כיצד לסנכרן את הגלריה שלך עם הענן באמצעות חשבון Google
סנכרון הענן של גלריית Samsung עם Google הוא שירות סנכרון דו-כיווני המסופק במשותף על ידי גלריית Samsung ותמונות Google. בעת קישור חשבון Google, תמונות וסרטונים שנוספו, נערכו או נמחקו בגלריה משתקפים בתמונות Google וכן ביישומי הגלריה בכל המכשירים המחוברים לאותו חשבון, ומאפשרים לך לשמור על אותן תמונות וסרטונים במספר מכשירים. כל המדיה המסונכרנת מאוחסנת בשטח האחסון של חשבון Google וניתן לצפות בה ישירות בתמונות Google.
הערה:
- תכונה זו זמינה ב-One UI 9.0 ואילך, והתמיכה תגיע לגרסאות קודמות עם הזמן. הזמינות עשויה להשתנות בהתאם למכשיר, למדינה, למפעיל הסלולרי או לגרסת התוכנה.
- בהתאם לתנאי השירות של Google, שירות זה אינו זמין במדינות מסוימות.
קשר את חשבון Google שלך
באפשרותך להתחיל קישור חשבון ישירות דרך הגדרות יישום הגלריה או באמצעות כרטיס העצה שעשוי להופיע בתוך היישום.
* אם עדיין לא נכנסת לחשבון Samsung שלך, פעל לפי ההנחיות שעל המסך כדי להיכנס ולהעניק את ההרשאות הנדרשות. לאחר הכניסה, הקש שוב על סנכרון תמונות וסרטונים כדי להשלים את קישור חשבון Google שלך.
לאחר ההגדרה, רק האלבום מצלמה יועלה כברירת מחדל. ניתן לשנות אילו אלבומים להעלות על ידי ניווט אל גלריה > תפריט > הגדרות > סנכרון תמונות וסרטונים > אלבומים לסינכרון, ובחירת האלבומים הרצויים.
הערה: הנתיבים עשויים להשתנות בהתאם לגרסת המכשיר והאפליקציה.
אמת חיבור
לאחר שהקישור יושלם, לחצן סנכרון יופיע ויופעל תחת התפריט סנכרון תמונות וסרטונים בהגדרות האפליקציה גלריה.
בנוסף, באפשרותך לוודא שהקישור הושלם באמצעות הנתיב שלהלן:
הערה:
- בעת שימוש במספר מכשירים, תמונות וסרטונים ב-Gallery מסונכרנים בין מכשירי Samsung המחוברים לאותו חשבון Samsung, כאשר חשבון זה מקושר לאותו חשבון Google בכל מכשיר.
- אם המכשיר אינו מחובר לרשת, הסנכרון של Gallery לא ישקף שינויים בענן. אם תמונות מסונכרנות נערכות, נמחקות או מתווספות בזמן שאין חיבור, הן יסונכרנו אוטומטית לענן לאחר שהחיבור לרשת יתחדש.
- כאשר הסנכרון מושבת, תמונות וסרטונים שסונכרנו בעבר נשארים בטוחים באחסון של חשבון Google שלך. עם זאת, פריטים שקיימים רק בענן לא יופיעו עוד באפליקציית Gallery (הם מוסתרים, ולא נמחקו). יצירה, עריכה או מחיקה של פריטים לא יתעדכנו באחסון של חשבון Google כאשר הסנכרון מושבת.
נתק את חשבון Google שלך
אם ברצונך להשתמש בחשבון אחר, עליך לנתק את חשבון Google המקושר הקיים לפני קישור לחשבון אחר.
הערה:
- ניתוק החשבון פירושו שתמונות וסרטונים במצב ענן (ללא מקורות מקומיים) לא יוצגו עוד באפליקציית Samsung Gallery.
- עדיין ניתן להציג תמונות וסרטונים קיימים באפליקציית Google Photos או באתר האינטרנט, וקישור מחדש של החשבון יאפשר לך להציג שוב את אותו תוכן באפליקציית Gallery.
מגבלות גודל קובץ ופורמט: ניתן להעלות תמונות בגודל של עד 200 MB וסרטונים בגודל של עד 20 GB. פורמטי התמונות הנתמכים כוללים AVIF, BMP, GIF, HEIC, ICO, JPG, PNG, TIFF, WEBP וקובצי RAW נבחרים. פורמטי הווידאו הנתמכים כוללים 3GP, 3G2, ASF, AVI, DIVX, M2T, M2TS, M4V, MKV, MMV, MOD, MOV, MP4, MPG, MTS, TOD ו-WMV.
הערה: תבניות הקבצים והגדלים עשויים להשתנות בהתאם למדיניות ההעלאה של Google.
כרטיסי SD: פונקציית הסנכרון אינה זמינה עבור כרטיסי SD, מכיוון שהם אחסון חיצוני. כדי לסנכרן תמונות וסרטונים המאוחסנים בכרטיס SD, העבירו אותם לאחסון הפנימי ובחרו אותם תחת אלבומים לסנכרון.
תיקייה מאובטחת: אם תעבירו לתיקייה המאובטחת תמונות וסרטונים שנמצאים במכשיר הנוכחי ומסונכרנים לענן, הקבצים המקומיים יועברו לתיקייה המאובטחת, בעוד שהמקוריים המסונכרנים יישארו באחסון של חשבון Google וימשיכו להופיע באפליקציית הגלריה.
לעומת זאת, לא ניתן להעביר ישירות אל התיקייה המאובטחת תמונות וסרטונים הנמצאים רק בענן ושאין להם קבצים מקוריים במכשיר הנוכחי. במקרה זה, עליך להוריד את הקבצים המקוריים למכשיר לפני העברתם.
מחיקה או שחזור של פריטים
מחיקת תמונה מסונכרנת ב-Gallery או ב-Google Photos מסירה אותה משני המקומות ומעבירה אותה אל סל מיחזור למשך 30 ימים.
הערה: מחיקת פריטים מתוך הגלריה סל מיחזור מסירה לצמיתות את הקבצים המקוריים מאחסון חשבון Google.
ניהול והרחבת אחסון
ניתן להשתמש בסנכרון Samsung Gallery עם 15GB של אחסון ענן בחינם הכלול בכל חשבון Google, ללא הרשמה לתוכנית אחסון בתשלום של Google. אם נדרש שטח אחסון נוסף, ניתן להירשם לתוכנית Google One. מנויי Google One קיימים יכולים להיכנס באמצעות חשבון Google שלהם ולהמשיך להשתמש בתוכנית הנוכחית שלהם.
כדי לפנות מקום באחסון של חשבון Google שלך, השתמש בתכונת ניהול האחסון של Google One כדי למחוק קבצים שאינם נחוצים. עם זאת, שים לב שמחיקת תמונות מסונכרנות מתוך אפליקציית Google Photos תמחק אותן גם מהמכשיר ומאפליקציית Gallery של Samsung.
הערה: הורדת דרגה או ביטול של תוכנית האחסון שלכם ב-Google One לא יגרמו למחיקה מיידית של נתונים שאוחסנו בעבר. עם זאת, שירותים מסוימים של Google עשויים להיות מוגבלים (לדוגמה, שליחה וקבלה של הודעות דוא"ל ב-Gmail), ואם לא יטופלו במשך יותר משנתיים, הנתונים עשויים להימחק.
סנכרון הענן של גלריית Samsung עם Google הוא שירות נפרד מגיבוי תמונות Google, ואין צורך להתקין את אפליקציית תמונות Google כדי להשתמש בסנכרון הגלריה.
אם אתם משתמשים באותו חשבון Google עבור שני השירותים, סנכרון גלריית Samsung וגיבוי תמונות Google חולקים את אותו שטח אחסון של חשבון Google.
אם אתם כבר מגבים תמונות וסרטונים באמצעות תמונות Google, תמונות וסרטונים שגובו בעבר בתמונות Google יישארו כפי שהם, ולאחר השילוב, תמונות וסרטונים בגלריה יסונכרנו באופן אוטומטי עם תמונות Google.
תמונות שכבר הועלו באמצעות תכונת הגיבוי לא יופיעו ככפילויות. גם אם תשתמשו בגיבוי של תמונות Google ובסנכרון הגלריה יחד, תמונות זהות לא יועלו פעמיים.
עם זאת, אם השתמשתם באיכות חוסכת אחסון בתמונות Google בעת השימוש בשתי התכונות, תמונות המאוחסנות באחסון של Google באמצעות סנכרון הגלריה עדיין יישמרו באיכות המקורית.
הערה: רק תמונות וסרטונים שסונכרנו דרך Gallery לאחר הפעלת שירות הסנכרון יוצגו ב-Samsung Gallery. תמונות וסרטונים שאוחסנו באחסון של Google Account לפני כן יישארו באחסון, אך לא יופיעו אוטומטית ב-Samsung Gallery.
תנאים ומדיניות
סנכרון הגלריה דורש קישור לחשבון Google לפני השימוש. תמונות וסרטונים המסונכרנים באמצעות השירות נשמרים באחסון של חשבון Google ומוגנים בהתאם לאמצעי הפרטיות והאבטחה של אחסון חשבון Google. המדיניות חלה בהתאם לקטגוריות הספציפיות, כמפורט להלן:
פריטים שעליהם חלות מדיניות Samsung Gallery:
- נתונים המוצגים באפליקציית Gallery
- התכונה המסנכרנת נתונים מאפליקציית Gallery לאחסון של Google
פריטים שבהם חלים התנאים והמדיניות של Google:
- ניהול ומחיקה של נתונים מאוחסנים
- טיפול בנתונים שאינם בשימוש במשך זמן רב
- נתונים המאוחסנים במסגרת נפח האחסון של חשבון Google
- רכישת שטח אחסון בתשלום
תודה על המשוב שלך
יש להשיב לכל השאלות.