¿Imatataq rurayman Buds Pro nisqakunapa lluqi hinallataq paña law volumenninpa nivelninkuna hukniraq kaptin?

Last Update date : 2023-09-21

Sichus Galaxy Buds Pro nisqakunata llamkachichkaspa lluqi law hinallataq paña law auricularkunapa volumennin hukniraq kasqanta musyapakunki chayqa, hamuqpi riqsichisqa allinyachiqta ruray.

Hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspayki, dispositivoykipa software kapuqnin hinallataq chayniraq aplicacionkuna aswan qipa musuq versión nisqaman actualizasqa kasqankuta watiqay. Dispositivo móvil kapusuqniykipa softwarenin imayna actualizanata yachanaykipaq hamuq ichiykunata tapukuy.

1 ichiy. Ajustes > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta ñitiy.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

¿Imaraykutaq lluqi lawpi hinallataq paña lawpi sonidopa volumeninkuna mana niraqllachu kanku?

Sichus auricularkunata mana allinninpatachu llamkachichkanki chayqa, Galaxy Buds Pro kapusuqniykipa sonidonpa volumenninqa lluqi lawninpi hinallataq paña lawninpim hukniraq kanman.

Sonidopa alli allin qapariyninta hinallataq allin llamkayninta chaskinaykipaqqa Galaxy Buds Pro nisqata rinriykipi allintapuni churanaykim ancha chaniyuq. Sichus auricularkunata mana allinninpatachu llamkachinki chayqa, yaqam mana llamkanmankuchu utaqmi sonidopa qapariynin mana allinchu kanman.

Auricularkunata allinninpata llamkachichkaptiyki lluqi lawpi hinallataq paña lawpi volumenpa nivelninkuna hukniraq kanku hinaptinqa, Galaxy Wearable sutichasqa aplicacionpi lluqi lawpi / paña lawpi kaq sonido takyachiqpa configuracionninta chiqaqchay hinaspa uraypi qawachisqamanhina chawpiman kuyuchiy.

1 ichiy. Galaxy Wearable nisqata kichay hinaspa Avanzado niqta ñitiy.

2 ichiy. Mejoras auditivas niq menuta ñitiy.

3 ichiy. Lluqi lawpi / paña lawpi kaq sonido takyachiqta chawpipi churay.

Yuyana:

• Galaxy Wearable sutiyuq aplicacionqa 7.0 tupuq utaq llalliqnin Androidniyuq hinallataq 1,5 GB tupuq utaq llalliqnin memoriayuq Android nisqa dispositivokunawanmi tupan, ichaqa Galaxy Buds Pro nisqaqa iOS Buds sutiyuq aplicacionwanqa manam tupanchu hinallataqmi Bluetooth chaynintakamalla conectakun.

• Mana Samsungpa kaq Android nisqa dispositivokunapiqa, Samsungpa kaq dispositivokunamantaqa wakin funcionkunaqa yaqam mana kanmankuchu.

• Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menú kapuqninqa dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhinam hukman kanmanku.

Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawananchikpaq yanapawanchik. Datos nisqakunaqa mana pipapas sutinwan sutichasqam kanku hinallataqmi investigación nisqa rurakusqan pachallapi waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.