Miksi jotkut Android-sovellukset kaatuvat

Tietyt Android-sovellukset saattavat kaatua heti avaamisen jälkeen. Tämä koskee sovelluksia Tumblr, Google-haku, Waze, Tik Tok ja osaa pankkisovelluksista.

Ongelmaa saattaa esiintyä osassa Galaxy-laitteista. Vika johtuu Googlen Android System WebView-sovelluksen ongelmasta. Ongelma on korjattu Android System WebView- ja Chrome –sovelluksien uusimmissa pävityksissä.

Varmistaaksesi että sovelluksesi eivät kaadu heti avaamisen jälkeen, päivitäthän sekä Google Chrome- että Android System WebView –sovellukset.

Päivitä Google Chrome

1 Avaa Asetukset
2 Valitse Sovellukset
3 Valitse Chrome
4 Valitse Sovell. Tiedot kaupassa
5 Valitse Päivitä

Päivitä Android System WebView

1 Avaa Asetukset
2 Valitse Sovellukset
3 Valitse Android System Webview
4 Valitse Sovell. Tiedot kaupassa
5 Valitse Päivitä

Kun olet tehnyt nämä toimenpiteet, käynnistäthän puhelimesi uudelleen.