Galaxy S22 nisqa seriepa pantallanpa kanchariyninpa hinallataq fluidezninpa qatiq nivelninta riqsiy

Last Update date : 2023-04-15

Galaxy S22 nisqa seriepa pantallanpa mejorasqa caracteristicankunaraykum, tarikusqaykimanhina kanchaypa imayna kasqanpipas allinyachisqa rikukuyta kawsanki. Vision Booster nisqarayku hinallataq tasa de refresco adaptativa inteligente nisqaraykum, aswan llipipipiq videokunata hinallataq aswan sumaqlla chapusqa llimpiyuq sapaq mediokunata disfrutaytam atinki.

Hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspa, dispositivoykipa software kapuqnin hinallataq chayniraq aplicacionkuna aswan qipa musuq versión nisqaman actualizasqa kasqankuta watiqay. Dispositivo móvil kapusuqniykipa softwareninta actualizanaykipaq, kay ichiykunata qatiy:

1 ichiy. Configuración > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta llapiy.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

Dynamic AMOLED 2x nisqawan hawapi alli allin qawakuynin

Galaxy S22 Ultra nisqaqa 6,8 pulgadas tupuq Edge Quad HD+ Dynamic AMOLED 2x nisqa pantallayuqmi, 16 % tupuq aswan llipipiyta hinallataq 3.000.000:1. tupuq contraste nisqatam qun. Chaynallataqmi, 120 Hz tupuq frecuencia de actualización adaptativa nisqaqa kuyuyninta sumaqllata  kachin, pantallapi ima kasqanmanhina chaynapi aswan alli allin qawakunanpaq.

galaxy s22 pantalla dynamic amoled 2x

Yuyana: Galaxy seriepa pantalla Dynamic AMOLED 2x kapuqninqa gama de colores DCI P3 chaypi 100% tupuq movilpa llimpinpa volumenninta acreditaq certificación de VDE Alemania nisqatam chaskirqa.

Vision Booster nisqa

Galaxy S22 serieqa "Vision Booster" nisqawanmi hamun, kayqa hawa lawkunapi kallpayuq kanchaypi imayna qawakusqanta allinyachinanpaq mapeo de tonos nisqata quq tecnologiam.

Vision Booster nisqapa hawa lawninkunapaq algoritmo inteligente kapuqninqa pantallapi rikuriq lliw contenidokunapa histograma kapuqninpa datonkunatam analizan, sapakama pixelpa valorninta qawapaspan. Escena nisqata analizasqaykitakama llimpipa tononta allinyachiy hinallataq rango dinámico nisqata mirachiy. Chaymanta, pantallata matinaykipaq tonokunamanta mapeo nisqata ruray, chaynapi contraste de color nisqata hatunyachispa intipa akchin kachkaptinpas aswan allin rikukuq imágen kananpaq, chakniq lawkuna aswan llipipipiq kanankupaq hinallataq llimpikuna aswan sumaq kanankupaq.

Pantallata cambiasqa pantalla mana llipikyananpaq huk frecuencia de refresco alta nisqata utilizay. Pantallaqa aswan allintam rinqa. Sichus huk frecuencia de actualización estándar nisqata akllanki chayqa, bateriata aswan unay pacha utilizaytam atinki.

1 ichiy. Ajustes kaqpa pantallanman riy, Pantalla > Fluidez de movimientos niqkunata llapiy.

2 ichiy. Huk Frecuencia de actualización nisqata akllay.

• Adaptable kaq: 120 Hz nisqa tupuqkama pantallaykipa frecuencia de refresco nisqa kikillanmanta matipaspa aswan utqayman animacionkunata hinallataq kuyuykunata tariy.
  • Estándar kaq: Allin kaq situacionkunapi frecuencia de actualización estándar niqta utilizay chaynapi bateriapa energianta conservanapaq.
ajuste de fluidez de movimiento de galaxy s22

Yuyana:

• Adaptativo nisqa modoman pantallapa fluidez del movimiento nisqata matipakuptinqa, dispositivoqa situacionmanhina hinallataq waqachisqayki contenidomanhina kikillanmanta pantallapa frecuencia de actualización nisqa cambianqa.
  • Sichus ahorro de energía nisqa modota takyachinki chayqa, bateriata ahorranaykipaqqa adaptativo nisqa modoman cambiakuyqa manam atikunchu. Chayrayku, ñawpaqta ahorro de energía nisqa modotaraq desactivay.

Dispositivopi 120 Hz tupuq frecuencia de actualización de pantalla nisqata utilizasqaqa, bateriaqa 60 Hz tupuq frecuencia de actualización de pantalla nisqawan  configurasqa dispositivomantaqa aswan utqaymanmi pisiyanman. Chaymi, bateriapa energianta conservayta munaspaqa, dispositivopi 60 Hz nisqa tupuq tasa de refresco estándar nisqata utilizaymi recomiendakun. (Configuración > Pantalla > Fluidez de movimientos > Estándar niqkunata ñitiy)

Chaymantapas, Batería adaptable (Ajustes > Batería y cuidado del dispositivo > Batería > Más ajustes de la batería > Batería adaptable niqkunata ñitiy) nisqa opcionta configuraspa utaq imayna-haykap utilizasqaykimanhina mana utilizasqayki aplicacionkunata samachispa bateriata hayka unaypi utilizayta optimizaymi recomiendasqa.

Yuyana:

• Bateriapa usakusqan tiempoqa dispositivopa configuracionninmanhina hinallataq imayna llamkasqanmanhina utaq instalasqa aplicacionpa listanmanhina hukman kanmanku.

Adaptakuq kanchariy

Kanchaypa matiykuynin kapususqaykita qatipanampaq dispositivota configurawaq hinaspa niraqlla akchi imayna kasqanpi kikillanmanta churakunanpaq.

Ajustes > Pantalla > Brillo adaptable niqkunaman riy

ajuste de brillo adaptable en galaxy s22

Yapasqa kanchay

Brillo extra nisqa modoqa uku lawkunapin aswan kanchayta qukun. Kayqa brillo adaptativo sutiyuq funcionta desactivaptiykin disponible kachkan.

Ajustes > Pantalla > Brillo adaptable desactivado > Brillo adicional activado niqkunaman riy

ajuste de brillo extra en galaxy s22

Yuyana:

•  Sichus hina kaq aplicacionpi utaq pantalla fija nisqapi brillo extra nisqa modota unay pacha utilizanki chayqa, AMOLED nisqaraykum pantallapi imagen posterior nisqa hinallataq mancha rikurinman.
  •  Brillo adicional nisqa modoqa bateriapa tukuynintam yapanman.
  • Sichus brillo extra sutiyuq funcionta utilizay mana necesariochu chayqa, desactivay hinaspa brillo automático nisqata utilizay.
  • Sichus yapa yapamanta imagenta utaq manchata pantallapi rikunki chayqa, aswan hichpallapi kaq Samsungpa Centro de servicio kapuqninta watukay.

Yuyana: Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menús kapuqninkunaqa dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhinam hukman kanmanku.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa, Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.