Nauti Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra -laitteesi selkeästä ja sujuvasta näytöstä, jossa on dynaamisia virkistystaajuusvaihtoehtoja

Galaxy S20 Dynamic -puhelimen AMOLED 2X -näytössä on virkistystaajuus, jonka ansiosta näyttö on selkeämpi ja sujuvampi, kun käytät sovelluksia, erityisesti kun pelaat pelejä tai toistat videoita. Kun edeltävien Galaxy-laitteiden virkistystaajuus oli 60 Hz, S20-sarja voi saavuttaa jopa 120 Hz:n taajuuden.

Virkistystaajuuksien vertailu

Virkistystaajuus, johon viitataan myös Hz-arvolla (hertsi), tarkoittaa sitä, kuinka monta kertaa näyttö voi virkistää kuvan 1 sekunnissa. Useimpien matkapuhelimien virkistystaajuus on 60 Hz, mikä tarkoittaa, että 1 sekunnin aikana selaimessasi tapahtuu 60 virkistystä.

Kun Hz-arvo (tai virkistystaajuus) on suurempi, näytössä on vähemmän viiveitä ja nykimistä sekä nopeampi näytön vaste. Tämän lisäksi elokuvat ja videot, joissa on paljon liikettä, näyttävät todentuntuisemmilta.

kaksi kuvaa eri virkistystaajuuksista

Parannettu dynaaminen virkistystaajuus Galaxy S20 AMOLED 2X -puhelimessasi

Tätä näytön laatua on aiemmin käytetty suuren suorituskyvyn pelinäytöissä. Nyt sitä käytetään Galaxy S20 -sarjassa. Nyt voit muuttaa näytön 60 Hz:stä 120 Hz:iin. Tämän muutoksen ansiosta voit kokea todentuntuisemmat animaatiot ja nauttia myös peleistä.

Miten määrität dynaamisen virkistystaajuuden Galaxy S20 -puhelimessasi

Vaihe 1. Siirry kohtaan Asetukset ja napauta Näyttö-valikkoa.

Vaihe 2. Valitse valikon luettelosta Liikkeen sujuvuus. Valitse Suuri virkistystaajuus.

kuva Galaxy S20 -laitteen virkistystaajuuden määrittämisestä

Huomautus:

• 120 Hz:n virkistystaajuus ei ole tuettu WQHD+ -tarkkuudessa. – Jos vaihdat kyseiseen tarkkuuteen, virkistystaajuus laskee 60 Hz:iin.
  • Akun kesto on pidempi, kun virkistystaajuus on 60 Hz.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.