¿Imaynatam eSIM nisqata Galaxy Z Fold 2 kapuwaqniypi activayman?

Last Update date : 2023-07-17

Dispositivoykiqa tarjeta SIM nisqahina funcionaq eSIM nisqayuqmi hamun. Red móvil nisqataqa eSIM nisqata activarqusqaykipa qipanta utaq tarjeta nano-SIM nisqata instalarqusqaykipa qipantam utilizawaq.

Chaynallataqmi eSIM nisqata activawaq hinallataq huk tarjeta nano-SIM nisqata instalawaq chaynapi telefonopa iskay yupayniyuq kanaykipaq utaq huk dispositivollapaq iskay proveedores de servicios nisqayuqkuna kanaykipaq.

Yuyana: Wakin ruraykunapiqa, huk tarjeta SIM nisqata churasqawan comparasqaqa dispositivoman iskay tarjetas SIM nisqakunata churasqaqa datokunata haywanapaq velocidadkunam aswan allillamanta kanmanku.

¿Imaynatam eSIM nisqata configurana?

eSIM nisqata activanaykipaq, Ajustes niqta kichay hinaspa Conexiones > Administrador de tarjeta SIM > Agregar plan móvil niqkunata tupay.

1. Ajustes niqman yaykuy.

2. Conexiones niqta ñitiy.

3. Administrador de tarjeta SIM niqta ñitiy.

4. Agregar plan móvil niqta ñitiy.

Plan móvil nisqata tarispayki, eSIM nisqata activanaykipaq pantallapi kamachiykunata qatiy. Sichus proveedor de servicios kapusuqniykipa qusqan código QR nisqayuq kachkan chayqa, Ajustes > Conexiones > Administrador de tarjeta SIM > Agregar plan móvil > Agregar usando código QR niqkunaman riy, hinaspa código QR nisqata escaneay.

Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawananchikpaq yanapawanchik. Datos nisqakunaqa mana pipapas sutinwan sutichasqam kanku hinallataqmi investigación nisqa rurakusqan pachallapi waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.