers met verschillende airconditioners.

Eenvoudig op maat te beheren

Schep een warm welkom

Mensen doen een van hun eerste indrukken op wanneer ze de lobby van uw hotel of vrijetijdsresort binnenlopen, dus is het belangrijk dat ze zich meteen welkom voelen. Met de airconditioning oplossing van Samsung koelt of verwarmt u dit gebied precies zoals u dat wilt, zodat uw gasten zich altijd volkomen comfortabel voelen. De technologie van Samsung beperkt het ontsnappen van warme lucht tot een minimum - zelfs als er veel mensen naar binnen en buiten lopen. Zo blijft de temperatuur altijd stabiel.

Schep een warm welkom

Individuele klimaatbeheersing voor uw gasten

Een hotelslaapkamer is bij uitstek een plaats waar mensen zich relaxed en comfortabel willen voelen. Airconditioning oplossingen van Samsung kunnen individueel en geheel naar eigen wens door de gast worden geregeld. Niet alleen regelen ze de temperatuur en vochtigheid van de binnenkomende lucht, ze leveren ook warm water zonder dat hiervoor een aparte boiler nodig is en Virus Doctor elimineert potentieel schadelijke virussen.

Individuele klimaatbeheersing voor uw gasten

Frisse lucht in hotel-restaurants

Het laatste wat u wilt als u in een restaurant zit, is getrakteerd worden op aanhoudende voedselgeur. Daarom vervullen Samsungs airconditioning oplossingen niet alleen een prettige omgeving met tochtvrije frisse lucht voor de restaurantgasten, maar voorkomen ze ook dat luchtjes zich kunnen verspreiden. Omdat hetzelfde systeem voor de invoer van buitenlucht én de behandeling van deze lucht zorgt, zijn deze oplossingen ideaal voor toepassing in een restaurant.

Frisse lucht in hotel-restaurants

Stilte verhoogt de productiviteit in het kantoor van het hotel

Een luidruchtig airconditioningsysteem kan mensen die zich proberen te concentreren nogal afleiden. Samsung airconditioningsystemen werken stil op de achtergrond aan een comfortabelere en productievere kantooromgeving voor het hotelpersoneel. Onze stijlvolle wand-units besparen verder geld dankzij de smart inverter technologie voor energie-efficiënt verwarmen en koelen.

Stilte verhoogt de productiviteit in het kantoor van het hotel

Een rustige omgeving maakt vergaderen effectiever

Wanneer iemand tijdens een vergadering een presentatie geeft, is het essentieel dat het publiek niet wordt afgeleid door allerlei geluiden. Samsung airconditioners werken in stilte, maken de vergaderruimtes van het hotel comfortabel en houden dat ook zo, en bevorderen op die manier effectieve en efficiënte communicatie. Bovendien leveren ze hun koelte of warmte snel en naar alle kanten van de ruimte en kunnen ze individueel worden bediend met een eenvoudige afstandsbediening.

Een rustige omgeving maakt vergaderen effectiever