Nauti eri jakamisominaisuuksista laitteessasi Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Musiikin lisäksi voit jakaa myös sisältöä kenelle tahansa, joka käyttää Galaxy S20 -sarjan uusia ominaisuuksia.

Music Share -ominaisuuden avulla voit helposti jakaa muiden kanssa Bluetooth-kaiuttimesi, joka on jo yhdistettynä laitteeseesi. Quick Share -ominaisuuden avulla voit jakaa sisältöä lähellä oleviin laitteisiin Wi-Fi Direct- tai Bluetooth-yhteyden kautta tai SmartThings-tuettuihin laitteisiin.

Jaa musiikkia ilman Bluetooth-yhteyttä

Musiikin jakamiseen ei vaadita Bluetooth-yhteyden määrittämistä. Voit käyttää ystäväsi kaiutinta ilman hankalaa parinmuodostusta. Sinun tarvitsee vain yhdistää Galaxy S20 -laitteesi Music Share -toiminto, ja voit toistaa musiikkia heti älypuhelimessasi.

Tämä toiminto on käytettävissä vain laitteissa, jotka tukevat Music Share -toimintoa.

Huomautus: Kummassakin puhelimessa on oltava Wi-Fi ja Bluetooth käytössä jakamisen aikana.

• Valmistelu (isäntä): Yhdistä kaiuttimeen ja ota käyttöön Music Share.
  • Aktivointi (vieras): Siirry Bluetooth-laitteiden luetteloon ja luo sitten yhteys Music Share -kaiuttimeen. Aloita musiikin toisto.
animoitu kuva Music Share -ominaisuudesta autossa
Vinkkejä Music Share -toiminnosta

• Music Share on käytettävissä vain Galaxy-laitteissa, jotka tukevat Music Share -toimintoa.
  • Music Share on uusi toiminto, joka perustuu Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyteen, ja sen toiminta riippuu Wi-Fi-piirilevystä.
  • Music Share -toimintoa voidaan käyttää minkä tahansa musiikkisovelluksen kanssa.
  • Laitteet, joissa on Android Q OS, tukevat tätä Music Share -toimintoa, ja käytettävissä oleva kohde voi vaihdella laitteen mallin mukaan.

Quick Share -toiminnon tärkeimmät ominaisuudet

Quick Share -toiminnon avulla voit jakaa kuvia, videoita ja tiedostoja välittömästi ystävien kanssa. Voit jakaa tiedostoja enintään viiden henkilön kanssa samanaikaisesti muodostamatta laitepareja.

kuva tiedoston jakamisesta isäntälaitteesta muihin laitteisiin
Miten Quick Share -toimintoa käytetään?

Vaihe 1. Avaa toisessa laitteessa ilmoituspaneeli, pyyhkäise alaspäin ja napauta sitten Quick Share -kohtaa sen aktivoimiseksi.

Vaihe 2. Käynnistä Galleria -sovellus ja valitse kuva. Napauta Jaa-painiketta ja valitse laite, johon haluat siirtää kuvan. Hyväksy tiedoston siirtopyyntö toisessa laitteessa.

kuva Galaxy S20 -laitteen Quick Share -toiminnon määrittämisestä

Huomautus:

• Jos henkilöä, jonka kanssa haluat jakaa tiedoston, ei näy laitteessa, varmista, että henkilön laitteessa on Quick Share tai Puhelimen näkyvyys -toiminto otettuna käyttöön pikapaneelissa. Varmista myös, että henkilön laitteen näyttö on päällä. Tiedostojen jakamisesta mobiiliverkossa voi aiheutua lisäkustannuksia.
  • Laitteet, joissa on Android Q OS, tukevat tätä Quick Share -toimintoa, ja käytettävissä oleva kohde voi vaihdella laitteen mallin mukaan.
  • Vastaanottavan laitteen on tuettava Wi-Fi Direct -yhteyttä. Vastaanottavan laitteen näyttö on päällä.
  • Wi-Fi-yhteyden on oltava käytössä.
  • Voit lähettää enintään 1 GB kerralla ja enintään 2 GB päivässä.