Nauti eri jakamisominaisuuksista laitteessasi Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Musiikin lisäksi voit jakaa myös sisältöä kenelle tahansa, joka käyttää Galaxy S20 -sarjan uusia ominaisuuksia.

Music Share -ominaisuuden avulla voit helposti jakaa muiden kanssa Bluetooth-kaiuttimesi, joka on jo yhdistettynä laitteeseesi. Quick Share -ominaisuuden avulla voit jakaa sisältöä lähellä oleviin laitteisiin Wi-Fi Direct- tai Bluetooth-yhteyden kautta tai SmartThings-tuettuihin laitteisiin.

Jaa musiikkia ilman Bluetooth-yhteyttä

Musiikin jakamiseen ei vaadita Bluetooth-yhteyden määrittämistä. Voit käyttää ystäväsi kaiutinta ilman hankalaa parinmuodostusta. Sinun tarvitsee vain yhdistää Galaxy S20 -laitteesi Music Share -toiminto, ja voit toistaa musiikkia heti älypuhelimessasi.

Tämä toiminto on käytettävissä vain laitteissa, jotka tukevat Music Share -toimintoa.

Huomautus: Kummassakin puhelimessa on oltava Wi-Fi ja Bluetooth käytössä jakamisen aikana.

• Valmistelu (isäntä): Yhdistä kaiuttimeen ja ota käyttöön Music Share.
  • Aktivointi (vieras): Siirry Bluetooth-laitteiden luetteloon ja luo sitten yhteys Music Share -kaiuttimeen. Aloita musiikin toisto.
animoitu kuva Music Share -ominaisuudesta autossa
  • Music Share on käytettävissä vain Galaxy-laitteissa, jotka tukevat Music Share -toimintoa.
  • Music Share on uusi toiminto, joka perustuu Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyteen, ja sen toiminta riippuu Wi-Fi-piirilevystä.
  • Music Share -toimintoa voidaan käyttää minkä tahansa musiikkisovelluksen kanssa.
  • Laitteet, joissa on Android Q OS, tukevat tätä Music Share -toimintoa, ja käytettävissä oleva kohde voi vaihdella laitteen mallin mukaan.

Quick Share -toiminnon tärkeimmät ominaisuudet

Quick Share -toiminnon avulla voit jakaa kuvia, videoita ja tiedostoja välittömästi ystävien kanssa. Voit jakaa tiedostoja enintään viiden henkilön kanssa samanaikaisesti muodostamatta laitepareja.

kuva tiedoston jakamisesta isäntälaitteesta muihin laitteisiin

Vaihe 1. Avaa toisessa laitteessa ilmoituspaneeli, pyyhkäise alaspäin ja napauta sitten Quick Share -kohtaa sen aktivoimiseksi.

Vaihe 2. Käynnistä Galleria -sovellus ja valitse kuva. Napauta Jaa-painiketta ja valitse laite, johon haluat siirtää kuvan. Hyväksy tiedoston siirtopyyntö toisessa laitteessa.

kuva Galaxy S20 -laitteen Quick Share -toiminnon määrittämisestä

Huomautus:

• Jos henkilöä, jonka kanssa haluat jakaa tiedoston, ei näy laitteessa, varmista, että henkilön laitteessa on Quick Share tai Puhelimen näkyvyys -toiminto otettuna käyttöön pikapaneelissa. Varmista myös, että henkilön laitteen näyttö on päällä. Tiedostojen jakamisesta mobiiliverkossa voi aiheutua lisäkustannuksia.
  • Laitteet, joissa on Android Q OS, tukevat tätä Quick Share -toimintoa, ja käytettävissä oleva kohde voi vaihdella laitteen mallin mukaan.
  • Vastaanottavan laitteen on tuettava Wi-Fi Direct -yhteyttä. Vastaanottavan laitteen näyttö on päällä.
  • Wi-Fi-yhteyden on oltava käytössä.
  • Voit lähettää enintään 1 GB kerralla ja enintään 2 GB päivässä.