¿Imaynatam eSIM nisqata Samsung Galaxyykipi activawaq?

Last Update date : 2023-10-27

Sichus equipoyki eSIM sutiyuq tecnologiawan tupan chayqa kay ichiykunata ruraspam dispositivoykimantapacha atiyllanpata activawaq:

eSIM nisqata activanaykipaq, Ajustes niqta kichay hinaspa Conexiones > Administrador de tarjeta SIM > Agregar plan móvil niqkunata tupay.

Yuyana: Wakin lawkunapiqa, dispositivopi huk SIM tarjetata churasqamanta iskay SIM tarjetakunata churasqaqa datukunata apachinapaq velocidadkunaqa allillayanmankum.

1.- Ajustes niqman riy.

2.- "Conexiones" niqta ñitiy.

3.- Administrador de tarjetas SIM niqta tupay.

4.- "Añadir eSIM" niqta ñitiy.

5.- eSIM nisqata imayna yapanata akllay.

Plan móvil nisqata tarirquspa, eSIM niqta activanaykipaq pantallapi kamachiykunata qatiy. Sichus serviciokuna qusuqniykipa qususqayki huk código QR nisqa kapuchkasunki chayqa, Ajustes > Conexiones > Administrador de tarjeta SIM > Agregar plan móvil > Agregar usando código QR niqkunaman riy, hinaspa código QR nisqata escaneay.

Yuyana: Esim nisqayuq modelokunaqa kaykunam:

S21, S21+, S21 Ultra, Note 20, Note 20 Ultra, S22, S22+, S22 ULTRA, Flip 3, Fold 3,  Flip 4, Fold 4, S20, S20+, S20 ULTRA, S23, S23+, S23 ULTRA, Flip 5, Fold 5 nisqakuna.

Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawananchikpaq yanapawanchik. Datos nisqakunaqa mana pipapas sutinwan sutichasqam kanku hinallataqmi investigación nisqa rurakusqan pachallapi waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.