Laite vaikuttaa kuumenevan akkua ladattaessa. Onko laitteeni viallinen?

: Ladattaessa laite ja laturi voivat kuumeta. Langattoman latauksen tai pikalatauksen aikana laite voi tuntua kosketettaessa tavallista kuumemmalta. Tämä ei vaikuta laitteen elinkaareen eikä suorituskykyyn, vaan kuuluu laitteen normaaliin toimintaan. Jos akku kuumenee liikaa, laturi voi lopettaa lataamisen.

※ Akun lataukseen liittyviä vinkkejä ja varoituksia: Älypuhelintuotteita käyttäessäsi huomioi seuraavat seikat.
• Käyttäessäsi langatonta laturia älä aseta vierasesineitä, kuten metalliesineitä, magneetteja tai magneettinauhakortteja, laitteen ja langattoman laturin väliin. Älä missään nimessä aseta RFID-kortin, luottokortin tai ovilukkokortin kaltaisia kortteja laitteen ja takakannen väliin. Laite ei ehkä lataudu kunnolla, tai se voi ylikuumeta ja vaurioitua.
• Käytä ainoastaan Samsungin hyväksymiä latureita, akkuja ja johtoja. Lataukseen liittyvät tuotteet vaikuttavat suoraan käyttäjän turvallisuuteen, joten ole varovainen tuotetta valitessasi. Hyväksymättömät laturit, kuten autolaturit tai -kaapelit, voivat aiheuttaa suorituskykyongelmia tai vikatoimintoja tai vaurioittaa laitetta tavalla, joka ei kuulu takuun piiriin.
• Tuotteet (esim. langaton laturi, USB-johto, autolaturi, Micro USB -liitin, USB-virtasovitin), joiden käyttöä Samsung ei ole hyväksynyt ja joiden yhteensopivuutta ei ole taattu, voivat aiheuttaa laitteen vaurioitumisen.
• Jos laitteen alaosa ylikuumenee, yhdistetty USB-johto voi olla vaurioitunut.
Korvaa vaurioitunut USB-johto uudella Samsungin hyväksymällä johdolla.
• Varo, että vierasesineitä ei pääse latausliitäntään (liitäntä, liitin). Se voi aiheuttaa ylikuumenemista ja korroosiota tai virtaliittimen väliaikaisen oikosulun.
• Jos lataat laitetta monitoimiliitännän ollessa märkä, laite voi vaurioitua. Kuivaa monitoimiliitäntä perusteellisesti ennen laitteen lataamista.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.