Gear IconX (2018)

Tekniset Tiedot

Gear IconX (2018) (SM-R140)

Liitettävyys
  • USB-versio USB 2.0
  • Bluetooth-versio Bluetooth v4.2
  • Bluetooth-profiilit A2DP, AVRCP, HFP
  • PC-synkronointi Gear IconX PC Manager
Yleisiä tietoja
  • Väri Black, Gray, Pink
  • Compatible Specification of Smartphone Android 4.4 ↑ , 1,5 GB ↑
  • Package Contents Charging Case,Earbuds,Eartips (S, M, L),Quick Start Guide,USB Connector(USB Type-B), USB Connector(USB Type-C),USB Cable,Wingtips (S, M, L)
Muisti
  • Käytettävissä oleva muisti (Gt)* 3,4 GB
  • Number of Songs Jopa 1000
Anturit
Accelerometer, Proximity Sensor
Fyysiset ominaisuudet
  • Earbud Dimension (HxWxD) 21,8 x 18,9 x 22,8 mm
  • Earbud Weight 8 g
  • Case Dimension (HxWxD) 31,4 x 73,4 x 44,5 mm
  • Case Weight 54,5 g
Akku
  • Battery Capacity (Earbud) 82 mAh
  • Battery Capacity (Case) 340 mAh
  • Number of Charges N/A
  • Standalone Music Play Jopa 7 Hours
  • Audio Streaming (Bluetooth Connected) Jopa 5 Hours
Ääni ja kuva
  • Äänen toistomuoto MP3,M4A,AAC,WAV,WMA (WMA v9)
  • Number of MIC (per Earbud) 2 EA
  • Ambient Sound Kyllä
Palvelut ja sovellukset
  • Bixby Connection Kyllä
  • Running Coach Kyllä
  • Notification Type TTS
  • Voice Guidance 9 Languages, Chinese Mandarin, English(US), French, German, Italian, Japanese, Korean, Russian, Spanish(US)
  • Data Measured Calories Burned, Distance, Duration, Speed

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS