¿Imaynatam Samsung Cloud Web nisqata llamkachina?

Last Update date : 2023-12-13

Galaxy Watchqa tukuy ima kawsayniykipi yanapasunaykipaqmi rurasqa kachkan. Saludniykitam taqwirin, ejerciciokuna rurasqaykitam qatipan, takikuna waqachiyta hinallataq qayakuykuna ruraytam uyasunki. Manam chayllachu, Galaxy Watch kapusuqniykitaqa mayqan smartphonemanpas conectawaqmi, Android™ kaqman utaq iOS™ kaqmanpas. Qatiqman, Galaxy Watch kapusuqniykita smartphoneniykiman imayna conectanaykita yachay.

Galaxy Watch kapusuqniykita Bluetoothntakama smartphoneman conectay

Galaxy Watch kapusuqniykita Bluetoothntakama smartphoneman conectanaykipaq, hamuq ichiykunata qatiy:

●      Galaxy Watch kapusuqniyki prendesqa kasqanta watiqay hinaspa, qatiqman, smartphoneniykipi:

Galaxy Wearable kapusuqniykita → Inicio nisqata qallarichiy → Bluetoothpa qallarinapaq ventanan rikuriruptin, conectay munasqayki productota akllay → Hecho niqta ñitiy.

●     Conectasqa dispositivo ña kapusuptiykiqa:

Galaxy Wearable nisqata → Menuta (hanay lluqi lawpi kinrayninpaman kimsa siqiyuqkuna iconom) → Añadir nuevo dispositivo niqta kichay.

Yuyana: Smartphoneykita manaraq conectachkaspaykim, Galaxy Wearable sutiyuq aplicacionta instalanayki. Samsungpa Android™ kaq smartphonekunaqa Galaxy Store nisqata utaq Play Store™ nisqatam utilizanmanku. Huk Android™ kaq smartphonekunaqa Play Store™ nisqatam utilizananku, iOS™ kaq smartphonekunañataqmi

Apple Store™ nisqata utilizananku.

¿Imaynatam Galaxy Watchta musuq smartphoneman conectana?

Musuq smartphoneman Galaxy Watchniykita manaraq conectachkaspa, Galaxy Watchniykipi taqisqa datoykikunata copia de seguridad nisqata allin kaq lawpi rurayta yuyay.

Musuq smartphonen conectakuptin, Galaxy Watchqa kikillanmantam chay musuq dipositivota riqsinqa hinaspa qallarinapaq pusakuq mensajem rikurinqa.

Galaxy Watchniykipi:

Pantallata uray lawman chutay hinaspa Ajustes kaqpa icononta tupay → Conectar a teléfono nuevo niqta tupay → Reiniciakunqam chaynapi qallarichisqapa qipanta Bluetooth registrakunanta suyananpaq.

Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawananchikpaq yanapawanchik. Datos nisqakunaqa mana pipapas sutinwan sutichasqam kanku hinallataqmi investigación nisqa rurakusqan pachallapi waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.