Lataa mobiililaitteelle
Lataa Windows-PC:lle

galaxy store galaxy store

※ Hae Smart View -sovellusta suoraan
Samsung Galaxy -sovelluksista.

Samsung Smart View'n ominaisuudet

Tv:n kaukosäädintoiminto

Voit ohjata Smart View -sovelluksella Samsung Smart TV:tä ilman kaukosäädintä.

Tv:n kaukosäädintoiminto Tv:n kaukosäädintoiminto

Toista sisältöä mobiililaitteestasi

Kytke mobiililaitteesi televisioon ja valitse videoita, valokuvia tai musiikkia. Sisältö toistuu välittömästi tv:ssä

Toista sisältöä mobiililaitteestasi Toista sisältöä mobiililaitteestasi

Luo soittolistoja

Luo räätälöityjä soittolistoja, joiden avulla voit toistaa suosikkivideoitasi,
-valokuviasi ja musiikkiasi yhdestä paikasta.

Luo soittolistoja Luo soittolistoja

Toista sisältöä tietokoneeltasi

Lisää sisältötiedostot tai kokonainen kansio tietokoneeltasi Smart View -sovellukseen, niin voit toistaa kaiken sisällön kerralla.

※ Jos lisäät videon ja tekstityksen samalla kertaa, voit käyttää tekstitystoimintoa.

Toista sisältöä tietokoneeltasi Toista sisältöä tietokoneeltasi

Katso sisältöä omasta Samsung Smart TV:stäsi

Voit nauttia kaikkien televisioon lähteiksi yhdistettyjen laitteiden toistettavasta sisällöstä.

Yhdistettyjen laitteiden sisältö on käytettävissä "Multimediapaneelin" kautta vuoden 2013 ja 2014 Samsung Smart TV -malleissa ja "OMA SISÄLTÖ"-valikosta vuoden 2015 Samsung Smart TV -malleissa.
※ Sovelluksen saatavuus voi vaihdella alueittain.
※ Edellyttää Netflix-suoratoistopalvelun jäsenyyttä.

Katso sisältöä omasta Samsung Smart TV:stäsi Katso sisältöä omasta Samsung Smart TV:stäsi

Smart View'n käyttö

Kytke mobiililaitteesi/PC:si ja TV
     samaan verkkoon.

Kytke mobiililaitteesi/PC:si ja TV  samaan verkkoon. Kytke mobiililaitteesi/PC:si ja TV  samaan verkkoon.

Lataa Samsung Smart View
     joko App Store -kaupasta,
     Google Playstä tai Samsung
     Galaxy -sovelluksista.

Lataa Samsung Smart View  joko App Store -kaupasta Lataa Samsung Smart View  joko App Store -kaupasta

Käynnistä sovellus ja noudata
     Smart View-asetusten
määrityksiä.

※ Vuosien 2011–2013 Samsung Smart TV -malleissa sinun on valittava "Salli" ponnahdusikkunasta, jossa näytetään lähellä sijaitsevat yhdistettävät laitteet.
Vuosien 2014–2015 Samsung Smart TV -malleissa sinun on syötettävä näytöllä näkyvä 4-numeroinen koodi.

Как да използвате Smart View, стъпка 3 Как да използвате Smart View, стъпка 3

Tuetut laitteet