Smart View -sovelluksen kuvake

Samsung Smart View

Sovelluksen avulla voit nauttia mobiililaitteesi ja PC:si multimediasisällöistä Samsung Smart TV:ssä.

Samsung Smart View -sovelluksen avulla voit nauttia mobiililaitteelle ja tietokoneelle tallennetusta
sisällöstä helposti omassa Samsung Smart TV:ssäsi sekä ohjata tv:tä mobiililaitteellasi.

Samsung Smart View

Lataa mobiililaitteelle

Ilmoitusbanneri: Galaxy App -sovellus ladattavissa

※ Hae Smart View -sovellusta suoraan
Samsung Galaxy -sovelluksista.

HANKI SE Google playstä -linkki
Lataa App Storesta -linkki

Lataa Windows-PC:lle

Lataa Windowsille -linkki

Samsung Smart View'n ominaisuudet

Tv:n kaukosäädintoiminto

Voit ohjata Smart View -sovelluksella Samsung Smart TV:tä ilman kaukosäädintä.

TV:n kaukosäädintoiminto

Toista sisältöä mobiililaitteestasi

Kytke mobiililaitteesi televisioon ja valitse videoita, valokuvia tai musiikkia. Sisältö toistuu välittömästi tv:ssä

Toista sisältöä mobiililaitteestasi

Luo soittolistoja

Luo räätälöityjä soittolistoja, joiden avulla voit toistaa suosikkivideoitasi, -valokuviasi ja musiikkiasi yhdestä paikasta.

Luo soittolistoja

Toista sisältöä tietokoneeltasi

Lisää sisältötiedostot tai kokonainen kansio tietokoneeltasi Smart View -sovellukseen, niin voit toistaa kaiken sisällön kerralla.

※ Jos lisäät videon ja tekstityksen samalla kertaa, voit käyttää tekstitystoimintoa.

Toista sisältöä PC:stäsi

Katso sisältöä omasta Samsung Smart TV:stäsi

Voit nauttia kaikkien televisioon lähteiksi yhdistettyjen laitteiden toistettavasta sisällöstä.

Yhdistettyjen laitteiden sisältö on käytettävissä "Multimediapaneelin" kautta vuoden 2013 ja 2014 Samsung Smart TV -malleissa ja "OMA SISÄLTÖ"-valikosta vuoden 2015 Samsung Smart TV -malleissa.
※ Sovelluksen saatavuus voi vaihdella alueittain.
※ Edellyttää Netflix-suoratoistopalvelun jäsenyyttä.

Katso sisältöä Samsung Smart-TV:stäsi

Smart View'n käyttö

1. Kytke mobiililaitteesi/PC:si ja TV
    samaan verkkoon.

Smart View'n käyttö - vaihe 1
  2. Lataa Samsung Smart View
    joko App Store -kaupasta, Google Playstä
    tai Samsung Galaxy -sovelluksista.

Smart View'n käyttö - vaihe 2
  3. Käynnistä sovellus ja noudata Smart View-asetusten määrityksiä.

※ Vuosien 2011–2013 Samsung Smart TV -malleissa sinun on valittava "Salli" ponnahdusikkunasta, jossa näytetään lähellä sijaitsevat yhdistettävät laitteet.

Vuosien 2014–2015 Samsung Smart TV -malleissa sinun on syötettävä näytöllä näkyvä 4-numeroinen koodi.

Smart View'n käyttö - vaihe 3

Tuetut laitteet

• Smart TV
    2011 LED D7000 alkaen, PDP D8000 alkaen.
    2012 LED ES7500 alkaen, PDP E8000 alkaen.
    2013 LED F4500 alkaen (paitsi F9000 alkaen), PDP F5500 alkaen.
    2014 H4500, H5500 alkaen (paitsi H6003 / H6103 / H6153 / H6201 / H6203)
    2015 J4500, J5500 alkaen (paitsi J6203).
    2016 K4300, K5300 and above.
    ※ Tuetut TV-mallit voivat vaihdella alueittain.
  • Mobiililaitteeet
    Android OS 4.1 alkaen.
    iOS 7.0 alkaen
  • PC
    OS Windows 7, 8, 8.1, 10
    (32/64-bittiset)
    CPU Intel Pentium 1.8 GHz prosessori tai uudempi (Intel Core 2 Duo yli 2,0 GHz suositeltava)
    RAM 2 Gt (suositus)
    VGA 1024 x 768, 32-bittinen tai uudempi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.